Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 | 07.02 - 12.02 | kolejki 18-21
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO) > Sezon 8 - II liga
lukasz44

18 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - zibi75 (Braga)
radek93 (Racing) - JustMe1987 (Twente)
niCejOke (Saragossa) - witu (Hoffenheim)
Nalep (Bordeaux) - Czubinho (Toulouse)
sylwek12b (Rangers) - Gapa (WBA)
similo14 (Trabzonspor) - Hyoga (Olympiacos)
przemosek123 (Parma) - GooFy (Spartak)
wesoly89 (PSV) - kksm (Hannover)
Milerinho (Mainz) - Wolrid (Athletic)

19 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - Milerinho (Mainz)
Wolrid (Athletic) - wesoly89 (PSV)
kksm (Hannover) - przemosek123 (Parma)
GooFy (Spartak) - similo14 (Trabzonspor)
Hyoga (Olympiacos) - sylwek12b (Rangers)
Gapa (WBA) - Nalep (Bordeaux)
Czubinho (Toulouse) - niCejOke (Saragossa)
witu (Hoffenheim) - radek93 (Racing)
JustMe1987 (Twente) - zibi75 (Braga)

20 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - JustMe1987 (Twente)
zibi75 (Braga) - witu (Hoffenheim)
radek93 (Racing) - Czubinho (Toulouse)
niCejOke (Saragossa) - Gapa (WBA)
Nalep (Bordeaux) - Hyoga (Olympiacos)
sylwek12b (Rangers) - GooFy (Spartak)
similo14 (Trabzonspor) - kksm (Hannover)
przemosek123 (Parma) - Wolrid (Athletic)
wesoly89 (PSV) - Milerinho (Mainz)

21 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - wesoly89 (PSV)
Milerinho (Mainz) - przemosek123 (Parma)
Wolrid (Athletic) - similo14 (Trabzonspor)
kksm (Hannover) - sylwek12b (Rangers)
GooFy (Spartak) - Nalep (Bordeaux)
Hyoga (Olympiacos) - niCejOke (Saragossa)
Gapa (WBA) - radek93 (Racing)
Czubinho (Toulouse) -zibi75 (Braga)
witu (Hoffenheim) - JustMe1987 (Twente)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują

odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde

ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje

4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
lukasz44
CYTAT(lukasz44 @ Jan 30 2012, 14:53) *

Zawieszeni w kolejkach 18-21
(kksm- Hannover) Miller
(radek93- Racing) Marquez
(zibii75- Braga)
Nuno Coelho
(GooFy-Spartak) Mark Gonzalez
(Wolrid- Athletic) Llorente
(przemosek123- Parma) Giovinco , Palladino
(NiCejOke - Saragossa) Luis Garcia

PRZYPOMINAMY O ZAWIESZONYCH GRACZACH NA TEN TYDZIEŃ !
Milerinho
18 kolejka
MilerinhoWolrid

Screeny:

Strzelcy:

Forlan
Forlan
E.Alvarez
E.Alvarez
Vela
Park Chu Yong

David Suazo
I.Martinez

Opis:
Ciekawe spotkanie odbylo sie w 18 kolejce w pierwszej polowie walka obu ekip na calej szerokosci boiska a w drugiej rozwiazal sie worek z bramkami dla Mainz i nowe nabytki Vela oraz P.C.Young zapewnily 3pkt Mainz. Dzieki powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Campbell - żółta
Onuha - żółta

Man of the match:

E.Alvarez - w tym meczu byl wszedzie, strzelil dwie bramki i mial dwie asysty !

JustMe1987
19. kolejka
JustMe1987zibii75
Screeny:

Strzelcy:

Omotoyossi

Opis:

On znowu to zrobil! mellow.gif Podobnie jak w pierwszym spotkaniu i w tym 3. pkt zgarnal zibii. Jak juz mowilem przy okazji meczu w ekstraklasie nie mam pomyslu na tego przeciwnika. Zreszta trudno mowic o pomysle gdy 3 razy nie trafia sie do pustej bramki. Uwazam ze stworzylem sobie klarowniejsze i bardziej wartosciowe sytuacje do strzelenia bramki ale jakims trafem kody gry nie dal mi tej przyjemnosci. Rywal w jednej ze swoich kontr uniknal pozycji spalonej i z "wielka wirtuozeria" minal pacholek z rekawicami strzelajac do pustej bramki. Gratuluje za dwukrotne konsekwentne zlojenie mi skory.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Pilkarze ktorzy oddawali strzaly na bramke Bragi

