Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Korki, bootpacki...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Raffels
Oto link: http://www.soccergaming.tv/showthread.php?...threadid=115025
Miłego grania!!!!!!!!
kemot
gram na nim od tygodnia smile.gif zainteresowanych na OF(na ktorym jest troche juz dopasowanych butow przeze mnie) prosze na gg...
klejoo
A to mòj:

USUNI
kemot
Bardzo brakuje mi jako graczowi ktory zwraca duza uwage co do bootow brak 3 slotu na edytowalne... ale co zrobic, a twoj bootpack fajny, tylko zastanowic sie trzeba po co buty Vieriego9tylko on je nosi) stare predatory(chyba graja nimi tylko w Polsce tongue.gif ) i mimo wszystko blue vapor to starocie biggrin.gif
Pik
klejoo
mam prosbe, moglbys zamienic adidas F50 na F50+ z gory dzieki smile.gif
klejoo
kemot, wrzuciłem tu buty, ktòre mi się podobały, a nie te w ktòrych piłkarze teraz biegają.
Poza tym możecie zgłośić swòj zestaw butòw, a ja postaram się go zrobić 8) [/b]
kemot
Przeciez to nie byla krytyka, tylko ja w pesie chce miec wszystko ladnie i na czasie, ty chcesz miec swoje buty, ja mam swoje i gra gitara. Powtarzam szkoda ze nie ma 3 edytowalnego slotu, bo by bylo idealnie wink.gif
klejoo
Nowy bootpack

USUNI
kucharz
calkiem niezly laugh.gif lecz mam pytanko.Ktore buty mozna edytowac z tego bootpacka??please answer smile.gif
Pik
Cytat
Nowy bootpack

mam nadzieję że tym razem przybadnie do gustu  :wink:  

zdecydowanie lepszy od tamtego!! ale tamten tez jest niczego sobie smile.gif
klejoo
1 i 2 są edytowane
3-9 nie
kemot
Masz slaba wersje Nike Vapor, ten znaczek jest bardzo nienaturalny, no i te nie funkcjonalne modele biggrin.gif kto w nich biega? A dla odmiany duzy plus za te nowe Nike, Ronaldinho chyba juz w nich biega...
klejoo
Następny tongue.gif

USUNI
kemot
Dobra to masz zlecenie, nie musisz oczywiscie tego robic, ale mysle ze warto miec swoje booty w jakims naszym patchu biggrin.gif

Edytowalne:
1. Nike Vapor (Tylko inne niz w twoich bootpackach, z wiekszym logiem)
2. Adidas Predator Pulse

Nieedytowalne:
3. Adidas World Cup (Kahn)
4. Umbro (Owen)
5. Puma White(z czerwonym paskiem) (Kuranyi)
6. Puma Black (Hasselbaink)
7. Nike AZT III White-Gold (Roberto Carlos)
8. Nike AZT III Silver-Dark (Figo)
9. Nike Legend Tiempo (Ronaldinho)

Bede wdzieczny...
Uszatek
Jak mozna korki umiescic w pes4?
- czy przez program (to jaki program i prosilbym o link do niego)
- czy kopiujac korki do jakiegos folderu

PS: Pisze ze moderatorow, jak to sie robi... to nie odpowiadaja :-/
kemot
Ktory mod ci nie odpisal? pisz...
Jimbo
Dla mnie idealny byłby taki zestaw, najwięcej piłkarzy w takich gra:

Editable
Nike Total Air Zoom III (te z 90)
Nike jednolite

Non-editable
Umbro - Deco, Owen, Frankowski smile.gif
Pumy czarne - Eto'o, Guti, Giuly cały VfB Stuttgart
Adidas F50 White/Black - Djibril Cisse, Ze Roberto, Sagnol, Del Piero
Predators Black - Zidane i połowa piłkarzy świata
Predators Grey - Lampard , Xavi, Gudjohnsen
Adidasy czewrwone - Krzynòwek, Raul, Makaay i połowa Bayernu
Adidasy klasyczne czarne z białymi paskami - sporo piłkarzy w nich gra (Kahn, Ramelow, Hajto)

Jak ktoś gdzieś znajdzie taki zestaw, to będę wdzięczny.
klejoo
Następny:

USUNI
kemot
Jimbo, w Predatorach Gunmetal(grey) i w f50 black-white juz nikt nie gra wlasciwie (przerzucili sie z gray'ow na czerwone, a z f50 na f50+ czarno-niebieskie)
Jimbo
Cytat
Jimbo, w Predatorach Gunmetal(grey) i w f50 black-white juz nikt nie gra wlasciwie (przerzucili sie z gray'ow na czerwone, a z f50 na f50+ czarno-niebieskie)

