Jeżeli ktoś nie ma konta gracza na ISSOnline.pl , ten powinien wypełnić formularz:
http://issonline.pl/rejestruj2.phpRegulamin pod linkiem rejestracyjnym jest nieistotny, ważny jest ten tutaj na forum.
Jeżeli ktoś ma już konto na IO, a zapomniał hasła to niech da znać Bakelowi na PW propozycje nowego hasła, a on je utworzy.
Posiadanie konta gracza jest warunkiem przystąpienia do rozgrywek ligowych.
Roor1910
Jan 30 2010, 14:00
Witam, czekam na akceptacje konta na www...
similo14
Jan 30 2010, 18:55
Konto juz jest tylko sie pojawia cos takiego
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE gracz1 = 'similo14' AND gracz2 = '18Victor'' at line 1
waldi198
Jan 30 2010, 19:07
CYTAT(similo14 @ Jan 30 2010, 18:59)

Konto juz jest tylko sie pojawia cos takiego
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE gracz1 = 'similo14' AND gracz2 = '18Victor'' at line 1
tez mam to samo!
adams_fcb
Jan 30 2010, 19:32
CYTAT(waldi198 @ Jan 30 2010, 19:11)

tez mam to samo!
To jest chyba kwestia tego, ze musisz aktywowac swoje konto poprzez link, ktory powinienes dostac na swojego maila, to samo mam ja i jak narazie na maila linka aktywujacego sie nie doczekalem jeszcze.
Aby rozwiać wszelkie wątpliwości. Aktywacja jest automatyczna i nie wymaga klikania w link, który ma przyjść mailem. Muszę zmienić te komunikat, bo wprowadza ludzi w błąd.
Druga sprawa, ten błąd przy próbie logowania. Wynika o tylko z tego, że nie jesteście jeszcze przypisani do danej ligi. Jak tylko w bazie danych wpiszę numer ligi, w której będziecie grać, wówczas pojawi się panel dodawania wyników / panel losowania drużyny.
Jak na razie kont nie mają:
Satejka
majster37pl
route66_
white-ghost
Młody08
Mrooz5
Tabas
Melchiah
Reszta uczestników została dopisana do poszczególnych lig.
A jak mam konto tylko, że pod innym nickiem to nowe muszę założyć?
Możesz używać starego, ale w tabeli będziesz widoczny pod starym nickiem, a nie tym, który podałeś przy zapisach.
Ok to mam taki jak na forum, czyli reyty
Satejka
Jan 31 2010, 18:53
Rezygnuje z udzialu w rozgrywkach ligowych
Nastepna edycje wygram, takze sie nie martwcie

Pozdrawiam!
majster37pl
Jan 31 2010, 20:34
OK konto zrobione
Matis08
Feb 1 2010, 17:05
sory za spam.
Table 'issonline_main.losowanie_druzyny_nie' doesn't exist
Takie cooś mi się pokazuje
Matis08
Feb 1 2010, 17:07
CYTAT(Matis08 @ Feb 1 2010, 17:09)

mam już konto ;D
Cimono222
Mar 3 2010, 16:25
ja też mam już konto ale też pojawia mi się takie coś
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.