Panowie kwalifikacja na paraolimpiade w Londynie jest wasza! Przyjmijcie moje gratulacje...
niCejOke
20 kolejka
niCejOkeGapa
Screeny:

Strzelcy:
Aruna Dindane
Fabiano
Fabiano
Elano
Elano

Ronaldinho
Ronaldinho
Bellamy

Opis:
Mecz bardzo emocjonujący od początku. Już w 4 min Dindane mija obrońce ucieka od bramkarza i pakuje piłke do bramki. Trochę później było już 2;0 po bramce Fabiano. Jednak WBA sie nie poddało i strzeliło bramkę jeszcze przed przerwa. Druga połowa kapitalne widowisko. Akcja za akcje. Jednak zwycięsko tym razem wychodzi drużyna z półwyspu Iberyjskiego. Dzięki i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

ELANO

Kapitalny mecz tego zawodnika. Idealnie dryblował rozgrywał nie do zatrzymania. Strzelił dwie kapitalne bramki. MVP!

Jason Bourne
19 kolejka
PieciaMiler
Screeny:

Strzelcy:
Ebanks-Blake
El-Hadji Diouf

Park Chu Young
Park Chu Young
Park Chu Young
E. Alvarez
E. Alvarez
Jo
Forlan

Opis:
Mecz pod dyktando Milera, a wynik tak wysoki pewnie nie byłby gdyby nie .... awaria pada i niestety nie w porę przerwanie meczu. To był mój błąd bo miałem kilka kontr, które powinny się bramkami zakońćzyć. dzięki Miler i powo
Kartki/Kontuzje:
Knight- który zamiast żółtej powinien dostać czerwoną.

Man of the match:

Nikt się nie wyróżnił.

PS 1 bramka dla Espanyolu to lama
Witu
21 kolejka
WituJustMe
Screeny:
mam tylko screena z ostatnich 26 minut ponieważ w 64 min JustMe miał czarny ekran ;/

Strzelcy:
Janssen
Diego Tardelli
Kezman
Guti

Opis:
Początek meczu to wysoki pressing Twente i troche zagubiona gra mojej ekipy, jednak z czasem to i moi piłkarze dochodzili do głosu. W 23 min doszło do kontrowersyjnej sytuacji ponieważ Carrizo sfaulował w polu karnym jednego z rywali, jednak gwizdek siędziego "milczał". Hoffenheim raczej dużego zagrożenia nie sprawiało, ale w 40 min cudownym uderzeniem z ok.35 metrów popisał się nowy nabytek "wieśniaków" Theo Janssen ( szkoda że nie udało się nagrać :/) Friedel był po prostu bez szans. W drugiej połowie pierwsze 20 min należało do Twente w tym czasie drużyna z Holandii strzeliła 2 gole, jednak ostatnie słowo należało do ekipy Hoffenheim a dokładnie kolejnego nowego nabytku Diego Tardelliego, którego idealnym podaniem obsłużył Chinedu Obasi. Dzięki za mecz i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Obie ekipy za walkę Fair Play
kksm
19 kolejka
kksmprzemosek123

Screeny:

Strzelcy:
Cana
Henry
Andy Johnson
Henry
Guerron
Andy Johnson
Guerron
Guerron
Henry
Jelen
Henry
Henry

Opis:
Totalna przewaga Hannoveru96 przez cały mecz. Obrona Parmy rozbita. Henry wraz z Guerronem przechodzili przez nią jak kombajn przez pole smile.gif Zasłużone 3 pkt.

Kartki/Kontuzje:
brak
Mirante
Quaresma (lekka)

FAIR PLAY

Man of the match:

Henry - genialny mecz francuza.

