Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Development
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
tominho
Witam. Co mi sie strasznie nie podoba w tej czesci i widzialem ze niektorzy maja z tym rowniez problem a nie ma zadnego konkretnego tematu o tym to development sheet. Zaczynam master league, wszystko fajnie, development ustawiony na dynamic a co sie okazuje? U zadnego gracza statystyki sie nie podniosly po polowie sezonu! Nawet u mlodzianow, co wiecej u starszych graczy spadlo.. bezsens. Dalej zirytowany probuje sil w BaL`u. Ustawiam speed na 6 zeby szybko uzbierac jakis normalny wspolczynnik top speed czy acceleration a tu ku mojemu zdziwieniu ta kolumna sie nawet nie rusza.. istna parodia. Za to dosyc ladnie ida kolumny shoots i technique i dribble acc.. dziwne. Taki maly problem a potrafi bardzo skutecznie odsunac od gry, w poprzednich czesciach bylo to bardzo fajnie zmontowane np w 2009, dalo sie 6 na speed to 2-3 x podskoczyly atrybuty na sezon o ile pamietam jak nie wiecej. Tak wiec moje pytanie jest takie, czy inni tez maja takie problemy i jak ewentualnie sie ich pozbyc ?
ricken18
Ja podobnego problemu nie mam. Statystyki po pierwszym sezonie wzrastają u niektórych młodzianów nawet o 4-5 punktów, a u tych kontuzjowanych przez kilkadziesiąt tygodni o tyleż samo mogą spaść, nawet jeśli gracz miał wcześniej szczyt formy (pensję pobiera, a do tego nikt nie chce go kupić, hehe). Sprawdź jaki poziom mają u Ciebie trenerzy. Jeśli masz kadrę szkoleniową za $40.000 to nie licz na zbyt wiele.
tominho
Dobra, ale dlaczego tak to wyglada w become a legend? Dalem 6 na speed a speed nie rusza sie w ogole?! Za to inne staty ktore mnie nie bardzo interesuja na starcie leca jak by byly ustawione na 2-3 ( pisze na podstawie wczesniejszych czesci ) a nie sa ustawione w ogole.. troche to dziwne. Bug? Błąd gry? Moze reinstal by tu pomogl?
Knl
żaden bug, błąd gry, a tym bardziej reinstal! czytasz raz na jakis czas "topics" w trybie gry? ma poczatku kariery, przeczytawszy "topics" można się dowiedzieć że takie umiejętności jak np. "speed" nie da się (lub jest to bardzo trudne i czasochłonne) wytrenować, zawodnik musi juz mieć wrodzony talent (czyli w grze umiejętność na starcie). inaczej sprawa się ma do techniki czy strzałów - te umiejętności szybciej podniesiesz treningiem. tak więc trzeba przy wyborze zawodnika wybrać odpowiednią charakterystykę (w twoim przypadku będzie to szybki zawodnik), rozłożyć odpowiednio pkty odpowiadające za dane umiejętności i tyle. jeżeli już zaczales grac a masz wolnego zawodnika, wątpię żeby udało ci się z niego stworzyć demona prędkości. uważam, że jak bardzo by się taki dajmy na to xabi alonso nie starał, ile by nie trenował, nigdy nie osiągnie takiej szybkości jak taki wright phillips, czy roberto carlos
taka specyfika gry - jak dla mnie bardzo dobrze, w prawdziwym życiu szybkim trzeba się urodzić, a nie wytrenować ;]
tominho
odświeże temat, skoro nie ma tutaj błędu gry to dlaczego statystyki nie rosną w ogóle w ML? wytłumacz mi to proszę.. zacząłem Borussią Dortmund, jakieś pół sezonu minęło a pasek z progresem tak jak stał w połowie tak stoi dalej, development mam ustawione na 'dynamic', ludzie poradźcie coś bo strasznie to zniechęca do gry dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.