W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.
Forma powinna wyglądać następująco:
Kolejka:
Mecz:
Powód:
Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.
Jeżeli wniosek nie zostanie wpisany do końca danego tygodnia wstawiany jest WO według regulaminu.
JustMe1987
Sep 30 2010, 23:55
Kolejka 4
JustMe1987 - Borozdw
Brak kontaktu z przeciwnikiem.
EDIT - mecz rozegrany
4 kolejka
Ferat - Syberian
Proszę o przedłużenie terminu, mijamy się za każdym razem, ja jestem to nie ma Syberiana i odwrotnie.. Oczywiście zagramy najszybciej jak to możliwe, może nawet dzisiaj jak będziemy online w tym samym czasie:)
Nieakutalne juz , rozegrany mecz ; )
borozdw
Oct 3 2010, 14:48
panowie przepraszam za moją nieobecność, ale jestem w trakcie remontu i byłem przez boży tydz bez neta. Spróbuję dziś wszystko nadrobić jeśli się uda, a w razie czego proszę o przedłużenie moich meczy do przyszłego tygodnia. Pozdrawiam
Ja również proszę o przedłużenie moich dwóch meczów z Borozdw i Similo.Zawsze się mijaliśmy.Może jeszcze dzisiaj uda się nam coś rozegrać.Przepraszam za kłopoty.
Kolejka 2
piwlak- similo14
nie możemy na siebie trafić, proszę o przedłużenie o parę dni
Kolejka 2.
Prince - Pucek:
w związku z:
CYTAT(Pucek @ Oct 2 2010, 16:27)

Siema

Mam problem. Od wczoraj mam nowy system Windows 7, bo miałem ostatnio problemy z XP. Mam antywirusa Noda, a wcześniej na XP miałem Kaspersky'iego. Chodzi o to, że nie mogę wejść w SIECI w grze, bo gdy wejdę pokazuje się błąd, ze Firewall blokuje i mam opcje żeby ponowić lub rozłączyć i wyjść. Przed odpaleniem Pesa wyłączyłem Noda, a zapora też jest wyłączona bo patrzyłem. Nie wiem co zrobić.. Liczę na waszą pomoc. Z góry dzięki.
proszę o przedłużenie póki nie wyjaśni się co dalej z Puckiem.
Kolejka 1:
Similo14-Ogryz.
Mecz został rozegrany, ale Similo chyba nie zamierza wpisać naszego wyniku itp. Ja nie mam screenów ani nic. A obowiązkiem jest gospodarza wpisywanie wyniku a nie gościa. Similo mnie nie poprosił żebym wpisał. Więc nie wiem co z tym meczem.
Kolejka 2:
Prince - Pucek
Proszę o WO na moją korzyść. Kolega się przez cały tydzień nie odezwał się ani razu czy udało mu się rozwiązać problem z antywirusem, mimo zapytań z mojej strony i poinformowania, że w weekend będę miał problemy z rozegraniem tego meczu, ze względu na wyjazd jutro rano i powrót w niedzielę wieczorem.
Kolejka 7:
Vivec - Prince
Tutaj zaznaczam iż próbowaliśmy rozegrać spotkanie, ale najpierw kłopoty techniczne nie pozwoliły na to, a potem się mijaliśmy. Także za wczasu proszę o przedłużenie tego spotkania chyba, że uda się w niedzielę je rozegrać to edytuję tenże post.
Kolejka 4
Nalep - similo14
Po raz kolejny nie udało nam się na siebie trafić.Proszę o przedłużenie tego meczu, z góry dzięki.
5 kolejka
borozdw - Ferat
mecz rozegrany w terminie (ja wiem 2-3 dni temu), wygrałem 4:1, ale kolega nie kwapi się do zamieszczenia go na forum..
borozdw
Oct 10 2010, 21:26
Proszę jeszcze raz o chwilę cierpliwości i przedłużenie moich wszystkich meczy na przyszły tydzień. Jestem ostatnio bardzo zaganiany, ale już od poniedziałku będę dostępny w godzinach popołudniowych więc zapraszam do rozgrywania meczy. Pozdrawiam
similo14
Oct 10 2010, 21:44
prosze o przedluznie spotkan z sebą i craxą. niemoglismy sie zlapac.
waldi198
Oct 10 2010, 22:14
CYTAT(borozdw @ Oct 10 2010, 21:30)

