Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 08.10- 17.10, kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
lukasz44
Kolejka 9
Edek - milerinho
Tomaj - ufo1987
Niewczas - Mani3k
lukasz44 - ziewiec
snajper1929 - Tsu
krzysiu1996 - Roor1910
arczi333 - siwers99
Bakel - Czubinho

Kolejka 10
milerinho - Edi092
Mani3k - Tomaj
ziewiec - Mlody08
Tsu - Niewczas 0-3
Roor1910 - lukasz44
siwers99 - snajper1929
Czubinho - krzysiu1996
Bakel - arczi333

Kolejka 11
Edi092 - ufo1987
Edek - ziewiec
Tomaj - Tsu
Mlody08 - Roor1910
Niewczas - siwers99
lukasz44 - Czubinho
snajper1929 - Bakel
krzysiu1996 - arczi333

Kolejka 12
Mani3k - ufo1987
ziewiec - milerinho
Roor1910 - Edek
siwers99 - Tomaj
Czubinho - Mlody08 0-3
Bakel - Niewczas
arczi333 - lukasz44
krzysiu1996 - snajper1929

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
krzysiu101
9 Kolejka
Krzysiu1996 Roor1910

Mecz w miarę wyrównany. W końcówce przewaga Schalke, albo kryzys Bayeru tongue.gif. Dzięki za mecz i powodzenia w dalszych rozgrywkach smile.gif
Edi092
Kolejka 11

Edi ufo1987

Brak screenów 'czarny ekran'
co do meczu to zacięte widowisko,niezabrakło bramek bo padło ich aż dziewięć. Goście wyrównali stan spotkania z wyniku 2-0 na 2-2 ale gospodarze dobrze zagrali końcówke meczu. Dzieki za meczyk
lukasz44
lukasz44 Czubinho

Kij z 3 punktami, a nawet z tym jednym, zawód na maxa, takiej gry ze strony rywala się nie spodziewałem i tyle, 2 x Hulk i raz Rodriguez wyciety w naprawde dobrej akcji, i wcale nie było to przypadkowe...

Myślałem że coś Cię te poprzednie sezonu Czubi nauczyly, jednak nie, nie dobry mecz nie dziekuje. Nie o to w tym chodzi.
Edek
9 kolejka
Edek Milerinho

Mecz z przewagą Borussi, udokumentowaną jednobramkowym zwycięstwem. Może gdyby Włosi zachowywali więcej zimnej krwi przy kontrach, to urwali by punkty Niemcom. Polacy odegrali duża rolę w tym meczu: Lewandowski gol, Boruc samobój po dośrodkowaniu Kuby. Dzięki za grę, powodzenia.
Edek
Edek ziewiec

Co tu pisać. Pogrom. Trzecia porażka z rzędu. Dramatyczna gra. Dzięki, powodzenia.
Roor1910
#10k

Roor1910 Lukasz44

Radosny futbol z dwóch stron, obie drużyny praktycznie zagrały bez obrony.
Jedna bramka Portugalczyków nieprawidłowa.

Dzięki

Roor1910 Edek

Bardzo wyrównany meczyk, lecz zaważyła słaba skuteczność u gości.

Dzięki
lukasz44
kolejka 5
lukasz44 ziewiec

Nie wiem co powiedzieć, 5-0 po pierwszej połowie, mnóstwo szans na kolejne gole, a tu nagle ni z tąd ni z owąd z niczego Wolfsburg strzela 3 gole, potem karny po nie wiem jakim faulu, gol, a potem jeszcze samobój mojego gracza w dziecinnie prostej sytuacji, coś jest nie tak, klątwa trwa, Udinese jakie było takie było, ale to co wydarzyło się w tym meczu przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Oby nie spaść.

