Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 03.06 - 12.06 : kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
JustMe1987

Kolejka 9
zibii75 - arczi333
czarny1990a - woodi
Korul - waldi198
Rybson - similo14
Edi092 - Dabro96
radek93 - Boby1908
lizaku - witu

Kolejka 10
woodi - zibii75
waldi198 - arczi333
similo14 - czarny1990a
Dabro96 - Korul
Boby1908 - Edi092
witu - Ogryz
JustMe1987 - radek93
seba - lizaku ( MECZ TYGODNIA )

Kolejka 11
zibii75 - waldi198
woodi - similo14
arczi333 - Dabro96
Korul - Boby1908
Rybson - witu
Edi092 - JustMe1987
Ogryz - seba

Kolejka 12
similo14 - zibii75
Dabro96 - waldi198
Boby1908 - arczi333
witu - czarny1990a
JustMe1987 - Korul
seba - Rybson
lizaku - radek93

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
( MECZ TYGODNIA ) - proszę kontaktować się z JustMe1987 on nagra meczyk

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
seba

12 kolejka
seba rybson
Screeny:

Strzelcy:
V. Bojinov
V. Bojinov
Candreva
Maicon
Opis:
Wynik odzwierciedla przebieg wydarzen na boisku.Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
V. Bojinov
zibii75

9 kolejka
zibii75 Arczi333
Screeny:

Strzelcy:
Cherundolo
Schimiedebah
Gekas
Gekas
Gekas
Amanatidis
Opis:
Co moge napisacz plegary i tyle 8 meczy bilans 7 w du.. 1 remis, nie wesoło trudno. Jedyne co moge powiedziec to brak reakcji pada i po meczu tyle. Powo dalej Arczi i zycze awansu.
Zawodnik meczu:
Oczywiście Gekas, brak mi takiego gracza w ataku co ma spidai twardo stoi na nogach tyle.........

Boby1908
10 kolejka
Boby1908 Edi092
Screeny:

Strzelcy:
Caligiuri
Holtby
Szalai
Welliton
Yakovlev
Alex

Opis:
Mecz niby wyrównany, ale zarazem bardzo pechowy. Jeżeli do 92 minuty prowadzi się 3-2 i w ostatnim strzale meczu traci się gola to po prostu jest to pech. Trzeba o tym meczu zapomnieć i dalej ciułać punkciki, aby widmo spadku nie zajrzało do Mainz.

Zawodnik meczu:
arczi333

11 kolejka
Arczi Dabro
Screeny:

Strzelcy:
3x Halil Altintop
Podolski
Novakovic

Opis:
Mecz bardzo ciężki dobre ekipa z Polakami na czele mnie gniotła ale udało się wygraćdziękuje za mecz powo dalej

Zawodnik meczu:
Halil Altintop

Boby1908
12 kolejka
Boby1908 Arczi
Screeny:

Strzelcy:
Holtby
Halil Altintop
Fenin
Fenin
Gekas
Gekas

Opis:
Co tu pisać wygrał lepszy i tyle. Jednak wynik troszkę za wyskoki:) Mam nadzieję, że w rewanżu będzie lepiej.Dzięki i powodzenia w walce o mistrza.

Zawodnik meczu:
Dabro96

10 kolejka
Dabro96 Korul
Screeny:

Brak.Nie zapisały się.

Strzelcy:

Novakovic x2
Freis

Luuk De Jong x3

Opis:
Był to ciężki mecz.W końcu z wiceliderem ligi,lecz Stawiłem mu się i mogłem zakończyć ten mecz zwycięstwem,lecz mecz zakończył się remisem.Obaj możemy czuć niedosyt ponieważ obaj mogliśmy ten mecz zwyciężyc.Dzięki za mecz.Powo w lidze.

