Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pes vista problem przy uruchamianiu
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
makaveli1988
witam zainstalowalem pesa na viscie i gdy odpalam go pojawia sie czarny ekran na chwile i wywala mnie do visty pokazujac okienko ze program przestal dzialac, w raportach o bledach pisze niby ze brak pliku d3dx9_25.dll ale sciagnalem go podmienilem i dalej to samo, dodam ze mam najnowsze stery do grafiki.moj sprzet to :
intel core duo 1,87, 2gb ramu, gf 8600gt 128mb z mozliwoscia wspoldzielenia do 1gb. z fifa 09 mam to samo ale juz np takie gry jak cod4 czy test drive unlimited chodza mi bez problemu, mozecie mi cos doradzic??
mrowa196
CYTAT(makaveli1988 @ Jul 24 2009, 18:28) *
witam zainstalowalem pesa na viscie i gdy odpalam go pojawia sie czarny ekran na chwile i wywala mnie do visty pokazujac okienko ze program przestal dzialac, w raportach o bledach pisze niby ze brak pliku d3dx9_25.dll ale sciagnalem go podmienilem i dalej to samo, dodam ze mam najnowsze stery do grafiki.moj sprzet to :
intel core duo 1,87, 2gb ramu, gf 8600gt 128mb z mozliwoscia wspoldzielenia do 1gb. z fifa 09 mam to samo ale juz np takie gry jak cod4 czy test drive unlimited chodza mi bez problemu, mozecie mi cos doradzic??

Zainstaluj DirectX 9.0c
oposq3
najlepiej 10 po viste
makaveli1988
w raportach o bledach wyskakuje wlasnie blad ze "The file d3dx9_25.dll was not found" i "The file d3dx9_27.dll was not found" ale mam te pliki w system32 i probowalem juz zainstalowac directx 9c najnowszego, a directx 10 to i tak mam domyslnie w viscie chyba wiec jego nie moge zainstalowac?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.