Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Temat Roku.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2012
GooFy
1. Oddajemy głos na jeden z tematów na naszym forum, który według waszej opinii był najciekawszy i najlepszy. Oprócz podania linku i tytułu, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Głosując staramy się kierować tylko i wyłącznie własnym zdaniem i odczuciami. Proszę pamiętać, że oceniamy biorąc pod uwagę cały rok (od stycznia do grudnia 2012), a nie tylko kilka ostatnich miesięcy. Termin głosowania jak na razie jest nieokreślony (zobaczymy jak wam będzie szło).
3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
WKS
X Zlot fanów Newcastle w Solinie . http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=22711 . Nie wiem co brał Tobinho jak to pisał ale to naprawdę musiał być mocny towar. Gdy zawsze to czytam to płaczę ze śmiechu. Jako, że jakoś żaden temat nie przyciągnął mojej zbytniej uwagi to glos oddaje na to "coś"
Nalep
PES 6.5 v6 - dlaczego ten temat? Bo czekałem na tego patcha bardzo długo. Doczekałem się, był świetny. Teraz wciąż są update`y co mnie bardzo cieszy, a wybrałem akurat ten temat, bo to był wielki boom, oczekiwanie i gdy się pojawił to uradował nie jedną duszę smile.gif
Jason Bourne
Chyba temat z mijaniem przed sezonem i wąty min. Lizaku
kksm
PES 6.5 v6 - konkretny temacik z dużą bazą zbędnych pytań ze strony bezmyślnych użytkowników tongue.gif Kiedy wyjdzie?
chelsonik
PES 6.5v6 - duże zaangażowanie ze strony twórców jak. Oby kolejne wersje były jeszcze lepsze smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.