Zawodnik meczu:

Luuk De Jong-Strzelec Hattricka

JustMe1987

JustMe1987 radek93

Screeny:

Saul

Biabiany

Maccarone

Maccarone

Maccarone

Adrian

Maccarone

Adrian

Koman

Opis:

Bycie dzentelmenem nie zawsze poplaca.. Gralismy sobie pierwsza polowe ktora byla dosc wyrownana z moja lekka przewaga. Zakonczyla sie rezultatem 1:1. Wznowilismy na hoscie rywala druga odslone meczu i w miedzyczasie cierpielismy obaj z powodu koszmarnych lagow. Mimo tego udalo mi sie wyjsc na prowadzenie. W 60 minucie jednak zdecydowalismy sie na przerwanie spotkania z powodu fatlnych warunkow. Wychylilem sie chyba az zanadto gdyz chcac byc fair przystalem na opcje grania drugiej polowy w calosci od rezultatu 1:1. Jak sie okazalo rywal zaprezentowal kosmiczne umiejetnosci i strzelil mi 5 goli w dogrywanej drugiej polowie. Zdolalem odpowiedziec tylko dwoma trafieniami. Pomyslec ze jesli bylbym sluzbista to dogralibysmy 30 minut od rezultatu 2:1 a ja zamurowalbym bramke i spotkanie tak wlasnie by sie skonczylo.
Na koniec pointa tego opisu. Nie zaluje ze taka wlasnie podjalem decyzje. To tylko gra i trzeba akceptowac to czego jestesmy swiadkami takim jakim jest. Wykazac sie czasem odrobina dobrej woli. Nie mialbym radosci ze zwyciestwa w takim stylu do jakiego moglem sie posunac. Radosci z porazki tez nie ma ale jakos tak milej sie czuje ze dalem rywalowi szanse zagrac w normalnych warunkach i wynik odzwierciedla bardziej to co kazdy z nas mial do zaprezentowania w oparciu o swoje umiejetnosci i formy zawodnikow w obu polowach. Dzieki za mecz i pozdrowienia dla wszystkich spinajacych sie o 3 pkt.

Zawodnik meczu:

@ => Massimo MACCARONE

Wejscie smoka w drugiej odslonie spotkania i 4 gole!

---

JustMe1987 Korul

Screeny:

swojak

Janko

Antonio Tomas

Bryan Ruiz

Opis:

Powiem wam tak. Deportivo to druzyna ktora bardzo fajnie sie gra. Tylko jakos nie idzie mi nia zdobywanie punktow. Nie wiem czy moze zbyt skupiam sie na zabawie niz na szukaniu schematu do zdobycia gola. Czy moze to moja nieudolnosc w wykorzystaniu nadazajacych sie okazji. Nie dbam o to dopoki jest przyjemnosc z gry. W tym spotkaniu nie czulem sie gorszy sportowo od rywala ale jednak przegralem. Na swoje usprawiedliwenie powiem tylko ze jego bramkarz lapal wszystko co bylo w jego mocy.. i nie tylko. Genialne zawody doswiadczonego golkipera z Enschede.

Zawodnik meczu:

@ => Sander BOSCHKER

"Czlowiek pajak"

AKTUALKA STRZELCÓW
camel11

12 kolejka
camel11 Ogryz

Screeny:

Strzelcy:
Rondon
Rondon
Julio Baptista

Opis:
Jakieś pomylenie z powołaniem ;p sił do walki bark w bark starczyło jedynie na pierwszą połowę, ale to gościom udawało się strzelać nawet z wolnego a cienkie pipiki z barcelony jak głową w mur ;p zasłużona kolejna porażka biggrin.gif dzięki za meczyk ;]

Zawodnik meczu:
Rondon - dwie bramy

Rybson

9kolejka
Rybson Similo14
Screeny:

Strzelcy:
Ozdoev
Torbinski
Tchite
Cirac
Tchite

Opis:
Fatalna passa w pesa trwa... i to trwa w najlepsze .. trzeba się otrząstnąc i cos wycisnąc z tych rosyjskich kozaków..;/ nie strzelony karny i przegranie meczu w koncówce to to co tygrysy lubią najbardziej:D

dzieki za mecz powo dalej.

