Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Wgraniem Twarzy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
muszeq
Mam problem z wgraniem twarzy do PES6 przez Kitserver. Ściągnąłem nawet videotutorial z issonline
Oczywiście wszystko jest zainstalowane i OK.

Do folderu GDB\faces wklejam plik BIN o nazwie Wilhelmsson_face.

W pliku map.txt wpisuję: 628,"Wilhelmsson_face.bin"

Powyższe czynności wykonuję również jeśli chodzi o włosy.

W folderze GDB/hair wklejam plik BIN o nawie Wilhelmsson_hair, a w pliku map.txt 628,"Wilhelmsson_hair.bin"

Odinstalowuję i instaluję spworotem kitserver. Włączam PESa, wchodzę do edycji i nawet na górze nie ma ścieżki pliku jak w tutorialu.

A wszystko na 100% robię tak jak trzeba (tak jak w tutorialu) i różnych instrukcjach znalezionych w sieci.

Dlaczego to nie działa? Według mnie powinno. Kiedyś (z rok temu) wgrywałem twarze i wszystko było w porządku. Teraz próbowałem wielu sposobów i żaden sie nie sprawdza. Może to wina tego, że ściągnąłem dziś OF z nowymi składami? Choć wątpię.

A jeśli nie ma na to sposobu to może mógłby ktoś wytłumaczyć jak wgrać twarze przez DKZ Studio lub AFS Explorer? O ile się da. Proszę o pomoc.

W razie pytań proszę tu pisać. Starałem się jednak wytłumaczyć problem dosyć dokładnie i szczegołowo.

Pozdrawiam.

perONE
CYTAT(muszeq @ Sep 13 2008, 21:23) *
W folderze GDB/hair wklejam plik BIN o nawie Wilhelmsson_hair, a w pliku map.txt 628,"Wilhelmsson_hair.bin"
Pozdrawiam.

Chyba nie wpisujesz tego .bin i najprawdopodobnie jest to wina tego wink.gif
spójrz na przykładowy wpis
19,"National\Austria\Andreas Ibertsberger.bin" # A. Ibertsberger
lodzik2c
po...face musisz dać .bin" poprawnie- 628,"wilhelmsson_face.bin" pozdrawiam happy.gif

perONE mnie wyprzedził
muszeq
Sorry, wkleiłem zły screen. Bo wcześniej wpisywałem bez BIN i wkleiłem ten screen.

Mniejsza z tym. Mimo, że wpisuję BIN to i tak nie działa...

Jakieś pomysłu? rolleyes.gif

EDIT:

Już sobie poradziłem. Użyłem programu Player GDB Manager i działa smile.gif Wydaje mi się, ze powodem był źle utworzony plik map. Bo była nazwa map.txt, a powinno być chyba samo map. Przynajmniej tak mi wygenerował ten program. smile.gif Dzięki za zainteresowanie.
djclanv1r00z
wrzuć może mordę do folderu . Np tak :

D:\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\faces\National\Sweden

i do Sweden daj tego Wilhelmsson'a . Może to pomoże bo tak to w jednym folderze jest z map'em i może dlatego nie działa :/

pozdro cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.