Wolrid
21 kolejka
WolridSimilio
Screeny:

Strzelcy:
Rosicky
Bradley
David Suazo

Burak Yilmaz

Opis:
Po tym meczu nie mogę uwierzyć, że drużyna z Trabzonu zajmuję ostatnie miejsce w tabeli. Turcy grają naprawdę fajny futbol, ale duża nie skuteczność napastników powoduje że cała gra idzie w łeb. Co do meczu, gdyby padł remis nikt z nas nie mógłby narzekać. Tak się jednak nie stało, gdyż jak już wcześniej wspominałem Turcy wyróżnili się ogromną nieskutecznością, natomiast Hiszpanom sztuka zdobywania bramek wyszła lepiej. Dzięki.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Tomas Rosicky - Strzelił bramkę otwierającą wynik spotkania, oraz asystował przy bramkach kolegów.

similo14
21 kolejka
similokksm
Screeny:

Strzelcy:
Henry
Henry
Henry
Paweł Brożek
Paweł Brożek
Paweł Brożek
Burak Yilmaz
Guerron
Opis:
Bardzo ciekawy mecz oboje mogliśmy wygrać bo było naprawdę masę dogodnych sytuacji. Udany debiut Courtoisa i dobra gra pozostałych nabytków tureckiego klubu. Dzięki za mecz.

Kartki/Kontuzje:
Marek Cech (żółta kartka)

Man's of the match:

przemosekk
18 kolejka
Przemosek123GooFy

Screeny:

Strzelcy:

Valiani
Jelen

--------------

Agbonlahor
Hamouma

Opis:

Dużo okazji do strzelenia goli maiły obie ekipy. Myślę, że to był zasłużony remis. Miła atmosfera przy obu drużynach. Dzięki za mecz GooFy smile.gif

Kartki/Kontuzje:

brak kartek i kontuzji

Man of the match:

Obie ekipy:

oraz

niCejOke
18 kolejka
niCejOkeWitu
Screeny:

Strzelcy:
Lafita
Cassano
Cassano
Elano

Babel
Diego Tardelli

Opis:
Mecz rozpoczyna się od zdobycia bramki już w 2 min. przez Lafite. Szybka odpowiedź Niemców. I wynik otwarty. Jednak od kulnięcia piłki na środku Cassano mija cały zespół Hoffenheim i zdobywa kapitalna bramke. W 33 min czerwona kartkę otrzymuje bramkarz gośći i mecz wydaje się być już ustawiony. Mocno zlekceważyłem Wita, który się nie poddał i walczył kapitalnie. W iście Angielski sposób. Graatulację Witu szacunek dzięki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Czerwona: Carrizo
Żółta: Theo Janssen

Man of the match:

CASSANO
Kapitalny mecz dwa gole z czego jeden w stylu Maradony wink.gif
przemosekk
20 kolejka
Przemosek123Worlid

Screeny:

Strzelcy:

samobój
Jelen
Jelen

--------------

David Suazo
David Suazo
David Suazo
David Suazo

Opis:

Dużo okazji do strzelenia goli miały obie ekipy. Myślę, że to był wyrownany mecz ale niestety pech obrony Parmy znów zawiódł. Miła atmosfera przy obu drużynach. Dzięki za mecz Worlid smile.gif

Kartki/Kontuzje:

brak kartek i kontuzji

Man of the match:

Obie ekipy:

Strzelec 4 goli dla drużyny Athletic Bilbao

Strzelec 2 goli dla Parmy - Ireneusz Jeleń

Wolrid
19 kolejka
WolridWesoły
Screeny:

Strzelcy:
Brak

Opis:
Naprawdę bardzo dziwny mecz, mimo tego iż obie ekipy miały sporo okazji to ich piłkarze nie potrafili ich wykorzystać. Myślę więc, że remis to sprawiedliwy wynik szkoda jednak że bez bramkowy. Dzięki za mecz.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Nikt nie wyróżnił się. Bramkarze mieli mało do roboty.
Milerinho
21 kolejka
MilerinhoPrzemosek123

Screeny:

Strzelcy:

Forlan
Forlan
Forlan
Robbie Keane

Opis:
Pierwsza polowa to bicie glowa w mur! Obrona Parmy za nic nie dala mozliwosci wyjscia sam na sam napastnikom Mainz, w drugiej polowie worek z bramkami sie rozwiazal i kapitalna gra calego zespolu ugrala jakze cenne 3pkt

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

FORLAN - 3 bramki Forlana daja pewne 3pkt ekipie Mainz

Jason Bourne
20 kolejka
Piecia1990Just1987
Screeny:

