Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Facemaker Roku.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2009
Orange_91
1. Oddajemy głos na jednego z naszych forumowych facemackerów. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
lukasz44
T-mac
powrót w wielkim stylu, świetne twarze dla mniej znanych graczy i kilka super mord z ekstraklasy,
świetne collaby z naczelnikiem, widać że chętnie pomaga innym w tworzeniu,

Napewno na brawa zasługują też Szolpas i Jamnik którzy też wiele pokazali, szolpas bylby pierwszy, ale długo już nic nie pojawiło sie w jego temacie ...
czubinho
Też głosuję na T-maca. Świetny facemaker, świetne twarze.
jaro9
T-Mac bezapelacyjnie wink.gif Na forum jest wiele świetnych facemakerów ale T-Mac jest mistrzem w swoim fachu.
unikat
bezapelacyjnie T-Mac tworzy face w 100% jak fotka + robi do tego patcha
wielki szacunek dla niego za to że tyle jest na scenie Pesa
zastanawiałem się jeszcze nad Szolpasem ale zwolnił tempo ostatnio wink.gif
Robcio
T-mac

Dużą radoche daje nam mordami z polskiej ekstraklasy i mniej znanych grajków. Dodatkowo tempo w jakim ukazują się nowe mordy jest niesamowite.
siwers99
T-Mac

najlepszy i koniec i robi do tego grajków z polski i innych potrzebnych którzy nie maja twarzy!
kksm
T-Mac
Jak słyszę T-Mac myślę - twarz do pesa
Jamnik
Don Rxf - tutaj miałem wielki dylemat między Donem a T-Maciem, jednak wybrałem Dona. Tempo i jakość niesamowite
demiano7
Biorac pod uwage tempo i jakość to chyba T-mac jednak biorąc pod uwage tylko jakość to Szolpas, BadNewz, Don i T-mac
MaTi10
JAk dla mnie to T-mac , ogółem wszystko fajnie.
lowrider
Mani3k - pomimo tego, że w sierpniu zawiesił swoją działalność to właśnie jego twarze najczęściej zdobiły mojego ks-a, gdy bawiłem się we własną edycję PES 6
Zawsze wysoki poziom, dokładność o szczegóły i ciągłe dążenie do perfekcji. Facjaty zawsze idealnie odwzorowywały te realne. Nic tylko pogratulować.
Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz do zawodu.
WKS
T-mac

Co on nie robił, tyle zawodnikow juz ma swoje facy ;] , ale jak zobaczylem Boruca z tatuazem to mi sie rece telepaly ale jakos wcisnelem download ;]
Kubbas
T-Mac
GooFy
Timak !
El Polacco
A ja sie wylamie i dam glos na Szolpasa. Bo mu sie nalezy, nawet jesli sa lepsi to on nalezy do elyty.
Orange_91
T-Mac - Świetne twarze dla graczy z polskiej ligi oraz mało znanych graczy zagranicznych robione w bardzo szybkim tempie.
Milerinho
T-Mac

Najlepszy w swojej branży.
szejk
szolpas! niewielu na świecie trzyma jego poziom a napewno lepszego niema.
norek
Szolpas- bezapelacyjnie.
Wysoki poziom, bez wpadek, regularna praca na scenie.
Większość komentarzy powyżej- żart.
Mortin
Szolpas, bo prezentuje wraz z donem najwyzszy aktualnie poziom na forum. Reszta jest lata swietlne za ta dwojka. Oczywiscie mowie tu o aktywnych facemakerach, bo jest wielu, ktorzy juz nie tworza,a tez sa godni przypomnienia, np. Mani3k,norek.
Jesli w tworzeniu facjat byloby tak, ze im dluzej ktos w tym siedzi, tym jest lepszy, to moj glos oddalbym na Timaka.
I taka mala prosba do glosujacych, oddawajcie glosy na facemakerow, ktorzy robia naprawde najlepsze twarze, prezentujace swiatowy poziom. Gdyz duzo i szybko to tylko w Chinach, a jakosc takich wyrobow sami dobrze znamy.
Kubbas
CYTAT(norek @ Jan 2 2010, 15:58) *
Szolpas- bezapelacyjnie.
Wysoki poziom, bez wpadek, regularna praca na scenie.
Większość komentarzy powyżej- żart.

