Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam Problem Z Zapisaniem Formatu Png
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
czubinho
czesc wszystkim. gdy chce zapisac twarz w formacie png to wyskakuje mi taki blad: problem
JuveR
niestety nie chce mi sie otworzyc ten link smile.gif ale tylko spytam, po skonczeniu zmieniles w Obraz>Tryb na kolor indeksowany smile.gif
czubinho
robilem to co bylo w tym tutorialu co dzis Mortin dał
artysta germanista
CYTAT(tomek1316 @ Sep 1 2008, 13:25) *
czesc wszystkim. gdy chce zapisac twarz w formacie png to wyskakuje mi taki blad: problem

wes daj tego screena na normalny hosting obrazków a nie wrzute. Niewierze, że nie możesz zapisać dry.gif
czubinho
pisze; nie mozna zapisac kopii jako ''C\...\2287kopia.png poniewaz wystapil blad dyskowy

na zaden hosting nie chce mi sie zapisac ta fotka
artysta germanista
CYTAT(tomek1316 @ Sep 1 2008, 16:48) *
pisze; nie mozna zapisac kopii jako ''C\...\2287kopia.png poniewaz wystapil blad dyskowy

na zaden hosting nie chce mi sie zapisac ta fotka

to widzę, że niezła draka.Ale skoro wyskakuje błąd dyskowy i screen nie chce Ci sie załadować na żaden hosting, to musisz zrobić formata nie ma chyba na to innej rady. Musisz mieć chyba troszke syf na kompie.
czubinho
oi, jak trzeba to trzeba, wszystko dla pesa. ostatnio w marcu robilem formata
czubinho
sry ze post pod postem ale dochodze do tad i pomyslalem aby zapisac to z painta na forat png. udalo sie ale dalej jak wrzucam to ggs to wychodzi jakis blad. na razie dochodze do teksturki wyszla mi tak:

sory ze tak ale iinaczej nie chce wejsc.

a odchodzac od tematu : czy gdy piszecie posty to u was tez nie widac tego pionowego paska co miga jak sie pisze?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.