Strzelcy:
Weiss
El-Hadji Diouf
El-Hadji Diouf
El-Hadji Diouf
Rodallega
*Kanoute

Opis:
Wyskoczył błąd gry stad brak screenów. Do 75 minuty 4-1 dla Espanoylu, który 2 pierwsze bramki zdobył tak naprawdę dzięki .... opóźnieniu w reakcji kompa. Mecz stal na dobrym poziomie, a pressing drużyny Espanyolu sprawił, ze Just nie mógł 'rozwinąć' skrzydeł. Dokończone 15 minut zakończyło się na 1-0 dla Espanyolu, co razem daje wynik 5-1 dla Hiszpanów. Po bardzo wysokiej porażce i mojej głupocie w porę nie przerwania meczu z milerem (padł mi pad), Espanyol wysoko pokonuje Twente.

Kartki/Kontuzje:
Tchoyi- żółta kartka

Man of the match:[/b]

Diouf, który raz po raz stwarzał okazje podbramkowe.

PS Just jesli cos chcesz dodac np strzelca swojego, kartki etc to prosze bardzo wink.gif Sorry za bledy, ale klawiatura mi od dluzszego czasu szwankuje.

* tyle ode mnie xD
kksm
21 kolejka
kksmsylwek12b

Screeny:

Strzelcy:
Henry
Saha
Saha

Opis:
Mecz wyrównany. Z poczatku szybka bramka Henryego i potem 2 doskonałe okazje jednak Guerron posyła piłkę nad poprzeczką gdy bramka jest pusta smile.gif. Saha odwalił kawał dobrej roboty. Gratuluję.

Kartki/Kontuzje:
Cana
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Saha - strzelec 2 bramek. Dał zwycięstwo Rangers.

czubinho
19. kolejka
CzubinhoNicejoke
Screeny:

Strzelcy:
Raul
Raul
Sissoko
Braaten
Rolfes

Opis:
Bardzo wyrównany mecz, dużo stuprocentowych sytuacji Nicejoke, lecz piłka nie wpadała. Natomiast Tuluza zupełnie inaczej niż Manchester w CL, grała skutecznie. Ładne bramki, szczególnie Sissoko pomogły w zwycięstwie. Walka o awans trwa nadal.Dzięki

Kartki/Kontuzje:
czysto

Man of the match:

Raul

zibii75
[b20.. kolejka[/b]
zibii75Witu
Screeny:

Strzelcy:
Curri
Iaquinta
Firmino

Opis:
Mecz ustawiony karnym, choc sam nie wiem z czego. Obrońca Curri zamienia go na gola, Witu sie spina i doprowadza do remisu. Mecz wyrównany i jedynie moja skutecznośc daje mi dziś 3 punkty. Dzieki za mecz i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Jason Bourne
2119 kolejka
PieciaWesoly1989
Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie
Santa Cruz
El-Hadji Diouf
Rodallega

Hugo Almeida
Toivonen
Toivonen

Opis:
Specyficzne spotkanie, w którym działo się bardzo dużo. Najpierw prowadzenie PSV, później zmasowane ataki Hiszpanów opłaciły się- zdobyli 2 bramki, po czym PSV gra do końca i strzela 2 gole. W 89 minucie, atak prawą stroną, zamarkowany strzał Kolumbijczyka, po czym oddaje mocny strzał w lewy róg bramki. Tak naprawdę równie dobrze mogło być 4-3 dla Wesołego.
Kartki/Kontuzje:
Engelaar- żółta kartka
Man of the match:

Toivonen i Rodallega. Szwed zostaje wyróżniony za świetne zawody w swoim wykonaniu- dogrywał, nękał bramkarza i strzelił 2 bramki. Rodallega- za zdobycie bramki na wagę zwycięstwa. Wszedł z ławki i dzięki temu trafieniu, kibice zapomnieli o jego poprzednich słabych występach.

PS 1 bramka dla Espanyolu to lama
Hyoga
19. kolejka
HyogaSylwek12b

Screeny:

Strzelcy:
Ibagaza
Mirallas
Makoun
Melikson
Jeffren
Ibagaza
Jelavić
Davis

Opis:
Kontrola Olympiakosu. Gole stracone z powodu rozluźnienia. Świetne zawody Jeffrena, który raz po raz wykorzystywał zdolności techniczne. Mimo wszystko gratulacje dla Szkotów, walczyli do konca.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Olympiakos. Trener widział kolektyw.