Możesz uzasadnić?

CYTAT(Mortin @ Jan 2 2010, 16:35) *
Szolpas, bo prezentuje wraz z donem najwyzszy aktualnie poziom na forum. Reszta jest lata swietlne za ta dwojka. Oczywiscie mowie tu o aktywnych facemakerach, bo jest wielu, ktorzy juz nie tworza,a tez sa godni przypomnienia, np. Mani3k.
Jesli w tworzeniu facjat byloby tak, ze im dluzej ktos w tym siedzi, tym jest lepszy, to moj glos oddalbym na Timaka.
I taka mala prosba do glosujacych, oddawajcie glosy na facemakerow, ktorzy robia naprawde najlepsze twarze, prezentujace swiatowy poziom. Gdyz duzo i szybko to tylko w Chinach, a jakosc takich wyrobow sami dobrze znamy.

Tak, ale zauważ, że Szolpas może robi i najlepsze mordy "na naszym podwórku" co do podobieństwa, odwzorowania gracza or whatever, ale wg mnie w grze mordy już nie są takie niesamowite, nie podobają mi się modele mord 3d u Szolpasa i czasami profile, rozmawiałem też z kilkoma osobami, które siedzą trochę w mordach i też to zauważają, u Timaka czasami można się do podobieństwa przyczepić. A tempo pracy to też na pewno +.

A jako przykład tego, że mordy nie są tak świetne jak na previewach dobry jest Van Der Sar szolpasa, który miażdy w edit mode, na previewach itd, ale w grze wygląda fatalnie.
szejk
mortin i norek maja 100% racji a reszta ....no cóż czasami warto miec swoje zdanie a nie krzyczec bez sensu co wiekszosc. Kubbas sorka ale bardzo sie mylisz.
Sinet18
Szolpas
Co tu dużo pisać jego prace są zawsze zrobione na wysokim poziomie poniżej którego nie schodzi.
Kubbas
CYTAT(szejk @ Jan 2 2010, 21:22) *
mortin i norek maja 100% racji a reszta ....no cóż czasami warto miec swoje zdanie a nie krzyczec bez sensu co wiekszosc. Kubbas sorka ale bardzo sie mylisz.

Możesz uzasadnić dlaczego? Bo jak na razie to puste słowa
Mani3k
Szolpas, ponieważ do perfekcji opanował sztukę tworzenia włosów, a jest to najtrudniejszy element facemakingu.
bobex77
don rxf
Tu miałem duzy dylemat. Wraz z Szołpasem dzielą i rządzą. Jesli już tworza fejsa to sa to tzw Best every.
Damian.
szołpas
najlepsze modele, świetne BMP... Timak i don rxf troszkę za nim...
szołpas
wg mnie to :
- don
-badnews
-mani3k
smile.gif
torin
Ja oddam głos na Timaka-jakość, solidność, to że tworzy twarze polskich graczy oraz tych mniej znanych z całego świata(nawet z Korei Północnej tongue.gif )
Bardzo cenie prace don'a i Mani3k'a oraz norka(na emeryturze? wink.gif ) ale trzeba było wybrać jednego.
Stuart17
T-mac - wspaniale twarze i wiekszosci dzieki niemu mozemy cieszyc sie face'ami naszych reprezentantow kraju
ryba
Szołpas
Zdecydowanie najlepszy facemaker w tym roku. Prace robione bez wiekszych przerw i do tego na najwyzszym poziomie
Bakel
Tytuł Facemakera Roku 2009 zdobywa T-Mac!
Gratulujemy

1. T-Mac - 15
2. szolpas - 8
3. don_rfx - 2
4. Mani3k - 1
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.