Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 7 15.03.-25.03. kolejki 25-30
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
lukasz44
Kolejka 25
Bakel - lukasz44
acidd -MM
Cziczinho - Mani3k
Czubinho - JustMe1987
snajper1929 - majster37pl
Edi092 - dikhet
jarek - Tomaj
Robcio - milerinho

Kolejka 26
MM - Bakel
Mani3k - lukasz44
JustMe1987 - acidd
majster37pl - Cziczinho
dikhet - Czubinho
Tomaj - snajper1929
milerinho - Edi092
Robcio - jarek

Kolejka 27
Bakel - Mani3k
MM - JustMe1987
lukasz44 - majster37pl
acidd - dikhet
Cziczinho - Tomaj
Czubinho - milerinho
snajper1929 - Robcio
Edi092 - jarek

Kolejka 28

JustMe1987 - Bakel
majster37pl - Mani3k
dikhet - MM
Tomaj - lukasz44
milerinho - acidd
Robcio - Cziczinho
jarek - Czubinho
Edi092 - snajper1929

kolejka29
Bakel - majster37pl
JustMe1987 - dikhet
Mani3k - Tomaj
MM - milerinho
lukasz44 - Robcio
acidd - jarek
Cziczinho - Edi092
Czubinho - snajper1929

kolejka30
dikhet - Bakel
Tomaj - majster37pl
milerinho - JustMe1987
Robcio - Mani3k
jarek - MM
Edi092 - lukasz44
snajper1929 - acidd
Czubinho - Cziczinho
czubinho
29 Kolejka

Czubinho Snajper1929

30 Kolejka

Czubinho Czczinho
]

Mani3k
Mani3k lukasz44
Edi092
25 Kolejka

Edi dikhet

30 Kolejka

Edi lukasz44

Robcio
Robcio Cziczinho

Wykonanie karnego przez Giuly (2 metry obok bramki) podsumowuje ten mecz. Dzieki i powo dalej.
tomaj
Tomaj Snajper1929

Po pierwsze gratuluje Snajperowi zwycięstwa i dziękuję za naprawdę fajny, dobry, wyrównany mecz. Mecz, który był wypełniony akcją. Co chwila minimalnie niecelne strzały zarówno Włochów jak i Portugalczyków, strzały w słupek. Można powiedzieć, że w ogóle nie było walki w środku pola, akcja co chwila odbywała się pod którąś z bramek. Zarówno Benfica jak i Napoli mogły wygrać ten mecz, jednak w doliczonym czasie gry goście wyprowadzili świetną kontrę, wykorzystują przy tym potknięcie bramkarza i zdobyli zwycięskiego gola. Niestety.
Robcio
Robcio jarek

Pozwólcie że nie skomentuje przebiegu tego meczu. Powiem tylko tyle że nawet zwykła gra potrafi być wredna. Dzieki i powodzenia dalej a jeżeli moje mecze mają tak dalej wyglądać to dobrze że sezon się już kończy smile.gif
Cziczinho
KOLEJKA NR: 25

WYNIK

cziczinho Mani3k

SCREENY

KOLEJKA NR: 29

WYNIK

cziczinho Edi092

SCREENY

OPIS

Mecz grany na 2 razy.Bramke dla Rubina strzelil Boukharov.

KOLEJKA NR: 27

WYNIK

cziczinho Tomaj

OPIS

Dla Zenitu: Kezman
Dla Benfiki: Saviola x3, Menezes, Urreta, Di Maria
Robcio
Robcio milerinho

czubinho
Czubinho JustMe1987

dikhet
dikhet MM

lukasz44
kolejka 27
lukasz44 majster37

Screeny:

Opis:

Gol Inlera z 30-40 sekundy przesądził o losach meczu, od tej bramki to Włosi kontrolowali mecz. W pewnym momencie było już 5-1 ale zryw zanotowało HSV za co wielkie brawa dla Majstra bo pokazał prawdziwą wolę walki.
Dzięki za świetny mecz. W tym spotkaniu nikt nie bronił, liczył się tylko atak...
majster37pl
kolejka 26
majster37pl Cziczinho

Screeny:

Mecz walki . Gol w samej koncowce dal zwycistwo HSV chociaz mogli strzelic jeszcze kilka gdyby nie slaba skutecznosc Petricia. Dzieki za mecz wink.gif
majster37pl
kolejka 28
majster37pl Mani3k

Dosyc szczesliwy remis pilkarzy PSV . Gol w samej koncowce ale mieli kilka dobrych okazji wczesniej ktorych nie wykorzystali
JustMe1987
KOLEJKA NR: 28

WYNIK

JustMe1987 Bakel

SCREENY

Mani3k
Mani3k Tomaj
czubinho
27 kolejka

Czubinho Milerinho

Na Signal Iduna Park rozgrywane było spotkanie drużyn uplasowanych na samym szczycie tabeli, Borussi Dortmund i Deportivo la Coruna. Mecz zaczął się bardzo dobrze dla drużyny przyjezdnych, wyprowadzili świetną kontrę i i po dokładnym podaniu do środka gola zdobył Mista. BVB próbowało szybko odrobić straty, lecz skończyło się do kolejną efektowną i efektywną kontrą, obaj skrzydłowi przerzucali piłkę z jednej strony boiska na drugą aż wreszcie dostarczyli pod nogę Lassada a ten tylko dopełnił formalności. 0-2. Najbardziej dogodną sytuację do strzelenia kontaktowego gola miał zmiennik Lucasa Barriosa, Dimitar Rangelov lecz nie trafił w piłkę. Gospodarze jeszcze kilka razy próbowali się odgryzać, lecz defensywa Depor spisywała się nienagannie. I taki wynik pozostał do końca spotkania. 0-2 dla hiszpanów.