No co ty. Oglądaj uważnie mecze. Przyjrzyj się butom Xaviego, Gudjohnsena, Lamparda. Na pewno nie grają oni w czerwonych. W szarych lub srebrnych.
Co do F50+ tych niebieskich, to ze znanych na razie widziałem w nich tylko Pizarro, chyba też Morientes, a w tych czarnych z białym przodem wpizdu piłkarzy jeszcze gra. To że wyszły nowe, to nie znaczy, że od razu wszyscy się na nie przerzucili.
kemot
Ja ogladam nowe mecze, nie te sprzed miesiaca wink.gif f50+ ma mocne wejscie, i wiekszosc juz w nich gra, poza tym ja zawsze notuje kto w czym gra (mam na tym punkcie bzika), co do gunmetal'i to napewno juz nikt w nich nie gra (Lampard dawno w czerwonych...)
Vadim
Witam

Mam proźbę mògł by ktoś wykonać o to własnie takiego boot packa ?

Jacek1 ..

(Jacek1 nie mògł napisac swojego posta a wiec na go w tym wyręczam - ta proźba jest jego jakròwnież moja ..jeżeli ktoś miał by czas i chęci bardzo prosimy)
Jimbo
Cytat
Ja ogladam nowe mecze, nie te sprzed miesiaca wink.gif f50+ ma mocne wejscie, i wiekszosc juz w nich gra, poza tym ja zawsze notuje kto w czym gra (mam na tym punkcie bzika), co do gunmetal'i to napewno juz nikt w nich nie gra (Lampard dawno w czerwonych...)

Ale chrzanisz głupoty. Dlaczego mieliby się masowo przerzucać ? Jakąś ustawę UEFA wprowadziła że mają się przerzucić z szarych na czerwone ???? Każdy gra w takich butach jakie mu odpowiadają. Te czerwone przecież już w zeszłym sezonie były, więc też nie żadna nowość. Obejrzyj sobie zdjęcia z ostatniego meczu Barcy i zapytaj Xaviego dlaczego się nie przerzucił na czerwone. MASZ CZŁOWIEKU ZDJ
stQ
klejoo odpisz do mnie na gg bo ma do ciebie sprawe ;p
klejoo
Vadim nie da rady. W PES4 są tylko 2 edytowane sloty. Musisz wymyśleć inny.
kemot
Jimbo musze Ci przyznac racje, choc jestem przekonany ze Lampard w LM gra w czerwonych, ale to nie wazne... Moze jak klejoo opublikuje jego bootpack z "moimi" butami to ci przypasuje, ale to niewazne wink.gif
Jimbo
W LM też gra w tych. Możesz zobaczyć fortorelacje na stronie Chelsea z meczòw Ligi Mistrzòw.
Co do bootpacka, to już znalazłem prawie taki jaki mi odpowiada na evo-web.
klejoo
Oto bootpack zrobiony dle kemota

USUNI
Vadim
A można by było taki wykonać

kemot
Napisze tylko ze edytowalny model Adidas Predator Pulse'ow (ten z bootpacka klejoo'a dla mnie) swietnie imituje F50(kazde) wiec oprocz Pulse'ow zaoszczedza sie rownierz na F50 i mozna sobie wybrac inne, bardziej "egzotyczne" modele...
klejoo
Dla Vadima:

USUNI
Achilles
Cze jestem tu nowy i witam wszystkich !! Jestem wielbicielem serii PES i uważam , że 4 część jest obecnie bezkonkurencyjna na rynku gier piłkarskich !! Mam wielką prośbe o to aby powstał bardzo podobny bootpack jaki zrobił klejoo v2.4 tylko żeby zamiast białych pum i srebrnych adaśiòw były adaśie F50 White/Black i Predators Black !! Jeżeli nie dało by rady to chociaż niech ktoś zrobi jakis tutorial lub coś w tym stylu odnośnie tego jak zrobić własny bootpack !!
stQ
klejoo jak masz czas to moze napisz tutorial jak zrobic bootpacka ;p
klejoo
Tutorial był gdzieś na stronach http://www.soccergaming.tv/ radzę tam poszukać, poza tym jest tam jeszcze wiele przydatnych rzeczy i informacji.
stQ
jeszcze jak bym znal angielski biggrin.gif w sql nie mam angielskiego jak cos :twisted:
Pik
Klejoo zrobilbys dla mnie bootpacka, jak podam koreczki jakie chce zobaczyc :?: biggrin.gif
klejoo
siur.
DRJEFF
panowie jak moge umiescic te paputki w grze?
Pik
spoko yy to by bylo tak:
editowalne:
- adidas f50
- nike totale 90
nie editowalne:
- adidas f50+ ( najlepiej czarno-zolte, albo czerwono-biale smile.gif)
- adidasy krzynowka
- adidasy beckhama
- lotto - jakies fajne, najlepiej najnowszy model(jakies takie zolte z czyms biggrin.gif)
- pumy - to samo co wyzej, co tam masz na skladzie biggrin.gif(najlepiej czerwono-czarne)
- diadory
- a tu dorzuc cos od siebie, bo nic mi na mysl nie przychodzi, cos
fajnego smile.gif

