Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8 16.11 - 22.11, kolejki 29-32
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Orange_91
kolejka 29

siwers99 - pablo109
milerinho - acidd
Czubinho - dikhet
Kubbas - Bakel
jarek - snajper1929
szolpas - kfg
Orange_91 - Cziczinho
Mani3k - amarje
Tomaszzz - lukasz44
dosko10 - JustMe1987
bobex77 - lowrider89
MM - p3sman

kolejka 30

acidd - siwers99
dikhet - pablo109
Bakel - milerinho
snajper1929 - Czubinho
kfg - Kubbas
Cziczinho - jarek
amarje - szolpas
lukasz44 - Orange_91
JustMe1987 - Mani3k
lowrider89 - Tomaszzz
p3sman - dosko10
MM - bobex77

kolejka 31

siwers99 - dikhet
acidd - Bakel
pablo109 - snajper1929
milerinho - kfg
Czubinho - Cziczinho
Kubbas - amarje
jarek - lukasz44
szolpas - JustMe1987
Orange_91 - lowrider89
Mani3k - p3sman
Tomaszzz - MM
dosko10 - bobex77

kolejka 32

Bakel - siwers99
snajper1929 - dikhet
kfg - acidd
Cziciznho - pablo109
amarje - milerinho
lukasz44 - Czubinho
JustMe1987 - Kubbas
lowrider89 - jarek
p3sman - szolpas
MM - Orange_91
bobex77 - Mani3k
dosko10 - Tomaszzz
czubinho
Czubinho cziczinho

Gole:
Niang 10'
Valbuena 76'

Dzięki za mecz
Pozdroo
seba
acidd sivers

Przewaga optyczna Francuzów, ale wydaje się, że Bolton mial wiecej klarownych sytuacji do zdobycia bramek. Bordeaux wyrównało po golu z karnego, który w mojej ocenie podyktowany był z kapelusza.
siwers99
w tym Plasil i Cavenaghi mieli w ostanich 15 minuta 4 sam na sam ;p a karny byl trzech zawodników wzielo w kleszcze Gouffrana;p
dikhet
siwers-dikhet 3:0

mecz bez historii, screenow nie bedzie
Kubbas
Kubbas - Amar 2:1

Kubbas
Kubbas - Bakel 4:1

Milerinho
Bakel 2-4 milerinho

Dzieki tongue.gif
Milerinho
milerinho 2-0 acidd

Dzieki happy.gif
MM.
MM - Orange91 3:5

JustMe1987
JustMe1987 Kubbas

Galatasaray cieniem zespolu ktory wiceliderowal przez jakis czas.

Regres formy trwa w najlepsze. To juz prawie 10 spotkan w ktorych nie widac ani stylu ani bramek anie konsekwencji w grze. Jedynie o co moge sie "modlic" to o rychly koniec sezonu bo jak widac rewelacyjna pierwsz rudna to byl najwyrazniej wypadek przy pracy moich rywali tongue.gif

Mecz z Kubbasem sredni. Obaj koncetrowalismy sie na grze w srodku pola ale pod bramkami juz nie potrafilismy postawic kropki nad i. Troche wiecej z gry mial moj rywal to i 3pkt z karnego zdobyl zasluzenie.

cool.gif
szołpas

no coz closedeyes.gif wielka zasługa mojego GK i fart biggrin.gif
Orange_91
Orange_91 cziczinho

W meczu przeważała drużyna Espanyolu, graczom z Genui nie udało się oddać ani jednego strzału. Wszystko dzięki niesamowitej ilości przechwytów Hiszpanów zwłaszcza w drugiej części meczu. Espanyol miał kilka dobrych sytuacji do zdobycia bramki, ale udało im się wykorzystać tylko jedną.
siwers99
siwers99 pablo

Po pierwszej połowie Pablo miał black screena i dogrywaliśmy druga na jego hoście. Zwycięska bramkę zawdzięczam Cavenaghiemu ktory w polu karnym fantastycznie przerzucił piłkę na dwoma obrońcami i sprytnie strzelił . Ogólnie w meczu przewaga i super postawa Coupeta i nie mal 0% skuteczności moich graczy. Dzieki za mecz i powodzenia dalej;)
Mani3k
Mani3k amarje

Wszystko wychodziło w tym meczu zawodnikom Lazio, oby więcej takich w moim wykonaniu.
Rywal w jednej z akcji popisał się kapitalnym strzałem z przewrotki, szkoda, że nie wpadło. closedeyes.gif
Dzięki za mecz!
lukasz44
lukasz44 Czubinho

Dobry mecz dużo goli. Zdecydowały akcje sam na sam.
Przepraszam ale brak screenów.