Dzięki. Pozdroo

ps. skrinów nie mam, ponieważ i u mnie i u kolegi wystąpił po meczu czarny ekran, ale mam strzelców

1-0 Mista
2-0 Lassad
JustMe1987
KOLEJKA NR: 26

WYNIK

JustMe1987 seba

SCREENY

~

KOLEJKA NR: 29

WYNIK

JustMe1987 dikhet

SCREENY

To by bylo na tyle.
cool.gif
Milerinho
Milerinho 5:0 Edi092
+ Swojak GK RUBINA KAZAN

Milerinho 4:1 JustMe1987

Dzieki panowie !! tongue.gif
tomaj
Tomaj Lukasz44

Robcio
Robcio Mani3k

Dzieki

snajper1929
snajper robcio

W 60 minucie padły mi baterie do tego czasu było 2:0

Dograne 30 minut :

Dzięki
Robcio
CYTAT(snajper1929 @ Mar 19 2010, 19:57) *
snajper robcio

W 60 minucie padły mi baterie do tego czasu było 2:0

Dograne 30 minut :

Dzięki

Nie potrafie grać zupełnie ze snajperem, bo z pozoru mecze są dosyć wyrównane (może z lekkim wskazaniem na snajpera) ale wykorzystuje on każdą kontre ,a ja nie moge nić strzelić i kolejny raz pogrom unsure.gif . Dzieki
Milerinho
Milerinho 3:0 acidd

Dzieki tongue.gif
snajper1929
Gratuluję mistrza biggrin.gif
snajper1929
NAPOLI - FENERBAHCE 4:4

Wiedziałem że zremisuje po przebiegu meczu i zremisowałem biggrin.gif
lukasz44
kolejka29
lukasz44 Robcio

Screeny:

Opis:
Zarówno dla graczy PSG jak i Udine ten mecz był ostatnim w tym sezonie. Do 80 minuty Udinese prowadziło 2-0 ale wtedy samobója strzelił Isla. W 83 wyrównał Erding wykorzystując sytuację sam na sam z bramkarzem Włochów. W końcówce Paryżanie mogli pokusić się o zdobycie 3 pkt, ale spudłowali do pustej bramki...
Mecz był lużny, toczony w atmosferze Fair Play, dzięki.

Gracze Udinese kończą sezon na 4 miejscu, żle ? Hmm patrząc na poprzedni sezon to skok jest całkiem duży, wreszcie wróciłem do czołówki i to sie liczy.
Brawa dla nowego\starego mistrza jak i reszty graczy.
Bakel
Bakel lukasz44

CYTAT
Mecze z lukaszem zawsze są pełne emocji i eksponują całe piękno PESowej szósteczki. Nie inaczej było i tym razem.
Świetna gra w drugiej połowie pozwoliła mi odnieść zwycięstwo.

Szczególnie niezwykła była bramka Plasila(prawy obrońca), który dziwnym trafem znalazł się na lewej stronie pomocy, minął 2 obrońców i strzelił nie do obrony.

Lukasz musiał się zdenerwować, gdyż po meczu od razu wyszedł bez zwyczajowych pogaduszek. Wcale się nie dziwię, gdyż ten mecz poważnie ograniczył jego szanse na podium.

Bakel Mani3k

CYTAT
Spotkania z Mankiem są specyficzne, gdyż ten gracz potrafi fantastycznie zmieniać tempo gry. Szczególnie to spowalnianie oraz rozgrywanie wszerz boiska sprawia mi czasem problemy, ponieważ szybko tracę cierpliwość.
Tym razem zagrałem dużo uważniej i spokojniej, starałem się nie tracić głupio piłki.
Mecz, według statystyk, na remis, ale gol stracony w 88 minucie zawsze boli.
dikhet
dikhet Czubinho

Wyrownany mecz i jak najbardziej sprawiedliwy wynik.
tomaj
Tomaj Majster37pl

Niestety. Goście okazali się drużyną lepszą. Widać to chociażby po liczbie strzałów.
Dzięki za gre
dikhet
dikhet Bakel

Wynik odzwierciedla przebieg meczu. Gratulacje Bakel i dzięki za grę

Bakel
CYTAT(dikhet @ Mar 27 2010, 13:37) *
dikhet Bakel

Wynik odzwierciedla przebieg meczu. Gratulacje Bakel i dzięki za grę

Dziękuję za mecz i za cały sezon.
Cieszę się, że udało nam się zgromadzić tylu zawodników grających fair i do samego końca rozgrywek.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.