Proszę jeszcze raz o chwilę cierpliwości i przedłużenie moich wszystkich meczy na przyszły tydzień. Jestem ostatnio bardzo zaganiany, ale już od poniedziałku będę dostępny w godzinach popołudniowych więc zapraszam do rozgrywania meczy. Pozdrawiam
tak zapraszasz do meczy hehe umawiasz się a potem cie nie ma heh
proszę o przedłużenie mojego meczu z borozdw bo od kiedy jest liga raz się do mnie odezwał i umówił na mecz i po czym go nie było heh
prince
Oct 11 2010, 10:18
CYTAT(prince @ Oct 8 2010, 23:07)

Kolejka 7:
Vivec - Prince
Tutaj zaznaczam iż próbowaliśmy rozegrać spotkanie, ale najpierw kłopoty techniczne nie pozwoliły na to, a potem się mijaliśmy. Także za wczasu proszę o przedłużenie tego spotkania chyba, że uda się w niedzielę je rozegrać to edytuję tenże post.
W związku z tym spotkaniem wynikł taki problem, że nie możemy się połączyć ze sobą, ani przez pes6j, ani przez gs. Jest w porządku dopóki nie przychodzi do ustawień formacji, wtedy zrywa połączenie. Nie wiemy czym ta sytuacja jest spowodowana, możliwe, że to wina sieci/routerów etc. W każdym razie z innymi graczami nie ma problemów, natomiast między nami kaszana. Dlatego doszliśmy do wniosku, że prosimy o obustronny walkower.
lukasz44
Oct 11 2010, 20:05
CYTAT(prince @ Oct 11 2010, 11:22)

W związku z tym spotkaniem wynikł taki problem, że nie możemy się połączyć ze sobą, ani przez pes6j, ani przez gs. Jest w porządku dopóki nie przychodzi do ustawień formacji, wtedy zrywa połączenie. Nie wiemy czym ta sytuacja jest spowodowana, możliwe, że to wina sieci/routerów etc. W każdym razie z innymi graczami nie ma problemów, natomiast między nami kaszana. Dlatego doszliśmy do wniosku, że prosimy o obustronny walkower.
Obustronne WO 0-0 byłoby nie fair, wynik 1 meczu to 3-0 dla Vivec, a drugiego 3-0 dla Prince, w takiej sytuacji nikt nie będzie poszkodowany.
prince
Oct 11 2010, 20:53
CYTAT(lukasz44 @ Oct 11 2010, 21:09)

Obustronne WO 0-0 byłoby nie fair, wynik 1 meczu to 3-0 dla Vivec, a drugiego 3-0 dla Prince, w takiej sytuacji nikt nie będzie poszkodowany.
W porządku
CYTAT(similo14 @ Oct 10 2010, 22:48)

prosze o przedluznie spotkan z sebą i craxą. niemoglismy sie zlapac.
Gwoli ścisłości to ja nie mogłem złapać smilo14 (pisałem chociaż jestem gościem w tym meczu). Pisałem do niego kilka razy i bez odzewu. Smilo napisal w niedziele, ze zagramy w poniedzialek i od tej pory cisza z jego strony.
Niech koleś poda jakis dobry powód nie rozgrywania meczy i konkertny termin, kiedy może zagrac, albo niech sobie da siana i zrobi miejsce dla kogos z rezerwowych.
Wnoszę o walkower na moją korzyść.
Prosze przedluzyc wszystkie moje nierozegrane mecze
lukasz44
Oct 17 2010, 21:01
Od tej pory wnioski typu :
" Proszę przedłużyć moje nierozegrane mecze " będą nieważne, ma być nr.kolejki powód i nicki graczy.
Pozdrawiam.
georg123
Oct 17 2010, 22:57
proszę o przedłużenie następujących meczy:
9k Vivec - Syberian
10k Vivec - Borozdw
Powód: w obu przypadkach nie udało się równocześnie spotkać, aby rozegrać mecze. W następnym tygodniu na pewno rozegramy te mecze.
Chciałem prosić o przedłużenie moich wcześniejszych meczy do środy. Zacząłem niespodziewanie w tamtym tygodniu i nie miałem zbytnio czasu na granie.
lukasz44
Oct 18 2010, 20:27
WO:
Borozdw - Tomek93 0-3 - " brak wniosku"
Syberian - seba 0-3 - "brak wniosku"
Nie ładnie panowie, pilnujcie meczy a obędzie się bez konsekwencji w postaci walkowerów
prince
Oct 19 2010, 20:41
Kolejka 2:
Prince - Mateusz13
Podobna sytuacja jak z Vivec'iem, zrywa nam połączenie. Wina sprzętowa, bądź dostawcy internetu, nic na to niestety nie poradzę (chyba że macie jakieś magiczne pomysły rozwiązania tego problemu to będę wdzięczny). Jeśli sytuacja powtórzy się jeszcze parę razy to zrezygnuję z udziału w lidze. A póki co proszę o 3:0 dla mnie, a w rewanżu dla przeciwnika.
QUOTE (prince @ Oct 19 2010, 21:45)

