Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8 12.11- 21.11, kolejki 29-32
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
lukasz44
Kolejka 29
Edi092 - milerinho
Tomaj - Mani3k
Mlody08 - ziewiec
Niewczas - Tsu
lukasz44 - Roor1910
snajper1929 - siwers99
krzysiu1996 - Czubinho

Kolejka 30
ufo1987 - Edi092
ziewiec - Edek
Tsu - Tomaj
Roor1910 - Mlody08
siwers99 - Niewczas
Czubinho - lukasz44
Bakel - snajper1929

Kolejka 31
ufo1987 - Mani3k
milerinho - ziewiec
Edek - Roor1910
Tomaj - siwers99
Mlody08 - Czubinho
Niewczas - Bakel
snajper1929 - krzysiu1996

Kolejka 32
Mani3k - Edi092
Tsu - ufo1987
Roor1910 - milerinho
Czubinho - Edek
Bakel - Tomaj
krzysiu1996 - Niewczas
snajper1929 - lukasz44

pomarańczowo- przedłużone

niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
snajper1929
# 29

snajper siwers

Cenne zwycięstwo do którego poprowadził Guiza do spółki z Alexem.
Niewczas
Kolejka 31

Niewczas Bakel

Niestety screen mi się nie zapisał...

Bardzo ładny mecz, dużo bramek, dużo świetnych akcji. W pierwszej połowie lepiej spisywali się gospodarze, natomiast druga należała do gości i ostatecznie myślę, że zasłużony remis.
Bakel
Kolejka 30
Bakel snajper1929

Duży wpływ na wynik meczu miała czerwień. Mowa o kolorze kartki jaką zobaczył zawodnik Fenerbahce oraz kolor formy Ugura Borala z Fener oraz Hernandesa z Lazio. Szybkość Borala była fantastyczna, podobnie jak kapitalne gole z dystansu Hernandesa. Remis wynikiem sprawiedliwym, aczkolwiek żałuję niewykorzystania szansy danej przez sędziego.
lukasz44
29 kolejka
lukasz44 Roor1910

Mecz na początku był dość niemrawy, ale od 10 minuty na boisku panowało już niepodzielnie Porto, wtedy gola strzelił Belluschi, 4 minuty póżniej było 2-0 za sprawą Vareli, a w 16 3-0 za sprawą Falcao.
W 36 kolejną bramkę dołożył Varela i Porto miało już 4-0 w pierwszej połowie. Druga odsłona to próby ataków Bayeru, które skończyły się dwoma bramkami Helmesa i Derdiyoka. Ale między nimi trafił jeszcze Varela pozbawiając szans na jakiekolwiek punkty w tym meczu Bayeru. 5-2 i sędzia kończy mecz ! Porto w bardzo rezerwowym składzie wygrywa z Bayerem, który też nie był w najlepszej formie biggrin.gif

Gwiazda:

Varela- hat-trick w tym meczu
Mani3k
Mani3k Edi92

Szybkie dwa gole na początku, wskazywałyby na to, że mecz ten będzie dla mnie spacerkiem. Nic bardziej mylnego...
Gol kontaktowy strzelony przez gości w drugiej połowie, tchnął wiarę i nadzieję w ich końcowy sukces. Rywal poczuł krew i tak napierał na moją bramkę, że momentami desperacko wywalałem futbolówkę gdzie tylko się dało.
Taki stan (przeplatany nielicznymi, moimi kontratakami) utrzymywał się, aż do 81 minuty... jednak gol strzelony na 3:1 przez Barosa, ewidentnie podciął skrzydła Hiszpanom i stracili już chęci do gry. W 85 i 90+ padły kolejne bramki.
Po końcowym gwizdku na tablicy widniał wynik 5:1, który nie do końca odzwierciedlał wydarzenia boiskowe.
Dzięki za mecz, świetny mecz!
Tsu
32k
Tsu ufo1987

Pierwsza polowa to calkowita dominacja gospodarzy ktorzy od jakiegos czasu staraja sie grac ofensywnie i juz nie nastawiac sie na same kontry jak kiedys co owocuje wynikiem 4:0 do przerwy.W drugiej polowie druzyna gosci rowniez postanawia postawic wszystko na atak i mamy koncert sytuacji z obu stron co konczy sie jeszcze dwoma golami dla gosci wink.gif
thx/pozdro
Edek
31
Edek Roor1910

W pierwszej połowie gospodarze dominowali, co potwierdzili dwoma bramkami. Początek drugiej to 2 szybkie gole dla Aptekarzy. Mamy remis. Chwilę potem sędzia dyktuje karnego dla Niemców, niestety autokosa. Frey broni! Gilardino dokłada dwa gole przy których nie popisał się bramkarz Bayeru i Włosi biorą udany rewanż na Niemcach za pierwszy mecz. Dzięki za grę.
Tsu
30k
Tsu Tomaj

