Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ustawienia Pada !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
MichaelPL
czesc !

Panowie - na poczatku napisze ze jesli zly dzial prosze o przenosiny !
Morduje sie juz 2h z ustawieniem pada do gry

Problem jest nastepujacy

Pad firmy e5 - taki najzwyklejszy
ma 4 guziki z przodu

staram sie go ustawic nastepujaco

lewy dol - bieg
lewa gora - zmiana zawodnika
prawy dol - drybling
prawa gora - zatrzymanie zawodnika ( od razu sie zatrzymuje )

nie potrafie tego zrobic !! mecze sie mecze.
oczywiscie grzebie w settings.exe w katalogu gry

moze mi ktos wytlumaczyc jak ma to zrobic?

dzieki !!
El Polacco
wchodzisz w settnigs (tam gdzie zapisano gre), potem controller a potem pojedynczo klikasz w kolorowe ikonki (X, Y itd) i dopasowujesz guziki w padzie, potem tak samo po lewwej stronie (szare ikonki kierunków)
MichaelPL
hey !
tylko jest problem bo ja nie wiem ktory guzik odpowiada za co tj bieg, zatrzymanie itd.
tzn to wszystko jest ustawione ale nie pod tymi guzikami co bym chcial i tu jest problem bo nie wiem jak to przemianowac
El Polacco
CYTAT(MichaelPL @ Nov 19 2008, 16:08) *
hey !
tylko jest problem bo ja nie wiem ktory guzik odpowiada za co tj bieg, zatrzymanie itd.
tzn to wszystko jest ustawione ale nie pod tymi guzikami co bym chcial i tu jest problem bo nie wiem jak to przemianowac

Aby sparwdzić które guziki odpowiadają za co po prostu włącz grę, wybierz options i zobacz tam (po lewej stronie widzisz pad, po prawej masz guziki) potem wyjdz z gry i dopasuj do swoich potrzeb.
GułA

moze sie przyda ;>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.