Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto ma problem z przycinaniem pesa - niech wchodzi
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
kemocik
http://enter.pwsz.krosno.pl/~i0635/requirements.html

Tu macie wszystkie możliwe drogi do poprawienia wydajności pesa. Mimo, że poradnik jest robiony do pesa3 to uważam, że jest dobry biorąc pod uwagę, że pes 3 miał większe wymagania i ...
(...) mòj sprzęcior:
Win XP, Duron 1.2 GHz, 512 DDram, GF 2 MX 100/200
(...) Na powyższych ustawieniach (24 bit kolory) mogę grać 640x480xHIGH Detail - bardzo płynnie, bez zwolnień, nawet na replayach lub 800x600x Medium - ròwnież płynnie (mogą wystąpić leciutkie zwolnienia na replayach) oraz * na tych ustawieniach (16 bit kolory) moge grać w 1024x768x High detail - (mogą wystąpić leciutkie zwolnienia na replayach); także 800x600x High Detail - bardzo płynnie, bez zwolnień nawet na replayach.(...)

I nie pisać już tematòw tego typu biggrin.gif
onix_the_chosen
jezeli to prawda to jestem pod wrazeniem ze na GF 2 MX mozna tak pograc cool.gif niech ktos to stestuje i napisze czy to prawda cool.gif
Gargus
nie prawda
Mi niedziala chyba ze na pes4:((
Bo na pes3 nieprobowalem
cambel
jam mam sprzet pentium 4 2.3 GHz 512 ram Geforce FX 5600 gram na najwyzszej rozdzielczzosci z najwiekszymi detalami i chodzi mi plynnie
Tomak
QUOTE(Boski1985 @ Aug 27 2005, 09:27:10)
jam mam sprzet  pentium 4 2.3 GHz  512 ram    Geforce FX 5600  gram na najwyzszej rozdzielczzosci z najwiekszymi detalami i chodzi mi plynnie
[right][snapback]33672[/snapback][/right]

Kogo to obchodzi... Temat jest dla tych, ktòrym PES przycina, a nie dla ' kozakòw ' szpanujących sprzętem...

Ehh...Szkoda, że kemot odchodzi sad.gif
Gargus
Lepiej szarpnijcie jakąs koniguracje dla pes4 tylko pozadna...smile.gif
cambel
SIE MA SIE GRA a ty tomak z takimi tekscikami mi tu nie wyjezdzaj
kucharz
Musze to wszystko przetestowac smile.gif Tweak Xp niezle przyspiesza PEsa......sporo uwalnia pamieci.Tnx za ten temat wink.gif P.S. BOSKI NIE UDZIELAJ SIE, CO TY WOGOLE PIEPRZYSZ .....nAbiJacz!!!!!!!! dry.gif mad.gif
user posted image
Tomak
QUOTE(Boski1985 @ Aug 27 2005, 14:41:08)
SIE MA SIE GRA    a ty tomak  z takimi tekscikami mi tu nie wyjezdzaj
[right][snapback]33708[/snapback][/right]

Lamus...... ja Ci tylko dobrą radę daję, ale skoro tak pogrywasz...
pawelacb
Mam Ati Radeon 9550 szafira podrasowaną ati tool i obraz przy rozdzielczości gry 1024x768 i poziomie detali na średni czasami lekko mi zarywa co najlepiej widac na linii środkowej boiska . Czy to jest spowodowane złym ustawieniem czy może faktem że gram na LCD firmy LG model 1720P ( odświerzanie 12 ms ) czy mozna jakoś dostosować parametry aby nie rwało czy to wina monitora ( inne gry mi nie zarywa )
Bakel
QUOTE(Boski1985 @ Aug 27 2005, 10:27:10)
jam mam sprzet  pentium 4 2.3 GHz  512 ram    Geforce FX 5600  gram na najwyzszej rozdzielczzosci z najwiekszymi detalami i chodzi mi plynnie
[right][snapback]33672[/snapback][/right]

Geeez, patrz na treść tematu... Zdolność interpretacji tekstu czytanego szwankuje jak widzę.
10%
rafios
Ja mam GeForce 2 MX400 i to dziala. czasami leciutko przytnie w polu karnym albo na filmikach bramkowych, ale reszta super ogolnie da sie grac. jak przytnie tak ze nie da rady to robie pause i Alt + Tab i ponownie i chodzi jak marzenie biggrin.gif
Sparks
dobra teraz ja wam coś powiem miałem taki cud w pes 3 i w pes 4 tez tak mam (mam radeona 9000) instaluje se pesa i (jak juz sie zainstalował) odpalam gre i mi przycina w polu karnym (na ustawieniach high ) zmniejszyłem do medium dalej to samo i po paru dniach jak sie tak bawiłem kopałem w plikach zrobiem coś takiego z rozdzielczości 1024&768 zmieniłem na 800&600 odpaliłem gre chodziła zbyt szybko wiec dałem zpowrotem i chodziła juz normalnie i wcale nie przycinała (moze coś z mojąwersją pes...) .

posiadaczom ati przypominam o aktualizacij sterownikòw www.ati.com smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.