sk21kiwatek
Jan 5 2010, 17:47
siema wszystkim...już sie zmęczyłem szukaniem, bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na mój problem, więc pytam was:
Czy wiecie może czemu folder GDB ze strojami mi nie działa...?
Kitserver 9.20(najnowszy)
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\Kitserver2010\kitserver\GDB\uni
zainstalowany zgodnie z intrukcją kitserver, wszystkie inne dodatki działają, oprócz strojów w GDB.
mam strój repr. polski od flisaka, oraz rosji(ten był razem z kitserverem zainstalowany) i żaden nie działa. Plik map.txt mam w folderze "uni"...
prosze bardzo o pomoc...
dodam też że GDB manager 9.0.1 także nie chce mi wczytać folderu GDB...nie mam pojęcia o co chodzi"
błagam pomocy:P
czy ty korzystałeś z dobrego tutoriala????
jeśli
TAK: to skąd ci się wzięło map.txt
NIE:
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry302278(board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Problemy z edycją)
sk21kiwatek
Jan 6 2010, 22:06
Co to za różnica...
Z plikiem map.txt, czy bez niego, nadal musze grać szkarłatnymi kitsami od konami....
a o map.txt piszą wszędzie indziej, więc tak też zrobiłem ;]
Razem z kitserverem zainstalował się jużsam folder GDB ze strojem rosji nowym, plikiem map.txt, czyli ogólnie tak jak powinno być. On także w grze nie działał ...
Może cośtrzeba zmienić w ustawieniach w samej grze, nie mam zielonego pojęcia co jeszcze może być nie tak :/
sk21kiwatek
Jan 6 2010, 22:36
dobra fajnie wszystko zaczęło nagle działąć, pomimo że nadal jest tak samo jak miałem, ale teraz zamiast numerku z przodu pojawia sięszary kwadrat, a kołnierz jest jak od koszulki polo....nie wiem gdzie to zmienic ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.