Orange_91
Jan 2 2010, 14:12
W tym temacie możecie wyrazić swoje zdanie na temat naszego najnowszego patcha. Prosimy o dłuższe wypowiedzi, w których napiszecie co wam się podoba a co nie, wypiszecie wszelkie braki, błędy oraz niedopatrzenia znalezione w patchu. Wszelkie wypowiedzi nic nie wnoszące do tematu będą usuwane a ich autorzy nagradzani ostrzeżeniem.
__SaNd1__
Jan 3 2010, 11:54
Naprawde patch swietny - Levski ma przyspiewski - naprawde tego nie oczekiwalem wogole gra dziala z angielskim wiec sobie gram w angielskim i niema problemow pozdrawiam
RauL276
Jan 3 2010, 18:12
Patch jest dobry. Niestety (przynajmniej wg mnie) jest za duże podobieństwo do EP Wiosna 09. Szkoda, że jest trochę mało twarzy dla słabszych klubów. Cieszy dość spora ilość Europejskich klubów. To tyle ode mnie. Pozdro

.
damiank9
Jan 7 2010, 17:44
kurcze ja jestem pod wielkim wrażeniem

teraz niewiem co mam zrobic czy PowerPatch czy 6.5 V4.Jedynie moge powiedziec ze moim zdaniem u was detale graficzne sa wysmienite i tu chyba pobija mojego ulubionego patcha jak dotychczas czyli 6.5 ale teraz mam wielki problem który patch wybrac

Bo oba patche mają swoje zalety jak i zarówno wady wiec bede miał co testowac

no nic tyle mojej opinii.Ale najwazniejsze robcie kolejne wersje bo ta jest zaje.....

pzdr dla twórców,graczy i dzieki wielkie ze wydaliscie patcha
lukasz44
Jan 16 2010, 18:33
Po wielu zachętach ze strony forumowiczów postanowiłem ściągnąć tego patcha,
i powiem jedno: jest to najlepszy i najbardziej dopicowany patcha jaki wyszedł do PeSa 6 w ostatnim czasie.
Wielkie brawa dla torina za oprawę graficzną stronę patcha - " Naprawdę wielki szacun, zwłaszcza za scorboardy"
Muzyka w grze również bardzo fajna, masa przyśpiewek i flag, brawa dla Mani3k za pracę włożoną w komentarz.
Gameplay też stoi na wysokim poziomie.
Nie żałuję że ściągnąłem tego patcha, ba jestem niezmiernie szczęśliwy z tego powodu gdyż mogę powiedzieć że ten patch przebił wszystkie !
Wielkie brawa dla ekipy Polevo
Robcio
Jan 16 2010, 19:13
Ja mam patcha praktycznie od samej premiery i na razie go nie zmieniam. Jestem pod wielkim zaskoczeniem ponieważ byłem praktycznie pewien że ta produkcja będzie przeciętna i mnie nie przekona.
A tu naprawde świetny patch, dobra zawartość kitservera (choć u niektórych zawodników brakuje twarzy którą widziałem w innym patchu), Soundtrack fajny ale już troche przejedzony bo z EP i przydały by się nowe kawałki, scoreboardy niektóre wyśmienite a niektóre mi się nie podobają (Scor. z TVP 1 i nie wiem czy tylko ja tak mam ale do bundesligi Canal+?). Ale to tylko takie małe uwagi.
Ogólnie ze strony graficznej i ofa nie ma się raczej do czego przyczepić, a że tak bardzo podoba mi się PowerPatch decydują drużyny które są bardzo ciekawe (Chodzi mi głównie o others C i nowe reprezentacje)
A Więc Wielkie Brawa Panowie! Oby tak dalej a nawet jeszcze lepiej ;]
Ja podobnie jak Robcio patcha posiadam niemalże od jego premiery i naprawdę... wielkie gratulacje w strone osób tworzących tego patcha!
Pod względem graficznym patch prezentuje się wyśmienicie. Trochę przypomina mi grafikę z FIFY (nie wiem czemu... ; p) ale jest naprawdę bardzo fajna. Scoreboardy też są fajne. Szczególnie ciekawie prezentuje się TVP1, którego w żadnym innym patchu nie widziałem i to było dla mnie nowością.
Sound w grze również prezentuje się przyzwoicie chociaż dla mnie nie ma to większego znaczenia, gdyż i tak większość meczy gram przy wyłączonym głosie w grze (wole sobie np. Winampa włączyć).
OF jest też dobry, dość dopracowany wg. mnie.
Ogólnie ciekawie się gra na patchu. Czekałem na niego długo, praktycznie od samego początku, bo spodobała mi się ta idea trzech lig Others i nie zawiodłem się... czekanie opłaciło się, bo patch naprawdę stoi na wysokim poziomie. Wg. mnie najlepszy patch na polskiej scenie PES, a może i nawet na światowej (nie grałem na zagranicznych patchach więc dokładnie wypowiedzieć się nie mogę). Nie wiem dlaczego niektóre osoby twierdzą, iż inne patche są lepsze i nie mogą patrzeć na te komentarze zachwalające EP i PP. Żal takich ludzi, gdyż są zadufane w sobie i w swoich pracach i twierdzą, iż to co oni robią to najlepsze (może ktoś rozpozna o kim mowa... )
Brawa, brawa, brawa za najlepszego patcha! ; )
siwers99
Jan 16 2010, 20:24
na początku korzystałem z Ekstrklasy Patch ale od kąd się pojawił PP to od razu przerzuciłem się na niego. Zwliła mnie z nóg jego grafika. Atutem tego patcha jest wprowadzenie nowych drużyn. Ten powiew świeżości przemawiam za nim najbardziej . Moim skromnym zdaniem jest to najlepszy patch.
Wielkie dzięki za kawał dobrej roboty !!
zuraw12
Jan 18 2010, 12:09
Patch na bardzo wysokim poziomie, podobnie jak EP czy 6.5 (wypróbowałem każdego). Na plus oczywiści duża ilość przyśpiewek, komplet drużyn na MŚ czy LM. Dla fanów butów nieplastikowych to również może być ciekawy wybór. Warto sprawdzić samemu.
Raul1991
Jan 21 2010, 13:23
Naprawdę kawał dobrej roboty! Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych patchów/patchy (?) jaki wyszedł do tej pory. Nowe drużyny, zaje.. fajnie dopracowany pod względem graficznym, poprostu nic dodać nic ująć. Jak dla mnie, wszystko na wielki plus i naprawdę ciężko wskazać jakieś minusy. M.in. dzięki PP spowrotem przesiadłem się z PES2010 na PES6. Wielki szacunek dla twórców i miejmy nadzieję, że kolejne wersje PP będą ukazywać się w podobnej bądź jeszcze lepszej formie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.