Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Carlsberg Cup- Wyniki losowania !
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Carlsberg Cup
lukasz44

Dziś odbyło się losowanie ekip do Carlsberg Cup :

lukasz44 - Walia
Boby 1908 - Szkocja
zibii75 - Izrael
Dabro96 -Peru
witu - Finlandia
JustMe1987 - Austria
Wolrid - Irlandia
BlueOle10 - Serbia
lizaku - Algieria
szymson - Japonia
woodie - Bulgaria
Mlody08 - Korea Południowa
WKSRKS - Dania
Edi - Norwegia
Czarny1990a - Grecja
Hyoga - Slowacja

Jutro wszystko będzie rozpisane i będzie można grać.
Mile widziane opinie o ekipach i odczucia po losowniu. smile.gif

JustMe1987
Brakuje Ivanschitza ale zrobie wszystko by Janko wlozyl glowie gdzie trzeba tongue.gif

Pewnie moja przygoda skonczy sie na pierwszym rywalu ale dobre i to bo jestem glodny gry biggrin.gif
Matis08
Korea Południowa biggrin.gif

Marzyłem o tym, żeby dostać słaby zespół. Choć wolałem Koreę Północną lub Nową Zelandię.

Świetne losowanie ! smile.gif

Nie mogę się doczekać gry ;D
zibii75
szkoda ze nikt nie odpowiedział na moją propozycje zmiany ekip, wnosiłem o to aby Izrael podmienić na Szwajcarie i co dostaje Izrael, he w cuda nie wierze i ironie losu, to pograłęm hehe. Przynajmnie cza było odpisać w temacie dla czego nie można zmienić tych ekip lub coś. No chyba ze nie czytacie, sam Łukasz chciałeś wypowiedzi na ten temat i propozycji, ja je podałem i zostało to zlane szkoda.
lukasz44
CYTAT(zibii75 @ Aug 16 2011, 10:32) *
szkoda ze nikt nie odpowiedział na moją propozycje zmiany ekip, wnosiłem o to aby Izrael podmienić na Szwajcarie i co dostaje Izrael, he w cuda nie wierze i ironie losu, to pograłęm hehe. Przynajmnie cza było odpisać w temacie dla czego nie można zmienić tych ekip lub coś. No chyba ze nie czytacie, sam Łukasz chciałeś wypowiedzi na ten temat i propozycji, ja je podałem i zostało to zlane szkoda.

Spójrz na składy i dopiero coś mów. Szwajcaria ?
- Senderos, Lichsteiner, Magin, Barnetta, Fernandes, Inler, Derdiyok a na ławie równie dobrzy piłkarze i to jest ekipa która nawiązuje poziomem do Walii bądż nawet Słowacji ?

W Izraelu wcale nie masz złych grajków : Benayonu, Ben Haim , Barda, Sahar ? No panie to jest poziom ekip które są na liście a nie wyjeżdżasz z jedną z lepszych europejskich ekip w zamian za nich...

A po drugie gdy już napisałeś wczoraj posta wszystko było polosowane i czekało na wpis na forum, także wiesz...
A kolejną sprawą jest że na ławce rezerwowych mamy 3 ludzi, masz problem nie trzymamy na siłe... Jeżeli z Twojej strony ma być tylko narzekanie to dziękujemy...
zibii75
CYTAT(lukasz44 @ Aug 16 2011, 10:50) *
Spójrz na składy i dopiero coś mów. Szwajcaria ?
- Senderos, Lichsteiner, Magin, Barnetta, Fernandes, Inler, Derdiyok a na ławie równie dobrzy piłkarze i to jest ekipa która nawiązuje poziomem do Walii bądż nawet Słowacji ?

W Izraelu wcale nie masz złych grajków : Benayonu, Ben Haim , Barda, Sahar ? No panie to jest poziom ekip które są na liście a nie wyjeżdżasz z jedną z lepszych europejskich ekip w zamian za nich...

A po drugie gdy już napisałeś wczoraj posta wszystko było polosowane i czekało na wpis na forum, także wiesz...
A kolejną sprawą jest że na ławce rezerwowych mamy 3 ludzi, masz problem nie trzymamy na siłe... Jeżeli z Twojej strony ma być tylko narzekanie to dziękujemy...

Po pierwsze nie jestem jasnowidzem i nie wiedziałem kiedy losowanie było, jak byś odpisał normalnie na mego posta i to ujawnił nie było by tematu teraz bo nie było by mojej wypowiedzi, chyba logiczne. Następną sprawą nie mam zamiaru rezygnować a jeśli tobie nie odpowiada moja osoba to napisz wprost i tyle, nie mam zamiaru pisać ze jest ładnie jak deszcz pada, ja nie mam poroblemu a raczej ty............ jak wyżej,odpisuj na posty jak sam do nich zachecasz i bedzie ok.

