Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zaległe mecze oraz źle dodane lub zdublowane wyniki
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
lukasz44
W tym temacie wpisujemy żle dodane lub zdublowane wyniki, schemat :

numer meczu ze strony głównej

nicki graczy

rodzaj błędu
Edi092
Kolejka 2

Edi-Seba

zamiast wpisać 5-1 wpisałem 3-1. Proszę o poprawe smile.gif

-------------
Poprawione
lukasz44.
woodi
2 kolejka
woodi - dabro69
kolega dabro wpisał wynik a jest to zadanie gospodarza wiec 2x jest wpisany ten sam wynik prosze o poprawe

-------------
Poprawione
lukasz44.
similo14
mecz radek-similo sie nie odbyl radek sie pomylił
prosze o anulowanie
camel11
Nie mogę coś dodawać w panelu meczy, znowu mam to okienko ze zakończyło się losowanie itd ;p napraw ktoś z łaski swojej ;p
Ogryz
CYTAT(camel11 @ Jun 5 2011, 21:06) *
Nie mogę coś dodawać w panelu meczy, znowu mam to okienko ze zakończyło się losowanie itd ;p napraw ktoś z łaski swojej ;p

Mam to samo.
zibii75
Mam to samo
lukasz44
CYTAT(camel11 @ Jun 5 2011, 21:06) *

CYTAT(Ogryz @ Jun 5 2011, 21:33) *
Mam to samo.

CYTAT(zibii75 @ Jun 6 2011, 10:13) *
Mam to samo

Dopóki wszyscy nie wylosują ekip w polskiej lidze skrypt wpisujący będzie zamknięty. Niebawem wszystko wróci do normy, proszę o cierpliwość i wtedy wszystko powpisujecie smile.gif
Witu
kolejka 11

Rybson - Witu

Ja wpisałem wynik na prośbe Rybsona, ale się pomyliłem i zamiast wpisać, że wygrałem 2 : 1 to napisałem, że przegrałem 2 : 1
lizaku
Dodałem wynik lizaku-Edi092 0-1000 - w nerwach, poprawiłem na 0-3 i proszę o zmianę właśnie na wynik 0-3 bo nie mam zamiaru grać z tym człowiekiem. Chodzi oczywiście o rewanż, bo w 1 meczu przegrałem 0-7 - hehe!!!
lizaku
lizaku-Radek93 - wynik został dodany 2 razy.
JustMe1987
Prosze o poprawienie wyniku w 16 kolejce.

Przez brak screenow i psikus ze strony statystyk na fiveserverze zostalo wpisane 4-3 dla mnie a powinno byc 3-4.

Ze strzelcow wypadl Valeron a doszli strzelcy u rywala.
Edi092
26 Kolejka

Arczi - Edi

Wpisałem 3-2 dla Arcziego zamiast dla mnie,prosze o poprawe,z góry dzięki smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.