Zawodnik meczu:
Bramkarz Standardu ... a może to Similo za obrone karnego ..smile.gif

Ogryz

11 kolejka
Ogryz Seba
Screeny:

Strzelcy:
Julio Baptista
-----------------
Crespo
Amauri
Opis:
Pierwsza połowa spotkania to totalna niemoc strzelecka piłkarzy Malagi którzy nie potrafili w najprostszych sytuacjach pokonać dobrze dysponowanego w tym meczu bramkarza gości. Pierwszy połowa kończy się wynikiem bezbramkowym ze wskazaniem na piłkarzy Malagi. 2 połowa to wreszcie przełamanie strzeleckiej niemocy po rzucie rożnym Julio Baptista strzelił bramkę szczupakiem. 12 minut przed końcem Crepso pokazuje, że mimo wieku nie zapominał jak się gra w piłkę i doprowadza do remisu. Ostatnie 10 minut to akcja za akcję z jednej jak i z drugiej strony, szybkie kontry i dużo sytuacji bramkowych. Na nieszczęście gospodarzy w 88 minucie jedną z kontr na bramkę zamienił Amauri ustalając wynik spotkania na 2-1 i to piłkarze Parmy wywożą z trudnego terenu 3 pkt. Parma okazała się skuteczniejsza i wygrała mecz. Dzięki powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Myślę, że nikt się specjalnie nie wyróżnił i nie zasłużył na miano zawodnika meczu.
Dabro96

12 kolejka
Dabro96 Waldi198
Screeny:

(Przepraszam za Takiego screena,Frapsa nie włączyłem a miałem zmniejszonego Pesa biggrin.gif)

Strzelcy:

Lanig
Podolski
Podolski
Freis

Opis:
Mecz dosyć wyrównany,lecz jak widać dało się zauważyć jednak przewagę Koeln,które wygrało 4:0.Wiele o tym meczu nie mogę powiedzieć a więc.Dzięki za mecz i Powo w lidze.

Zawodnik meczu:

Lukas Podolski-Strzelił dwa gole oraz był aktywny przy robieniu akcji

zibii75

11 kolejka
zibii75 waldi198
Screeny:

Strzelcy:
Schlaudraff
Schlaudraff
Konan
Konan
Konan
Forssell
Taqero
F. Llorente
Opis:
W końcu wygrana i pierwsze 3 oczka, przeciwnik miał wiele szczescia w 1 połowie i tylko było 2:1 choć powinno być conajmniej 4:1, 2 odsłona to szybkie wyrównanie przyjezdnych i wyrównanie gry, duzo waliki w srodku boiska. Po stzreleniu 3 gola zmiana taktyki na kontratak a zespół Bilbao musiał gonic wynik, co zmusiło przyjezdnych do odkrycia się i postawienia wszystkiego na atak. Na to tylko czekał zespół z szwabowa i bezlitosnie wbijał kolejne bramki po błędach defensywy przyjezdnych. Wynik jak najbardziej sprawiedliwy choć może za wysoki, nie stety tak bywa. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
W sumie to jest ich 2 Schlaudraff za wbicie 1 gola jak i Konan za bezlitosne wykończenie błedów gości.

waldi198

.. 10kolejka
waldi198 arczi333
Screeny:

Strzelcy:
toquero
toquero
fenin

Opis:ja to nie rozumiem swojej gry hehe z liderem potrafię wygrać a z graczem z dołu tabeli dostaje po dupie:) moja forma jest jak chorągiewka hehe

Zawodnik meczu:

seba

10 kolejka
seba lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Valiani
Giovinco
Gobbi
--------
Verhoek
Verhoek
Opis:
Mecz pod znakiem kaprysów servera. Obydwaj mieliśmy jakieś dziwne zwolnienie gry, jakby slow motion. W drugiej odsłonie momentami potężne lagi.
Mecz brzydki, wynik przypadkowy. Gola na 3:2 Parma zdobyła w samej końcówce, po rożnym (lagi nie pozwoliły mi ocenić czy to był strzał głową, czy dupą, czy tez zawodnik wlazł z piłką do bramki).
Trzy punkty wcale nie cieszą, pozdrawiam.