21. kolejka
HyoganiCejOke

Screeny:
Sorka, że nie ma statystyk. Nie zapisało.

Strzelcy:
Fabiano
Sturridge
Cassano
Fabiano
Fabiano
Sturridge
Jeffren

Opis:
Cóż. Pojedynek Fabiano ze Sturridgem na korzyść Brazylijczyka. Był nie do zatrzymania, przeciąg. On zdecydował o zwycięstwie gości. On. Wielki Luis Fabiano.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Luis Fabiano. Crack.
Nalep
20. kolejka
NalepHyoga
Screeny:

Strzelcy:
Mirallas
Ibagaza
Bakari Kone
Sturridge
Trezeguet
David Pizarro
Pablo Orbaiz

Opis:
Spotkanie rozpoczęło się znakomicie dla gości, którzy już po pierwszej akcji cieszyli się z prowadzenia. Bramkę zdobył Mirallas. W 18' Ibagaza wpadł w pole karne i "zakręcił" obrońcami gospodarzy, po czym uderzył piłkę obok bezradnego Carrasso. W 31' Pizarro wykonywał rzut rożny. Wrzucił piłkę na 5 metr. Wojciech Szczęsny minął się z nią, a pozostawiony bez opieki Kone strzelił kontaktową bramkę. Z takim wynikiem piłkarze obu drużyn schodzili do szatni na przerwę, a po niej już w 47' Sturridge, który był nie do zatrzymania podwyższył na 1-3. Sto dwadzieścia sekund później David Trezeguet umieścił piłkę w bramce Szczęsnego. Niecały kwadrans później David Pizarro strzelił bramkę i na tablicy wyników widniało 3-3. Jednak to nie był koniec bramek bo w 69' Pablo Orbaiz uszczęśliwił kibiców gości, którzy stawili się na stadionie w Bordeaux, w bardzo dużej liczbie. Olympiacos zasłużenie wróci do Grecji z trzema punktami.

Kartki/Kontuzje:
Fair play smile.gif

Man of the match:

Daniel Sturridge - strzelec jednej z bramek i najaktywniejszy zawodnik w zespole gości.
GooFy
19. kolejka
GooFysimilo14

Screeny:

Strzelcy:

Paweł Brożek
Paweł Brożek
M. Martin
Makukula
Dagoberto
Guardado
Paweł Brożek
Makukula
Halil Altintop

Opis:

Kapitalne spotkanie. Było w nim wszystko, dramatyzm, poświęcenie, bohaterowie i walka do samego końca. Po pierwszym gwizdku Spartak zaatakował, jednak nieskutecznie a goście wyszli na prowadzenie w 4 minucie. Po pięknym strzale Pawła Brożka w 12 minucie Trabzonspor prowadził już 2:0. Jednak to nie złamało gospodarzy, ruszyli do ataku i po kluczowych trafieniach graczy, którzy do tej pory mieli problemy ze zdobywaniem bramek wyrównali. Na tym się jednak nie skończyło, jeszcze przed końcem pierwszej połowy Spartak wyszedł na prowadzenie którego nie pozwolił sobie odebrać już do końcowego gwizdka. Gratulacje dla Similo za świetny mecz i walkę do końca. Ostatnie minuty były dla gospodarzy naprawdę nerwowe, ale 3 pkt zostały na Łużnikach.

Kartki/Kontuzje:
Baris Atas

brak

brak

Man of the match:

Ariza Makukula - Nie można wyobrazić sobie lepszego momentu na przełamanie niemocy strzeleckiej w meczach o punkty. Dwie ważne bramki i swarzanie ciągłego zagrożenia przy górnych piłkach w polu karnym przeciwnika. Gdyby nie przegrana niewątpliwie MOM zostałby Paweł Brożek.

sylwek12b
18 kolejka
sylwek12bgapa

Screeny:

Strzelcy:
McCulloch

Opis:
Mecz wyrównany. Duzo okazji do zdobycia goli z obu stron. Jedna bramka dała wygraną zespołowi Rangers