A na dodatek moje formy przedmeczowe :

arczi333
12 kolejka

Arczi Łukasz

Zdecydowana przewaga gospofarzy i dosyć szczesliwe zwycięstwo bo w koncowce dopiero udało sie ustrzelic gola na wage 3 pkt Bramkarz porto kozacko bronil bramki portugalczyków nieszło mu nic stzrelic
tomaj
11
Tomaj TSU

Po raz kolejny gospodarze dali ciała. Chociaż ich gra nie wyglądał dzisiaj tak źle. Były chyba ze dwie poprzeczki i kilka minimalnie spudłowanych minimalnie strzałów. Gdy już się wydawało, że spotkanie zakończy się podziałem punktów, goście przeprowadzili zabójcza kontrę i wygrali mecz
Milerinho

10 kolejka
Milerinho Edi092

Mecz rozegrany pare dni temu, zacieta partyja w ktorej fantastyczna prace wykonal Kuba po strzale ktorego 3pkt zostaja w Dortmundzie. Dzięki powo dalej. rolleyes.gif

ziewiec
10 kolejka
ziewiec Młody08

Do przerwy mecz w miarę wyrównany. Obie ekipy strzelały kuriozalne gole. W 2giej części spotkania to goście zaczęli zdobywać przewagę przeplatając piękne bramki z tymi nieco mniej pięknymi, które odbierały chęć do gry gospodarzom. Do tego masa niewykorzystanych sytuacji oraz błędy w obronie zdecydowały, że wynik jest ten a nie inny. Abstrakcyjny mecz tongue.gif Dzięki wink.gif
Matis08
Mecz katastrofalny tongue.gif Tym razem szczęście było po mojej stronie biggrin.gif
Mani3k
Mani3k ufo1987

Wysoki wynik nie do końca odzwierciedla przebieg spotkania. Szybko strzelone bramki przez drużynę z Turcji ustawiły to spotkanie. Rywal przeważał przez większą część meczu, stworzył sobie wiele dogodnych sytuacji, ale brakowało skuteczności. W kolejnych minutach meczu, angażował w atak co raz to większą liczbę zawodników i nadziewał się na kontry, które skutecznie zamieniałem na bramki.
3 punkty cieszą, choć styl jaki zaprezentowałem był jakiś nie mój.
Dzięki, powodzenia.
ziewiec
12 kolejka
ziewiec Milerinho

Mecz bardzo zacięty, z wieloma akcjami, które mogły imponować szybkością ich rozgrywania. O wyniku zdecydowała skuteczność, którą lepiej wykazali się goście. Dzięki za mecz wink.gif
Mani3k
Mani3k Tomaj

Ogrom szczęścia po stronie gości, którzy w ostatnich minutach gry (89' i 90'+) zdobyli 2 bramki i wywalczyli cenny punkcik.
Na domiar złego, kolejny mecz (remisowy), w którym w wyniku kontuzji plac musiało opuścić 2 kluczowych zawodników.
Czasami futbol bywa niesprawiedliwy. dry.gif
Dzięki za mecz. rolleyes.gif
Niewczas
Kolejka 9
Niewczas Mani3k

Pierwsza połowa w miarę wyrównana z minimalnym wskazaniem na gospodarzy, którzy prowadzili do przerwy 2:0. Druga połowa to już kompletna dominacja gości i dużo szczęścia piłkarzy z Anglii.

czubinho
10 kolejka

Czubinho Krzysiu1996

Pierwsza połowa "derbów Niemiec" to obustronne badanie przeciwnika. Kilka kąśliwych strzałów po obu stronach, lecz bez efektu. 2 połowę lepiej zaczęli gospodarze, w 53' na długie podanie środkiem boiska zdecydował się Audel, do piłki dopadł supersnajper Stuttgartu,Pogrebnyak i delikatnie podcinając piłkę nad golkiperem zdobył gola. Kilka dobrych okazdji miał Krzysiu lecz nic nie chciało wpaść, dopiero w 88' arbiter zdecydował się pokazać na wapno, a Edu silnym strzałem w okienko wyrównał. W doliczonym czasie meczu Cacau popędził lewą flanką, minął obrońcę i dokładnym dośrodkowaniem obsłużył wysokiego Pogrebnyaka, który zdobył drugą bramkę w meczu. Dzięki za mecz, pozdroo

Gracz meczu:

Superstrzelec zespołu ze Stuttgartu ma już na koncie 7 trafień. Miejmy nadzieję, że mu tak zostanie do końca sezonu
tomaj
9
Tomaj UFO