Kubbas
CYTAT(JustMe1987 @ Nov 17 2009, 18:01) *
Mecz z Kubbasem sredni. Obaj koncetrowalismy sie na grze w srodku pola ale pod bramkami juz nie potrafilismy postawic kropki nad i. Troche wiecej z gry mial moj rywal to i 3pkt z karnego zdobyl zasluzenie.

cool.gif

Jak zwykle przyjacielska atmosfera, ale widowiska z poprzednich spotkań nie powtórzyliśmy, gdzie było mega duzo walki i sytuacji bramkowy. Dużo walki o piłę w środku pola, taka trochę kopanina, wyszedłem zwycięsko choć może i mecz był na 0:0.

Dzięki wink.gif
Orange_91
lukasz44 Orange_91

Mecz raczej jednostronny. Przez większość czasu to Hiszpanie utrzymywali się przy piłce, oddali zdecydowanie więcej strzałów i mogli zdobyć kilka bramek więcej niż 2, przeciwnik miał też kilka okazji do zdobycia bramki ale nic nie udało mu się wykorzystać.
lowrider
Orange_91 lowrider89

Szachtar pałał żądzą rewanżu za manitę z pierwszego meczu (2:8) i to się udało. Pierwsza połowa jednak tego nie wskazywała. Espanyol grał bardzo dobrze. Posiadanie piłki było na przestrzeni bliskiej 70%, kilka okazji podbramkowych, jednak Khudzamov, który odpoczywał w meczu z Fenerbahce udowodnił, że Pyatov nie ma czego szukać w bramce Ukraińców. Wynik meczu otworzył strzałem z 9 metrów Callejon i była to jedyna bramka w pierwszej połowie. Druga połowa Szachtar rozpoczął bardziej ofensywnie, czego efekty można było oglądać w 52 minucie, kiedy to Aghahova płaskim strzałem po krótkim słupku pokonał Cameniego. Szachtar wciąż przeważał, Espanyol wychodził z kilkoma groźnymi kontrami, jednak to była wszystko na co było stać Katalończyków. Na przestrzeni 4 minut około kwadrans przed końcem Aghahova dokłada dwa gole pierw mijając na pełnej szybkości bramkarza a następnie wykorzystując szybko rozegrany kontratak. Ostatnie 10 minut to spokojne dogranie wyniku do końca. Orange próbował jeszcze szarpnąć coś Tamudo i De la Peną jednak nutka szczęścia zbyt czytelna gra powodowały przerywanie tych ataków. Tuż przed końcowym gwizdkiem wynik spotkania ustala Jadson płaskim technicznym strzałem w długi róg bramki Cameniego.

Bardzo ciekawe, dobre zawody. Udany rewanż. Remontada trwa...
seba
acidd bakel

Przewaga Blackburn w tym meczu była bezdyskusyjna. Gracze Boltonu nie przejawiali większej ochoty do gry. Podział punktów Bolton zawdzięcza nieskuteczności przeciwnika.
JustMe1987
JustMe1987 Mani3k

Jedna jaskolka wiosny nie czyni..

ale moze ten mecz bedzie jakims punktem zwrotnym na mojej ligowej sciezce. Ostatnio nie grzeszylem ani skutecznoscia ani kreatywnoscia. Nawet szczescie mnie opuscilo. Dlatego tez bylem pewien ze Mani3k rozprawi sie ze mna szybko juz w pierwszej polowie. Poczatek spotkania nalezal do Lazio ktore wyszlo na prowadzenie juz w 9 minucie. Warto dodac ze chwile wczesniej mialem sytuacje na objecie prowadzenia gdyz wyciagnelem bramkarza rywali ale zabraklo zimnej krwi. Po stracie bramki poczulem sie zatem podwojnie skarcony. Skoro nie bylo juz czego bronic postanowilem pchac wszystkich nawet obroncow pod pole karne przeciwnika. Ta taktyka przyniosla skutek i udalo sie strzelic kolejne gole ktore daly oczekiwane od tak dawna 3pkt. Wreszcie cos drgnelo u Barosa. Mam nadzieje ze to renesans jego formy bo bez niego Galata "strzela slepakami" Warto tez dodac ze rywal mial slupek i poprzeczke co w znaczacym stopniu przyczynilo sie do mojego zwyciestwa. Wygrana w meczu z tej klasy przeciwnikiem smakuje wysmienicie cool.gif
bobex77
bobex77 Mani3k

Wymęczone zwycięstwo i nie ma co sie oszukiwac szczesliwe dla gospodarzy. Rzymianie pierwsza polowe nieco "przespali" i zaczeli tak naprawde atakowac w drugiej. Jednak bez oczekiwanego skutku. Poraz kolejny nie zawiódł w szeregach Panathinaikosu jeden z pretendentów do zdobycia nagrody dla najlepszego gracza LIGI - mowa oczywiscie o Djibril'u Cisse. Zdobył on druga bramke ktora jak sie pozniej okazała dała dała zwyciestwo gospodarzom, a tym samym rewanż za mecz w Rzymie.

