Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion W 3ds Max?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Stadiums Edit
PAV
A no własnie... wszyscy upierają się na Riho 3d. Jako, że w nazwie program ten ma "3d" pomyślałem, że być może modele zapisywane sa w formacie 3ds? (nie wiem bo nie używam tego programu). Czy może mnie ktoś oświecić i powiedzieć, czy model stadionu może być zrobiony w zwykłym programie 3D i zapisany np. w 3ds, p3d i pochodnych formatach?

Pytam, bo akurat w programie 3ds Max jestem całkiem niezły i móglbym co nieco zmajstrować do PESa tongue.gif
Np. robie sobie coś takiego happy.gif tylko nie wiem czy nie na marne...
ZGRywus
Jak jesteś niezły, to spróbuj zrobić jakiś stadion, może coś z tego będzie ;] W sumie to powinno się udać, bo nie tylko Rhino, jest od tworzenia projektów 3d. To są chyba podobne programy, więc próbuj, coś z tego powinno wyjść!
PAV
Ja moge robić, tylko chce mieć pewność, że to co zrobie zadziała...

W jakim formacie musi być ten model, który będzie się dalej edytowało pod grę?
ZGRywus
Umiał byś to później przekonwertować do PES'a ? Jeśli tak to możesz spróbować zrobić jakiś stadion smile.gif
PAV
O przekonwertowaniu musiałbym poczytać jeszcze, ale widze materiał jest nawet na issonline. Czyli rozumiem, że format modelu 3ds jest dobry??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.