Ciekawe jakby ten mecz się potoczył, gdyby sędzia nie odgwizdał w pierwszych minutach kontrowersyjnego rzutu karnego lub gdyby gwizdał tak konsekwentnie do końca.
siwers99
10 kolejka :

siwers99 snajper1929

Wlaśnie w tym spotkaniu wyszła bardzo krótka ławka Marsylii. Szybkościowo moi rezerwowi obrońcy nie mieli szans z Niangiem Stochem i Issiar Dia. Trzeba walczyć o utrzymanie w tym sezonie. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Robcio

Robcio Edi092

Brak ss, graliśmy na raty. Na pewno to za duży wymiar kary, mecz był na styku może minimalnie dla ediego. U mnie 2 pudła na pustą bramke. Dzięki i powo dalej
Bakel
Kolejka 9
Bakel Czubinho

Ważna wygrana z zawsze groźnym rywalem. Dzięki za grę i powodzenia w kolejnych meczach.

Kolejka 10
Bakel arczi333

Dobry, wyrównany mecz. Arczi333 uważał, że miał więcej z gry i zasłużył na wygraną, ale moim zdaniem na jego opinię wpłynęła końcówka meczu, gdzie rzeczywiście przeważał. W przekroju całego spotkania zawodnicy z Włoch z pewnością zasłużyli na remis, a przy odrobinie zimnej krwi mogli pokusić się o wygraną.
arczi333
9 kolejla

Arczi Siwers

Wyriwnany mewczyk dzieki do nastepnego
siwers99
siwers99 Tomaj

To tylko zły początek? Ten mecz był do wygrania i powinien być wygrany, ale zostal przegrany. Graty Tomaj. Dzięki za mecz i powodzenia dalej;)
Matis08

9 kolejka

Młody08 Robcio

Screeny

Opis :

PES robił wszystko, żebym tego meczu nie wygrał smile.gif Piłka 2 razy była na lini bramkowej i za nic na świecie nie chciała wpaść do bramki, mimo tego, że wbiegało w nią trzech graczy. Robcio wykorzystał indywidualne błędy i zgarnia 3 pkt. Choć jeżeli nie mogłem wygrać, to powinienem zremisować ;P

Dzięki za grę i do rewanżu smile.gif

Robcio

Robcio Edek

Ciężko coś powiedzieć o takim meczu gdy się dostaje dzwona na 1:2 w 90 min closedeyes.gif Dzięki i powo dalej.
snajper1929
# 9
snajper1929 tsu

W sumie sprawiedliwie ale gdyby znowu nie zawalił Volkan i w końcówce Boral trafił do siatki a nie w słupek to byłyby 3 punkty wink.gif
Matis08

11 kolejka

Młody08 Roor

Screeny

Opis :

Tym razem szczęście dopisało gospodarzom smile.gif Obie ekipy miały dogodne sytuacje do zdobycia bramki, lecz 3pkt zostają w Lizbonie. Rywal pod koniec meczu rzucił się do szaleńczych ataków ustawiając 5 napastników i zostawiając na obronie tylko 2 obrońców. Głupie zachowanie moim zdaniem ale ... każdy orze jak może laugh.gif

Dzięki za grę i do rewanżu smile.gif

Bakel
Bakel Niewczas

Słaba gra rzymian przełożyła się na taki, a nie inny wynik. Dzięki za mecz i powodzenia w kolejnych
Niewczas
Kolejka 11
Niewczas siwers99

Dobry, ciekawy mecz z wieloma sytuacjami bramkowymi. Gola dla gości na wagę 3 punktów strzela Gignac w ostatniej minucie meczu.

e: Hostował Siwers, bo nie mogliśmy się połączyć. Francuzi strzelili 1 bramkę samobójczą.
krzysiu101
Kolejka 11

Krzysiu1996 Arczi333

Mecz wyrównany, o zwycięstwie zadecydował gol z rzutu wolnego Raula. Dzięki za grę i powodzenia w dalszych rozgrywkach.
snajper1929
# 11

snajper bakel

Decydująca okazała się 36 minuta czerwona kartka dla Diakite i rzut karny wykorzystany przez Nianga odmieniły to spotkanie i pozwoliły Turkom osiągnąć końcowy sukces i podtrzymać świetną passę wink.gif
krzysiu101
Kolejka 12

Krzysiu1996 Snajper

Mecz wyrównany, z większą skutecznością ekipy z Niemiec. Dziękuję bardzo i powodzenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.