Kartki/Kontuzje:
Puygrenier
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Frey - mimo porazki zespolu był najlepszym zawodnikiem w meczu, bronił wsyztstko, na rękawicach miał nawet strzał po ktorym padła zwycięska bramka

Witu
19 kolejka
Wituradek93
Screeny:

Strzelcy:
Diego Tardelli
Babel
Firmino

Lewandowski
Stuani
Trybull
Opis:
Mecz ze zdecydowaną przewagą mojej ekipy, jednak skuteczność była fatalna i cudem uratowałem remis, chociaż dalej się zastanawiam czemu kolejny mecz z rzędu, rywal za nic dostaje karnego... tak było w meczu z Bragą, z Zaragozą karny powinien być, ale sędzia z czerwoną kartką przesadził... ale trudno to tylko, pes a wracając do meczu, to po prostu brak mi słów na grę mojej ekipy, po takiej grze wymęczony remis, a powinno być spokojne Zwycięstwo ehhhh. Dzięki za mecz i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Ryan Babel

Asysta i bramka wystarczyły aby w tym meczu zostać piłkarzem meczu.
wesoly89
18 kolejka
wesoly89KKSM
Screeny:

Strzelcy:
Demba Ba
Baros
Dos Santos
Henry
Guerron
Juninho

Opis:
mecz walki , kiksow i wielu sytuacji z obu stron.. w glownych rolach jednak bramkarze..

Kartki/Kontuzje:
kontuzja lekka Adil Rami

Man of the match:

Andreas Isaksson
gapa
21 kolejka
Gaparadek93
Screeny:

Strzelcy:
van Nistelrooy
van Nistelrooy
Del Piero
Lewandowski
Lewandowski
Lewandowski

Opis:
Pierwsza polowa bardzo obfita w gole , a w drugiej jedna i druga druzyna nie chcac stracic bramki bronila sie i nie dala rady strzelic gola. dzieki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Robert Lewandowski - niesamowity mecz lewego, klasyczny hat trick i caly mecz moja obrona drzala na jego widok

wesoly89
... kolejka
wesoly89Milerinho
Screeny:

Strzelcy:
Demba Ba
Demba Ba
Demba Ba
Demba Ba
Demba Ba
Park Chu Young
Forlan
Jo

Opis:
Mecz obfitowal w wiele sytuacji podbramkowych. Sporo fauli i spięć miedzy zawodnikami. Typowy mecz walki.

Kartki/Kontuzje:
żółta kartka - Bouma
czerwona kartka - Knight

Man of the match:

Demba Ba - wielka forma zawodnika w tym meczu. Nękał obroncow i bramkarza co chwile. Strzelił 5 bramek
GooFy
21. kolejka
GooFyNalep

Screeny:

Strzelcy:

Trezeguet
Pablo Piatti

Opis:

Powalająca nieskuteczność Spartaka, duża skuteczność Bordeaux i świetna postawa Carasso skutkują takim właśnie wynikiem. Po kilku ładnych spotkaniach Spartaka wszystko wraca do normy i możemy spodziewać się serii porażek.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Carasso. Świetna postawa uratowała drużynę przed stratą conajmniej dwóch bramek.
sylwek12b
20 kolejka
sylwek12bGoofy

Screeny:

Strzelcy:
Saha
Saha
Melikson
Helmes

Opis:
Mecz zacięty, przy stanie 0-0 Spartak mial 2 okazje do zdobycia goli jednak strzały były niecelne. Gola zdobył Saha i do przerwy utrzymal sie wynik 1-0. W 2 polowie meczu Saha dorzucil jeszcze jednego gola, bramke glowa zdobyl Melikson a na zakonczenie trafil z bliskiej odległosi nowopozyskany zawdonik w zimowym okienku transferowym - Helmes

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

Man of the match:

Saha - 2 gole i ogromna chęć do gry, nawet grajac na lewym skrzydle miał okazje na gola w koncówce spotkania. Na wyroznienie zasluguje tez obrona Rangersow. Mimo problemow z dobraniem linii obrony wobec slabych form pokazali wszyscy defensorzy ze potrafią skutecznie bronic.

gapa
20 kolejka
GapaNalep
Screeny:

ss z statystyki zapomnialem zrobic wiec jak nalep odpisze ze ma umieszcze go tutaj.

