Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2011 Movie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Topomir
Mój filmik z PESa 2011, enjoy

KLIK
Sebzus
Końcowka najlepsza:-)
FoReST3
fajnie, ale mógłbyś też napisać na jakim poziomie smile.gif najwyższy to mi się jednak nie wydaje smile.gif
Topomir
Master League na Top Player, a BAL zaczynałem na Proffesional ale po przejściu do Tottenhamu zmienilem na Top
r.a.j.a.n
Polska w swoim stylu smile.gif
galik10
wszystkie brami nudne,nic specjalnego.

jedyna dobra to ta z bodajże 50sek z przerzuceniem bramkarza,reszta totalnie na poziomie laika
Knl
nie wiem, mam wrażenie że: 1. obrońcy w sytuacjach podbramkowych jakby odpuszczali (co ma miejsce na poziomie "amateur"); 2. bramkarze co drugi strzał przepuszczali nawet nie ruszając do piłki.

niby ładne bramki, ale jakieś takie szmaty... bardzo dziwne zachowanie bramkarzy, piłka im albo nad głową albo przez rękawice przelatywała. nie wiem czemu, no mi się w moim pesie takie rzeczy nie zdarzają....
Topomir
CYTAT(Knl @ Nov 15 2010, 01:09) *
nie wiem, mam wrażenie że: 1. obrońcy w sytuacjach podbramkowych jakby odpuszczali (co ma miejsce na poziomie "amateur"); 2. bramkarze co drugi strzał przepuszczali nawet nie ruszając do piłki.

niby ładne bramki, ale jakieś takie szmaty... bardzo dziwne zachowanie bramkarzy, piłka im albo nad głową albo przez rękawice przelatywała. nie wiem czemu, no mi się w moim pesie takie rzeczy nie zdarzają....

po 1: na poziomie amateur w sytuacjach podbramkowych obrońcy nawet do Ciebie do podchodzą
po 2: przy bliskim kontakcie z obrońcami polecam drybling z R2
po 3: żeby obronić piłki spadające takim łukiem stojąc na 5 metrze musieli by mieć 3m wzrostu dry.gif
Knl
zgadzam się, było kilka ładnych lobów przy których bramkarze nie mieli nic do powiedzenia, natomiast chodzi mi o inne bramki, szczególnie na początku - zwykłe strzały a bramkarze nawet sie nie ruszają
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.