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na wyróżnienie
lizaku

9 kolejka
lizaku witu
Screeny:

Strzelcy:
Stephane Dalmat
Julienne
Jerome Leroy
Hugo Montano

Suarez

Opis:
Mecz zacięty, wynik nie odzwierciedla gry. Po prostu ja wykorzystałem większość sytuacji a przeciwnik nie. Powo dalej.

Zawodnik meczu:
Nikt się szczególnie nie wyróżnił.
Witu

11kolejka
Rybson witu.
Screeny:

Strzelcy:

Loskov
Legear
Lukaku

Opis:
Mecz bardzo wyrównany dużo ładnych akcji, lecz mimo wszystko zwycięstwo należało się Rybsonowi który stwarzał groźniejsze sytuacje, ale popełnił 2 kardynalne błędy najpierw w 39 min podał mi na 16 m i wyszedłem sam na sam z jego bramkarzem następnie kolejny raz mi podał piłke po wznowieniu i Lukaku wyszedł sam na sam i ustalił wynik spotkania. Dzięki za mecz powo dalej

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił
woodi

11 kolejka
woodi similio14
Screeny:

Strzelcy:
Di Vaio
Di Vaio
Di Vaio
Gimenez
Gimenez
Pamic

Opis:
Mecz zapowiadał sie bardzo ciekawie goście ustawili formacje bardzo ofensywna i wiedziałem ze padnie duzo goli ale nie przypuszczałem ze ze strony gospodarzy... Z Similio14 grałem w tamtym sezonie 2 razy i zaliczyłem 2 porazki wiec myślalem ze i teraz tak bedzie. Ale nie zawodny Di Vaio i Gimenez pokazali że sa snajperami ze swiatowej czołówki i strach sie ich bac biggrin.gif similio14 tez miał wiele dogodnych sytuacji ale nie miał szczęścia i mysle ze wynik powinien byc mniejszy. Ale taki jest pes. dzieki za mecz i do rewanzu w którym nie bedzie tak kolorowo smile.gif

Zawodnik meczu:
Di Vaio - strzelec hat-tricka był nie do zatrzymania dla obronców

Edi092

9 kolejka
Edi Dabro96
Screeny:

Strzelcy:

Podolski
Ionita
Yakovelev

Opis:
Mecz od początku rozgrywany w spokojnym tempie lecz pod dykdando gości którzy byli mocno zmotywowani i to oni wyszli dość szybko na podwójne prowadzenie,udało się jeszcze nawiązać kontakt przed przerwą ale to nie wystarczyło żeby zdobyć choć 1 punkt w tym meczu.Dzięki za mecz !

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił

11 kolejka
Edi JustMe
Screeny:

Strzelcy:

Alvarez
Sand
Alvarez
Juca
Xisco
McGeady

Opis:
Mimo przewagi w ilości bramek to uważam że mecz dość wyrównany co pokazuje ilość strzalów na bramke obu ekip,piłkarze z Deportivo mieli w tym meczu świetną skuteczność ( 6 strzałów w bramke 5 goli ) Spartak robił co mógł w tym meczu lecz dużo szczęścia miał GK gości,mimo to uważam mecz za przyjemny a o to w tym chodzi smile.gif Dzięki za mecz !