snajper1929
snajper1929 - czubinho 0:0

Niesmak pozostał po "impulsywnej" jak to określił przeciwnik kosie...
Mani3k
CYTAT(bobex77 @ Nov 19 2009, 14:30) *
bobex77 Mani3k

Gratuluje zwycięstwa bobex77, potencjał masz ogromny, myślę, że gdybyś trochę się przyłożył do meczy to pierwsza 5 była by w twoim zasięgu. Ja niestety pod formą... cóż poradzić.
Pozdrawiam i powodzenia w następnych meczach.
czubinho
Czubinho dikhet

Mecz jednostronny z kilkoma akcjami kolegi
Dzieki
pozdroo
p@blo
dikhet pablo109

bobex77
bobex77 lowrider89

Ten mecz pokazal iz Ateńczycy łatwo nie odpuszczaja. Po stracie bramki za wszelką cenę próbowali odrobić straty. W 1 połowie nie przyniosło to pożądanych skutków - zawodził nawet Cisse. W II połowie Panathinaikos wykazał sie jeszcze wieksza walecznością i determinacją. Wkrótce wszelkie starania zostały nagrodzone i w przeciągu 5 min roztrzygneli losy spotkania. Najpierw Salpingidis wykorzystał zamieszanie w polu karnym, a 4 min pozniej w podobnych okolicznosciach, bramke dajaca zwyciestwo strzelil... Cisse. Warto również pochwalic druzyne przeciwnika ktora również miała bardzo duzo okazji do strzelenia bramki, jednak albo zabraklo szczescia, albo przed utrata bramki Ateńczyków uchronił grajacy w tym spotkaniu bardzo dobre zawody Galinović.

Dzieki za mecz.
lukasz44
Tomaszz lukasz44

Opis meczu:
Od samego początku wiedziałem że w tym meczu nie będzie pięknej i finezyjnej gry, PSL host znów powrócił do łask (niestety closedeyes.gif ). Od początku meczu lepiej grali piłkarze Borussi Dortmund, ale nie potrafili udokumentować przewagi bramką, masa fauli na niemieckich graczach, bardzo brutalna gra Tomkasza, w drugiej połowie lagi przeszkadzały nawet w rozegraniu piłki choć gola i tak zdobyl Lucass Barrios, lecz po jednej z nielicznych kontr rywala gola strzelił Saviola. Mecz zakończył się wynikiem 1-1, ale radości z gry nie było żadnej . . .

Piłkarze Borussi jednak znów zawiedli i spokojnie w ciszy czekają na koniec tego sezonu wink.gif ph34r.gif

Screeny:
Zrobiłem i opisałem mecz mimo że nie jestem gospodarzem, gdyż tomaszz od razu po meczu wyszedł i to zauważyłem.

snajper1929
snajper1929 - dikhet 5:0

Co tu dużo mówić popis Fortune który chce chyba zostać gwiazdą ligi 6 strzałów 5 goli typowa egzekucja rasowego snajpera wink.gif

Co do meczu powyżej to Tomasz lekko w kulki leci....
MM.
MM - p3sman 0:2

szołpas

Mecz pod moje dyktando wink.gif Dwie bramki strzelone w pierwszej połowie przez Cola- 7' i Dyera- 19'
dały 3 bardzo wazne punkty druzynie z anglii
snajper1929
pablo snajper

Jeden z moich lepszych meczy cały czas pod moje dyktando kilka koronkowych akcji i szans na wyższy wynik PSG kompletnie nie istniało szansa na podium jest wyraźna biggrin.gif
jarek
cziczinho jarek
Mój pierwszy mecz po dłuższej przerwie i to niestety było widać na boisku. Mimo przewagi i wielu strzałów do końca wynik meczu był sprawa otwarta.
Gospodarze objęli prowadzenie i to był sygnał dla Schalke że musza zaczać grać znacznie lepiej. Od tego momentu ich ataki były coraz to groźniejsze i w konsekwencji padły dwie zasłużone bramki. Ciekawy mecz, dzieki.

p@blo
CYTAT(snajper1929 @ Nov 23 2009, 20:39) *
pablo snajper

Jeden z moich lepszych meczy cały czas pod moje dyktando kilka koronkowych akcji i szans na wyższy wynik PSG kompletnie nie istniało szansa na podium jest wyraźna biggrin.gif

Przy stanie 2-0 dla przeciwnika odpuscilem mecz. Nic mi nie wychodzi w tym tygosniu ;/ pozdro i powodzenia dalej
jarek
KOLEJKA 29 MECZ ZALEGŁY
jarek lukasz44

Mecz ciekawy, zacięty...ale mimo wszystko zasłużone zwycięstwo Schalke 04 !
Dzięki za mecz...!

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.