Strzelcy:
Ronaldinho
van Nistelrooy
van Nistelrooy
Kyle Walker
Gouffran
Gouffran
Trezeguet
David Pizarro

Opis:
Mecz w ktory zadna druzyna nie pozwolila sobie uciec na wieksza ilosc bramek niz jedna i przez to mecz byl bardzo wyrownany , ale to goscie zdolali wygrac to spotkanie.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Gouffran za pierwszego gola wink.gif

radek93
18kolejka
Radek93JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Kanoute

Opis:
Dobry mecz z obu stron .Lepsza skuteczność ekipy prowadzonej przez kolegę .Kapitalne spotkanie byłego zawodnika Sevilli Frédérica Kanouté,który raz po raz niepokoił moich obrońców a to strzałami a to dobrym dryblingiem .DZIĘKI

Kartki/Kontuzje:
Brak ,czysta gra z obu stron.

Man of the match:

Frédéric Kanouté

20kolejka
Radek93Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
P.Diop
Błaszczykowski
Oscar Serrano
C.Fernandez

Pogrebnyak

Opis:
Dobry mecz z obu stron ,rywal miał przewagę na początku spotkania i grał bardzo dobrze jednak czegoś brakowało .Dzieki i powo dalej .

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Metzelder i Diop w obronie rewelacja

Jason Bourne
18 kolejka
Piecia1990Zibi75
Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie

Opis:
Nie był to piękny mecz, jednak Espanyol zwyciężył 1-0. Hiszpanie w ostatnich 10 minutach cofnęli się do obrony broniąc bramki, jednak przez wcześniejsze 80 minut oraz te 10, Zibi nie stworzył sobie dogodnej sytuacji strzeleckiej. Dzięki i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Odemwingie- zdobył bramkę na wagę 3 pkt, grał jak z nut i to on stwarzał największe zagrożenie przeciwnikowi.
Nalep
18. kolejka
NalepCzubinho
Screeny:

Strzelcy:
Henri Saivet
Riquelme
Diego Milito

Opis:
Mecz dwóch drużyn, które wciąż walczą o najwyższą lokatę rozpoczął się wyśmienicie dla gospodarzy. W 8' Gouffran wrzucił piłkę w pole karne, a Henri Saivet szczupakiem uderzył głową po długim rogu, w samo okienko bramki i było 1-0. W 34' Juan Roman Riquelme otrzymał podanie na "16" i uderzył bardzo mocno w róg. Carrasso był bez szans i byłó 1-1. Obie drużyny właśnie z takim wynikiem opuściły plac gry i udały się na przerwę do swoich szatni. W drugiej połowie wciąż trwały ataki obu drużyn. Oba teamy poszły na wymianę ciosów. Diego Milito w 74' urwał się jednemu z obrońców Bordeaux i umieścił piłkę w siatce. Taki wynik utrzymał się do końca meczu, choć naprawdę mógł być różny. Dzięki za fajny mecz i życzę awansu do pierwszej ligi.

Kartki/Kontuzje:
Seedorf

Brak

Brak

Man of the match:

Diego Milito - udowodnił, że w trudnych meczach jest bardzo mocnym punktem drużyny.
czubinho
21. kolejka
CzubinhoZibi
Screeny:

Strzelcy:
Pogrebnyak
Pogrebnyak
Manu

Opis:
Mecz bardzo agresywny, ciekawy z wieloma sytuacjami. Nerwy ponosiły oponenta w kilku sytuacjach, lecz myślę, że w następnym meczu kosić trawę będą tylko ogrodnicy. Tuluza kończyła w 10 po nieporozumieniu pod koniec meczu w polu karnym, stąd jedyna bramka dla Bragi(karny)

Kartki/Kontuzje:
Gilberto Silva -żółta kartka
Chimbonda - czerwona kartka

Man of the match:

Pogrebnyak

similo14
18. kolejka
similoHyoga
Screeny:

Strzelcy:
Paweł Brożek
Paweł Brożek
Burak Yilmaz
Murat Tosun

Opis:
Totalna dominacja gospodarzy i wyraźne zwyciestwo. Dzieki powo dalej

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Pawek Brożek

KOD
AKTUALKA KONTUZJI\KARTEK NA 24 LUTY
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.