Zawodnik meczu:
Alvarez

Korul

9 kolejka
Korul Waldi
Screeny:

Brak

Strzelcy:
Diaz
Janko

Opis:
Przy wyniku 1-0 powinny paść przynajmniej dwa gole, ale dwukortnie. Pierwszy raz Janko, a drugi raz Bryan Ruiz nie trafiali do pustej bramki. Do tego doliczyć dwa sam na sam de Jonga to szczerze mówiąc odechciało mi się grać. Zwłaszcza, że to był 3 mecz dzisiaj w którym napastnicy Twente grali żenadę. W drugiej połowie oddałem trochę pole Waldiemu i skończyło się 1-1. Dz i powo dalej.
Zawodnik meczu:
Pusta bramka gości
Witu

10 kolejka
witu. Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Lukaku x2
Baptista x4
Rondón

Opis:
Powtórka z rozrywki wyrównany mecz w wykonaniu obu ekip, lecz atak Anderlechtu strzela mniej bramek od rywali i mecz Anderlecht vs Baptista kończy się wynik 5 : 2 dla Malagi, szkoda bo po raz kolejny tracę punkty po wyrównanym meczu, ale przyznać muszę, że jednak to rywalowi należało się zwycięstwo bo zdecydowanie lepiej grał w destrukcji i dlatego też ciężko mi było zdobyć chociażby 3 gola. Dzięki za mecz i powo dalej

Zawodnik meczu:
Julio Baptista
woker650

10 kolejka
woker650 Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Maicon
Maicon
Maicon

Opis:
O zwycięstwie rywala zadecydowała świetna forma Maicona

Zawodnik meczu:

Maicon - strzelec 3 bramek
Korul

11 kolejka
Korul Boby1908
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:

Luuk de Jong x2
Janko
Schurrle x2
Opis:

O ile z trzech punktów mogę być zadowolony o tyle ze stylu gry Twente już mniej. Mecz mógł się ułożyć bardziej po mojej myśli, ale nieskuteczność w ataku i błędy w obronie mogły doprowadzić do nerwowej końcówki. Jakoś straciłem porozumienie ze swoimi zawodnikami, którzy po świetnym rozpoczęciu sezonu jakby złapali zadyszkę. Gospodarze oddali w tym meczu 2 razy więcej strzałów na bramkę Mainz i zasłużyli na te 3 punkty, ale z formy nie mogę być do końca zadowolonym. Dzięki i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Luuk de Jong, który szarpał obronę gości, strzelił dwa gole i stwarzał najwięcej niebezpieczeństwa pod bramką Mainz oraz Schurrle, który miał ochotę pokrzyżować plany zdobycia 3 punktów przez gospodarzy.
Ogryz

9 kolejka
Ogryz Woker650
Screeny:

Strzelcy:
Lucas Viatri
Duda
Opis:
Gdy zobaczyłem na formę piłkarzy przed meczem to się załamałem i wiedziałem, że ten mecz będzie trudny jak cholera i tak też było. Rondon-niebieski Baptista-Szary. Duet najlepszych strzelców drużyny bez formy zmiennicy którzy są słabi również bez formy. Pomoc forma zwykła jedynie obrona miała niezłą formę. Od początku meczu To Boca dyktowało w tym meczu warunki gdyż piłkarze Malagi nie mogli nic zrobić w ofensywie, bo nie mieli kim. Gdy okazja się zdarzyła to Rondon z głowy z 2m uderzył w poprzeczkę. 2 połowa wyglądała tak samo jak 1 więcej z gry i więcej okazji mieli goście a gospodarze próbowali walczyć, ale nie bardzo było kim. W 59 minucie po rzucie rożnym goście objeli prowadzenie po tym golu trener gości zdecydował się na zmiane taktyki na 4-3-3. Poskutkowało to ponieważ lepiej zaczeli grać piłkarze gospodarzy. Okazje były jak słupek Fernandeza albo zablokowany strzał Baptisty który leciał do bramki. W 82 minucie w końcu udało się strzelić gola a tym strzelcem okazał się Duda który uratował piłkarzy Malagi od porażki. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na miano zawodnika meczu.
JustMe1987
CYTAT(seba @ Jun 10 2011, 19:25) *

10 kolejka
seba lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Valiani
Giovinco
Gobbi
--------
Verhoek
Verhoek
Opis:
Mecz pod znakiem kaprysów servera. Obydwaj mieliśmy jakieś dziwne zwolnienie gry, jakby slow motion. W drugiej odsłonie momentami potężne lagi.
Mecz brzydki, wynik przypadkowy. Gola na 3:2 Parma zdobyła w samej końcówce, po rożnym (lagi nie pozwoliły mi ocenić czy to był strzał głową, czy dupą, czy tez zawodnik wlazł z piłką do bramki).
Trzy punkty wcale nie cieszą, pozdrawiam.