Z gory dzieki za robote smile.gif
P.S Macie jakies tutoriale robienia kitsow? najlepiej po angielsku. bylem na tej stronie, co podawal Klejoo, ale tam linki nie chodza :/
P.S2 znjadziesz jakies fajne szpilki Breatney spirs? laugh.gif
Piecia
Klejoo, wykonałbys takie co chce Jimbo? Dołączam się do jego prośby.

Z gòry dzięki:)
Raffels
Popieram Pika - dobry gust.Tylko te lotto niech nie będą te zielono-czarne bo one stare są już.Jako dziewiąte możesz wrzucić adidas f50 biało-pomarańczowe!!!!

Z racji odbiegniecia(w pozytywna strone) od tematu, zmienilem temat biggrin.gif

kemot
Uszatek
klejoo mozesz tak zrobic zeby edytowac 3 par butow?
czy tylko MAX na edit butow to tylko 2 ?

:>
kemot
Mysle ze mimo wszystko klejoo to nie cudotworca, KONAMI dalo 2 sloty edytowalne, klejoo tego nie zmieni tongue.gif
klejoo
zgadza się kemot, niestety nie umiem tego zrobić (bo i chyba nie można)
Bootpack dla Jimbo:

USUNI
kemot
To tak zeby troche powkurzac Jimbo'ego biggrin.gif

A F50+ nosi coraz wiecej ludkow biggrin.gif
DRJEFF
Drogie pany powiedzcie mi jak sie wzuca te paputy do gry do diaska! laugh.gif
kemot
tak jak pilki tylko bez modify 0_tex'a i inne pliki wink.gif
Achilles
a ja pytanie bo mam dziwny problem a mianowicie zrobiłem sobie bootpack według tutoriala ktòrego znalazłem gdzies na forum i niby wszystko jest o.k , buty wyglądają nawet nieżle i wszystko jest tak jak chciałem tylko jak w grze im sie dokładnie przyjrzałem to w dwòch modelach nieedytowanych butòw w niektòrych miejscach widac prześwity! Nie są one wielkie ale psują cały urok butòw ! Jak ktoś wie czemu sie tak dzieje niech pisze !! Klejoo może ty wiesz czemu tak jest i gdzie zrobiłem bląd bo z tego co widze to znasz sie na tym ...
Piecia
Słuchaj Klejoo, nie dałoby się tych pierwszych czerwonych Nike, przerobić(w bootpacku Jimbo) na takie co ma Vadim??? A w tych Nike 90 pomyliła ci się chyba kolorystyka bo czubek buta powinien być srebrany, a reszta czerwona.

Ja cos sory ze sie czepiam:)
klejoo
Do Piecia:
1. Nike w bootpacku Vadima, jak i Jimbo są identyczne, tylko paleta jest ciemniejsza (jeśli chodzi ci o czerwień)
2.Coś mi się wydaje, że ty jak i Jimbo nie jesteście zbyt dobrze obeznani w PES-ie. Tak się składa że dwa pierwsze buty są edytowane i można zmieniać w nich kolory, więc nie chrzań mi tu że się pomyliłem w kolorystyce :twisted: .
Do Achillesa:
Jeśli chodzi o przezroczystość. Najczęściej występuje na czubkach butòw, musisz je odpowiednio "poprzycinać" ,lub podoklejać brakujące fragmenty; natomiast jeśli przezroczystość jest gdzieś w środku to (najlepiej poszukać w sieci korkòw lepiej wykonanych smile.gif ) to trzeba 'wyeliminować' czerń (na butach ofkoz), tą absolutną jaką masz w tle, gdyż ona jest ignorowana.

Ps. Niech ten PIK się w końcu odezwie :twisted:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.