Wynik na pewno nie potwierdza tego co sie dzialo na boisku i sam nie wiem jak to mozliwe ze przegralem smile.gif Tak czy inaczej bardzo dobre spotkanie rozegral bramkarz gosci natomiast wszyscy pilkarze Evertonu ponizej oczekiwan.
thx/pozdro
Milerinho

32kolejka

Roor1910 Milerinho

Dobry szybki mecz z wieloma bramkami, zmiennicy w BVB odmieniaja wynik spotkania z 2-1 na 2-3, mimo rozpaczliwych zmian taktyki w ekipie gospodarzy wynik juz sie nie zmienia i to BVB zgarniaja 3pkt w tym meczu
Dzieki powo dalej ! smile.gif
tomaj
29
TomajMani3k

Mecz dobry i zacięty, ale w kijowej atmosferze. Kolega ma pretensje, że strzelałem zamiast podać na lame, a w dodatku ma pretensje, że "na siłę" strzelam idąc sam na sam z bramkarzem, bo chcę gola strzelić. Ale chyba właśnie o to tu chodzi? Chyba, że celem piłkarzy jest coś innego jak zdobycie gola?
Mani3k
Tak masz Tomaj racje, liczą się gole, ale mnie nie bawią sytuacje, gdzie rywal na sile probuje zdobywac gola wykladajac pilke wzdloz 5m zeby tylko strzelic, ale od graczy spod czerwonej strefy tabeli nie mozna oczekiwac zbyt wiele.
Parcie na gola, po prostu. dry.gif
tomaj
CYTAT(Mani3k @ Nov 17 2010, 19:41) *
Tak masz Tomaj racje, liczą się gole, ale mnie nie bawią sytuacje, gdzie rywal na sile probuje zdobywac gola wykladajac pilke wzdloz 5m zeby tylko strzelic, ale od graczy z pod czerwonej strefy tabeli nie mozna oczekiwac zbyt wiele.
Parcie na gola, po prostu. dry.gif

Nie wiem jaki mecz oglądałeś, skoro ja podałem tuż po wejściu w pole karne, między 16 a 11 metrem. Pozatym nie wiedziałem, że podania w polu karnym są zabronione. Podałem zawodnik zrobił z piłką ze dwa kroki, strzelił, więc na prawdę nie wiem o co Ci chodzi? Takie bramki padają w co drugim co najmniej meczu na ISS. Pozatym, te 3 kosy też były nie potrzebne, pierwsza przy 0:0, a ostatnia na czas w doliczonym czasie co by kontry po rogu nie było
ziewiec
30 kolejka
ziewiec Edek

Mecz rozegrany świetnie taktycznie przez gości. Mądre podania i ładne akcje pozwoliły na wyrwanie Niemcom 3ech pktów. Z mojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że brakowało trochę szczęścia w pierwszej połowie, no i rywal był lepszy. Dzięki za mecz wink.gif
Matis08

29 kolejka

Młody08 Ziewiec

Screeny

Opis :

Żądni rewanżu zawodnicy gości przybyli na to spotkanie. Jednak to Sporting częściej atakował . Dużo walki, groźne kontry. Obie drużyny zmarnowały po dwie 100% sytuacje. Pod koniec spotkania, Dzeko przedobrzył znakomitą sytuację w której mógł doprowadzić do wyrównania.
Dzięki za mecz.
PS. Jak to możliwe, że VfL miał tylko 1 celny strzał? tongue.gif

Niewczas
Kolejka 29

Niewczas Tsu

Wyrównany mecz na Upton Park z minimalnym wskazaniem na gospodarzy. Więcej z gry miał West Ham, goście bardzo groźnie kontrowali, ale na posterunku stał Green. W drugiej połowie Everton bardziej się otworzył, doprowadził do wyrównania, ale Młoty ostatecznie zdołały strzelić jeszcze jedna bramkę.
siwers99
30 kolejka:

siwers99 Niewczas

Po pierwszej połowie 2-0 chociaż powinno byc minimum 2-2 lub 2-3 dla gości. Druga połowa piewrsza akcja i zdobycie kontaktowej bramki przez Młoty. Potem kapitalną bramkę strzelił Brandao to podaniu Valbueny. W 67' Dyer urwal sie w polu karnym wszystkim obrońcą i strzelił po krótkim rogu i mamy 3-2. Dwie minuty później doskonale podanie prostopadłe od Lucho do Remy , środkowy obrońca nie wiedział co zrobic i zrobił ruch w kierunku Remy i stanął i zostawil nie pilnowanego Brandao i miękko "na nos" zagrywa i brazylijski napastnik wykorzystał doskonała sytację i mamy 4-2. Potem Londyńczycy mieli jeszcze ze dwie sety ale albo przestrzelali albo na posterunku był niezawodny dzisiaj Mandanda.Dzięki za mecz.
Milerinho