Co do składów ineresuje mnie cały tim nie tylko 2,3 nazwiska, gramy na formie losowej i jak ci wpadnie 2,3 grajków na szaro w takim Izraelu to kim ich zastąpisz.....
Dobra nie ważne i tak jest po wszystkiemu.........
lukasz44
CYTAT(zibii75 @ Aug 16 2011, 11:11) *
Po pierwsze nie jestem jasnowidzem i nie wiedziałem kiedy losowanie było, jak byś odpisał normalnie na mego posta i to ujawnił nie było by tematu teraz bo nie było by mojej wypowiedzi, chyba logiczne. Następną sprawą nie mam zamiaru rezygnować a jeśli tobie nie odpowiada moja osoba to napisz wprost i tyle, nie mam zamiaru pisać ze jest ładnie jak deszcz pada, ja nie mam poroblemu a raczej ty............ jak wyżej,odpisuj na posty jak sam do nich zachecasz i bedzie ok.

Co do składów ineresuje mnie cały tim nie tylko 2,3 nazwiska, gramy na formie losowej i jak ci wpadnie 2,3 grajków na szaro w takim Izraelu to kim ich zastąpisz.....
Dobra nie ważne i tak jest po wszystkiemu.........

Mój błąd że nie napisałem posta, to prawda. Ale jak mówiłem nie miałem wczoraj za dużo czasu i dlatego nie napisałem.

Ja nic do Cb nie mam, to Ty szukasz problemu i piszesz tak jakby ktoś specjalnie Ci ten Izrael wylosował. Gdyby chociaż zmiany które napisałes miały sens miałbys prawo do głebszej dyskusj, ale nawet nie spojrzales na sklady obu ekip i wpisales jedne z lepszych ekip czyli Szwajcarie i Rumunie...

No dokładnie jak mówisz, gramy na losowej, wypada 2-3 grajków i grasz słabymi piłkarzami a gdybyś miał Szwajcarie nawet gdyby wypadlo ich 5 to i tak bylaby to niesamowicie silna drużyna... wink.gif wink.gif
Ja również w Walii mam tylko dwóch lepszych piłkarzy Bale'a i Bellamyego i czy to nie jest poziom równy Izraelowi ? Jest...

Pozdrawiam i trochę wyluzuj.
zibii75
Dobra Sorki może za poważnie napisałem posta, jednak całoś co do ekipy jest skwitowane "hehehe". Pewnie w losowaniu trafie na godnego przeciwnika i postaram sie wygrac. Panowie na sete zaparkuje autobus w polu karnym nie ma co ( prosze nie odbierac tych słów za iluzje do kogoś).
Miłej zabawy i czakam na losowanie par smile.gif
Hyoga
Equipazo! Stoch, Hamsik, Vittek, Wais, do tego w obronie Skrtel, Cech, w bramce Mucha. Jedziemy.
Witu
Finlandia hmmmm Litmanem, Forssel, Hypia, Eremenko, Tainio no i Jasskalainen na bramce więc powinno być ok, ale jak to w piłce nigdy nic wiadomo smile.gif
Matis08
Gadasz na Szwajcarię a zobacz Serbów wink.gif
Zigic, Jovanic, Krasic, Ivanovic. To jest ekipa . Wcale nie gorsza od Szwajcarów.
Witu
CYTAT(Matis08 @ Aug 16 2011, 17:05) *
Gadasz na Szwajcarię a zobacz Serbów wink.gif
Zigic, Jovanic, Krasic, Ivanovic. To jest ekipa . Wcale nie gorsza od Szwajcarów.

Dokładnie jak się jeszcze doda Kolarova i Vidicia to indywidualnie jest to jedna z silniejszych reprezentacji w Europie wink.gif
woodi
Bułgaria hm... ciekawa ekipa biggrin.gif zobaczymy czy pokażą pazur biggrin.gif
zibii75
CYTAT(Witu @ Aug 16 2011, 17:21) *
Dokładnie jak się jeszcze doda Kolarova i Vidicia to indywidualnie jest to jedna z silniejszych reprezentacji w Europie wink.gif

mam nadzieje ze ominie mnie ta ekipa w 1 losowaniu, jednak znając moje zezowate szczęsci to właśnie będę grał z nimi smile.gif
Matis08
Oj tam zibi, przeciez wszystkie ekipy są pokorju Twojego Izraela wiec nie masz się co martwić biggrin.gif
WKS
Hmm.. Dania czyli z tego co kojarze to Bedtner i Rommedhal biggrin.gif nie jest źle. Spodziewałem się czegoś gorszego. Ale nie chwale dnia przed zachodem słońca. Wszystko zweryfikuje się na boisku wink.gif
lukasz44
Ja powiem kilka słów o mojej wylosowanej ekipie czyli Walii:

Mam kilku solidnych rzemieślników typu - Bale, Bellamy, Ramsey, Earnshaw więc nie ma co narzekać. Mam już pomysł jak ich ustawić a więc teraz pozostaje walka o ćwierćfinał.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.