CYTAT(Kubbas @ Jan 14 2010, 21:14)

Let the celebration begin, drabinka poszła po mojej myśli bo najtrudniejszego przeciwnika mam dopiero w finale i są efekty może uda się powalczyć choć z obydwoma graczami mam tragiczny bilans, z 2 pary.
2 dobre mecze, do 1 podszedłem za pewnie i traciłem raz po razie głupie piłki, ale po stracie bramki zacząłem grać na 100% i najpierw karny, nie trafiony a później zacięta wymiana goli. Mecz wyrównany, końcówka z przewagą moją, początek Bakela, 2 pięknie bramki pod sam koniec meczu.
2 mecz to dominacja i bramka w końcówce Bakela, honorowa. Chyba się z tym zgodzi. Pięknej urody bramka na 2:0, po podaniu z główki, prostopadłym do napastnika i gol. Wszystko z 1 piłki, może Bakel nagrał.
Dzięki za fajne mecze.
Racja, fajne mecze. Dobrze się grało, praktycznie bez lagów. Z mojej perspektywy: szkoda pierwszego meczu, gdzie miałem przewagę, dwukrotnie prowadziłem, ale świetnie grał Suarez, który zdobył obie wyrównujące bramki( ta druga w 88 minucie). Gdybym to wygrał, to może doczekalibyśmy się trzeciego meczu.

Do rewanżu nie przystąpiłem wystarczająco skoncentrowany i Kubbas znakomicie to wykorzystał. Przy stanie 3-0 strzeliłem gola, jak się później okazało, honorowego. Zabrakło mi nieco umiejętności by strzelić kolejne dwa gole, a miałem na to sporo czasu. Kubbas dobrze wykorzystywał swoje prowadzenie, długo utrzymując się przy piłce.
Być może uda mi się zrewanżować w Pucharze Polski ;-)
Pozdro