31kolejka

Milerinho Ziewiec

Z poczatku meczu walka pozniej dwie bramki Lewego, odpowiedz VFL na 2-1 i blyskawiczna odpowiedz na 3-1 pare chwil pozniej robi sie 3-2 i taki wynik mimo prob z obu stron utrzymuje sie do konca.
Dzieki powo dalej ! smile.gif

ufo19
30 kolejka

ufo1987 Edi

Totalna dominacja gospodarzy którzy robili co chcieli na boisku, Hiszpanie chyba po prostu nie mieli ochoty na mecz. W przerwie przy stanie 5-0 dla gospodarzy, nastąpiła awaria jupiterów na stadionie... Edi napisał że nie ma sesnu już dogrywać i jeśli mnie satysfakcjonuje to mam wpisać wynik do przerwy wink.gif Dzięki.

31 kolejka

ufo1987 Mani3k

Gra mojego klubu jak rzadko kiedy bardzo mi się podobała zwłaszcza z tak mocnym graczem jak Maniek, była realna szansa na urwanie choćby punktu, ale całkowicie posypała się o dziwo gdy objąłem prowadzenie, a przeciwnik dostał czerwoną kartkę... Co jak co ale i tak zasłużona wygrana gości...
czubinho
Czubinho Edek

Mecz z przewaga Edka co udokumentował na początku meczu i tak juz zostalo do konca. dzieki

-1 gol- lamka
krzysiu101
Kolejka 32

Krzysiu1996 Niewczas

Pegasus, Windows 98 i Fifa 2001, takie skojarzenia po tym meczu... Nic wielkiego z obu stron. Powodzenia dalej.
Roor1910
30k

Roor1910 Mlody8

Dobre widowisko, co tu więcej pisać. Młody oddał 5 strzałów ale to niby ja miałem szczęście. Pozdrawiam tongue.gif

* Zapomniałem zrobić screeny. sad.gif
tomaj
31
TomajSiwers

Eh, cóż tu dużo pisać. Mecz toczony w zwariowanym tempie, mimo wszystko minimalna przewaga gospodarzy i remis byłby w 100% adekwatnym wynikiem, w dodatku przy 2:2 Mandanda na pewno złapał piłkę już w bramce ;p
Edi092
29 Kolejka

Edi Milerinho

Gospodarze już bardziej bliżej spadku niż utrzymania się w lidze podejmowali na swoim stationie lidera obecnych rozgrywek.Początek meczu przewaga gości i dość szczęśliwym strzałem Kagawy goście na prowadzeniu następnie w 20' i w 22'
3-0 dla gości i dobry wynik w tym meczu staje się tylko marzeniem. w 31' Albeda bo ładnej akcji i strzale daje jakieś szanse na chociażby remis w tym meczu.po przerwie głupi błąd Gk i BVB podwyzsza prowadzenie. Soldado pokonuje jeszcze niemalże w ostatnie akcji meczu. dzięki za dobre spotkanie !
Matis08

31 kolejka

Młody08 Czubinho

Screeny

Niestety brak. ;/ Nie mogę ich znaleźć.

Opis :

Wyrównane spotkanie. Wynik jak najbardziej zasłużony :)Bramki padały w obu połowach, nie zabrakło też i koszmarnych kiksów tongue.gif

Dzięki za gręsmile.gif

czubinho
30 kolejka
Czubinho lukasz44

Wyrównane widowisko w Stuttgarcie, lecz to goscie byli skuteczniejsi. Bardzo dużo niewykorzystanych sytuacji ze strony gospodarzy, przyczynila sie do kolejnej porazki

Skrinów nie mam, ale mam strzelców
Stuttgart: Cacau
Porto: Rodriguez, 2x Falcao

Dzięki pozdro
snajper1929
# 31
snajper krzysiu

Po pierwszym przegranym na własne życzenie meczu z Schalke przyszedł czas na srogi rewanż i 3 cenne punkty przybliżające do wicemistrzostwa.
snajper1929
# 32
snajper1929 lukasz44

Mecz dogrywamy w 1 połowie było 1:1
Screen z 2 połowy:

Wygrała ekipa skuteczniejsza pod bramką przeciwnika
krzysiu101
Kolejka 29
Krzysiu1996 Czubinho

Mecz w przewadze Stuttgartu, nie skutecznego tego dnia. Dzięki za mecz i powodzenia w następnym sezonie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.