Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jacek Gmoch
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Gienia
http://youtube.com/watch?v=l2kjojxAejQ&mode=related&search=

Nie mój filmik, ale naprawde ubaw po pachy. Kibice Legii mogą sie wkurzyć.
siano
toc to suche niesamowicie
lucio
Jeju Adamie toć to BARDZO stare! już nawet małozabawne i nie wiem po co nowy temat zakładasz skoro nie będzie żadnej dyskusji.
Gienia
Hehe myślałem, ze nikt tego nie widział, bo sporo osób z mojego osiedla i klubu nie widziało tego, więc pomyślałem, że ktoś moze to widzi pierwszy raz. A według mnie to jest śmieszne biggrin.gif
kosa
QUOTE(siano @ Aug 16 2006, 14:45:06) [snapback]84632[/snapback]

toc to suche niesamowicie

buahahahahaha, rozwalil mnie ten pan
kostek
Pierwszy raz to widze... i:
kilka fajnych tekstów jest, ale nie 'gmochowych'

z jego gadki to pamietam najbardziej:

bardzo fajna akcja, fajne podanie, bardzo fajna wrzutka i fajne wykończenie... albo jak euemmen no no eumm ;D to tez jest dobre ;p

onix_the_chosen
buheheheh ogladalem 2 razy i mialem smiechy ze skladu USA: po lewej Levis ten pan od spodni, katany tez robi, po prawiej Indiana Jones heheehe, dobry filmik naprawde laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Gienia
Muahahahauahuaa, dobry ten filmik, te gleby na piłce, albo ci bramkarze biggrin.gif Czasami mi ich szkoda, że se taką siare robią przed tyloma ludźmi.

PS.Pozdro dla Kuszczka.

PS 2. Nie czaje momentu 1:27, temu kolesiowi odpadła noga?? dry.gif
Rivaldinho
Sie uśmiałem laugh.gif Na lewej stronie Indiana Jones tongue.gif
kicza
Zlukajcie to
Klik
Gienia
Piechniczek wymiata...Huahuahau, trzy razy jedno państwo pomylić biggrin.gif biggrin.gif
Pro Evolution Soccer
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Widziałem już to dawno ale jak jeszcze raz to widze to wytrzymać nie moge.
Zarąbiste.
Pozdro

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Jacmen
Nie wiem czy oglądaliście ten filmik ale naprawdę warto gość co udaje Gmocha wymiata po prostu super komentarz <hahaha> http://pl.youtube.com/watch?v=NeOBiRjoH98&...feature=related
mdk66
Jeśli kogoś to jeszcze interesuje, to ten filmik jest całkiem spoko smile.gif

Pozdro.
ronaldo_9
Cytat(mdk66 @ Feb 4 2008, 19:12:32) *
Jeśli kogoś to jeszcze interesuje, to ten filmik jest całkiem spoko smile.gif

Pozdro.

mocne kino laugh.gif , najlepszy fragment "...Szwedzi...przepraszam Duńczycy" x3 laugh.gif
oraz en-bi-aj, ciekawe ile za ta takie pieprzenie dostają. dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.