Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Popeq93
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
popeq93
Siemka chciałem sprawdzić jak mi idą kitsy do nowego pesa (w starszych częsciach nie umiałem). Przypadkowo sciagnałem tutka i się wkręciłem tongue.gif .

Zrobiłem wyjazdowy strój Juventusu smile.gif

to jest mój pierwszy kits w życiu wieć mam dwa pytania jak zrobić kołnierzyk i drugie które częsci odpowiadają za socksy wiem mniej więcej ale dokładnie jak by mi ktoś na template narysował smile.gif
pzdr smile.gif
Flisak
Hmmm... Zacznę od tego, że to nie jest kits do PESa 09, bo ma zły rozmiar(500x250 a powinien mieć 1024x512). Z tego co tu widzę(a przez rozmiar kitsa widzę niewiele), to szycia są adidasa na stroju nike(do tego znając życie nie zrobione przez ciebie). A collar i getry to spokojnie możesz zaobserwować na jakiś oryginalnych pesowskich teksturach.
reS
to co mi się od razu rzuciło w oczy to beznadziejny znaczek nike na spodenkach.
reszty komentować nie będę, bo zrobił to już Flisak, który siedzi w temacie strojów. pzdr
krzychu92
yyy a ja tu widze na stroju nie obowiazujace juz logo Juve...to stare chyba z 2002 albo 2001 roku z zoltymi elementami teraz jest zupelnie inne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.