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na wyróżnienie

Z racji ze koledzy rozegrali mecz pod moja nieobecnosc - publikacji w dziale mecz tygodnia nie bedzie.
czarny1990a
9 kolejka
Czarny gracz2
Screeny:

Strzelcy:
Braga:
-Meyong Ze
-Andres madrid
Bologna:
-diego perez
-gimenez

Opis:
Od poczatku spotkania mecz przebiegal w wyrownanej rywalizacji, chodz bologna prowadzila najpier 1:0 potem 2:1. Nagle braga ruszyla do ofensywy wyrownujac na 2:2 i w 2 polowie caly czas atakowala lecz dobrze broniaca sie i z duzym szczesciem bologna zdolala utyrzymac wynik 2:2

Zawodnik meczu:
Brak, nikt zbytnio sie nie wyroznial!
lizaku

12 kolejka
lizaku Radek93
Screeny:

Strzelcy:
Julienne
Jerome Leroy
Biabiany
Biabiany

Opis:
Wyrównany mecz z lekką przewagą w 1 połowie gospodarzy, a w 2 gości. W sumie nic nadzwyczajnego się nie działo. Powo dalej.
P.S Mam już dość grania ta drużyną. Nic nie idzie ugrać, nic nie idzie tak jak chce, ciągle muszę liczyć na przypadek i szczęście. 5 meczów bez zwycięstwa. Żal sad.gif

Zawodnik meczu:
Babiany

camel11

9 kolejka
camel11 JustMe

Screeny:
brak, zgubiły się gdzieś sad.gif

Strzelcy:
Jose Sand
Jose Sand
Osvaldo
Verdu

Opis:
Mecz zapewne ciekawy, emocjonujący i zacięty, a i gospodarze zakończyli go na pewno w o wiele lepszych humorach, bo każdy punkt dla nich jest w tym sezonie na wagę złota. Dzięki!

Zawodnik meczu:
Jose Sand

lizaku

11 kolejka
lizaku camel11
Screeny:

Strzelcy:

Felipe Mattioni
Osvaldo
Hugo Montano
Verhoek
Brahimi
Opis:
Mecz z ogromną przewagą gospodarzy, w całym meczu 18 strzałów, podczas czego goście tylko 6, a mimo to po 1 połowie goście prowadzili 2-0. Gospodarze pokazali charakter i odrobili straty. W sumie fuksem wygrali 3-2, a powinno być o wiele więcej.

Zawodnik meczu:
Brak skuteczności gospodarzy!!!
Witu

12 kolejka
witu. czarny1990a
Screeny:

Strzelcy:
Vinicius
Custodio x2
Meyong Ze
Lukaku x2

Opis:
Mecz bardzo wyrównany mecz lecz po raz kolejny atak Anderlechtu był nieskuteczny, a goście zrobili swoje stworzyli kilka sytuacji wykorzystali 4 i to do Bragi jadą 3 pkt. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Custodio - Strzelca 2 goli dla Bragi

AKTUALKA STRZELCOW
Boby1908
9 kolejka kolejka
Radek93/b] [b]Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Andrea Poli
Simak
Szalai
Szalai
Szalai
Ivanschitz
Ziegler(samobój)

Opis:
Zasłużona wygrana gości. Przewaga z minuty na minutę była coraz bardziej widoczna stąd tak wysoki wynik:)

Zawodnik meczu:
Szalai
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.