Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bardzo Glupi Problem ;p
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
Artek
Chce zaimportowac twarz do PES2008 i... nie wiem jak przyblizyc zdjecie... unsure.gif unsure.gif dry.gif mellow.gif Pisze ze jakis przycisk R3, ale co to wogole jest? Jak cos to gram w Pesa na klawiaturze.
Mani3k
Cytat(Artek @ Feb 9 2008, 20:25:27) *
Chce zaimportowac twarz do PES2008 i... nie wiem jak przyblizyc zdjecie... unsure.gif unsure.gif dry.gif mellow.gif Pisze ze jakis przycisk R3, ale co to wogole jest? Jak cos to gram w Pesa na klawiaturze.

R3 odnosi się do prawej gałki analogowej na padzie np. Dual-Shock'a, oznacza wciśniecie tej gałki.
Na klawie nie wiem który to przycisk, zobacz w settings.
Cya
Jacmen
Wejdź na dysk gdzie masz pes 2008 i w folderze z pes masz settings.exe wejdź w to. Wyświetli sie tabela wejdź w keyboard w której znajdź R3 i ustaw przycisk z klawiatury wink.gif
R9 Ronnie
Na nic Ci się ta twarz ze zdjęcia nie przyda, i tak nie da się jej zapisać żeby była na zawsze. Jak wyłączysz grę to już jej nie będzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.