Kolejka 2:
Prince - Mateusz13
Podobna sytuacja jak z Vivec'iem, zrywa nam połączenie. Wina sprzętowa, bądź dostawcy internetu, nic na to niestety nie poradzę (chyba że macie jakieś magiczne pomysły rozwiązania tego problemu to będę wdzięczny). Jeśli sytuacja powtórzy się jeszcze parę razy to zrezygnuję z udziału w lidze. A póki co proszę o 3:0 dla mnie, a w rewanżu dla przeciwnika.
Grałem z Czarnym w pucharze. 2 razy zrywało połączenie w ustawieniach formacji. Nie pamiętam dokładnie w którym momencie. Odinstalowałem kitserver i za trzecim razem poszło bez problemu. Może to coś pomoże, warto spróbować.
prince
Oct 20 2010, 14:59
CYTAT(Edek @ Oct 19 2010, 22:57)

Grałem z Czarnym w pucharze. 2 razy zrywało połączenie w ustawieniach formacji. Nie pamiętam dokładnie w którym momencie. Odinstalowałem kitserver i za trzecim razem poszło bez problemu. Może to coś pomoże, warto spróbować.
Próbowałem i to, niestety bez efektu.
Próbowaliśmy się połączyć z graczem Prince, jednak wywalało w ustawieniach składu i nici z gry.Już w panelu wpisałem w/o na swoją korzyść.Gdy przyjdzie kolejka, w której dojdzie do rewanżu Prince wygra walkowerem.Wszystko zostało uzgodnione z Łukaszem44.
Prosze przełożyc mi mecze te co miałem zaległe . Gdyz jutro i w niedziele nie będzie mnie wogóle przy komputerze (Wyjazd do Częstochowy). W nast tygodniu postaram się nadrobić.
Syberian
Oct 24 2010, 11:18
Proszę o przedłużenie meczów z Stalówką oraz Czarnym.
Nie możemy się zgadać,myślę,że w ciągu 2-3 dni rozegramy te mecze.
piwlak
Oct 24 2010, 13:45
prosze o przedluzenie meczy 14 i 15 kolejki(z seba i craxa93) powod: brak dostepu do neta z winy neostrady (maja problemy techniczne). Post pisze z koma.
deadduck
Oct 24 2010, 20:09
Kolejka 16
deadduck - sebas1996
Sebas się nie odzywa. Proszę o przedłużenie.
craxa93
Oct 24 2010, 21:26
14 kolejka
Borozdw-craxa93
Proszę o przedłużenie tego meczu, brak kontaktu ze strony boro.
waldi198
Oct 24 2010, 22:10
proszę o przedłużenie mojego meczu 12.kolejki waldi198 - reyty
powód to słaby kontakt z graczem reyty
georg123
Oct 24 2010, 22:59
proszę o przedłużeni meczu:
15k Ferat - Vivec
nie udało nam się równocześnie spotkać na sieci
dzięki
pozdrawiam
borozdw
Oct 24 2010, 23:04
Proszę o przedłużenie mojego meczu 14 k z graczem Craxa.
heh tak czytam i co druga osoba ma w d**** schemat wpisywania prośby o WO czyt przedluzenie... Widac mowi sie co do niektorych jak do sciany...
czarny1990a
Oct 25 2010, 17:09
15. kolejka
Czarny-borozdw
Prosze o przedlozenie. Lukasz wie jaki powod!
8
WKS-Borozdw
Wnosze o WO .
17
WKS-Tomek93
nie zgadalismy sie,kontakt był
18
WKS-Vivec
Nie zgadalismy sie , kontakt był
19
WKS-Ogryz
Ogryz ma bana na pesj . Zdejmuja mu 10 listopada . A ze nie moge grac na gs . Chce przedluzyc .
prince
Oct 31 2010, 22:23
Kolejka 17
Prince-Piwlak
proszę o przedłużenie ze względu na zawirowania w związku z 1 listopada. Nie mogliśmy się połączyć w piątek (po raz kolejny ten problem, na szczęście to już półmetek rozgrywek więc, więcej już nie będzie

). Zdobyłem zewnętrzne IP więc w tygodniu spróbowalibyśmy zagrać sposobem 1 z FAQ. Jeśli to nie pomoże to już standardowy walkower

EDIT: W meczu nalep-prince 3:0 dla nalepa, w rewanżu dla mnie, z wcześniej wymienionego powodu zrywania połączenia.
georg123
Oct 31 2010, 22:43
Proszę o przedłużenie terminu rozegrania meczy:
18k Vivec - WKS
20k Vivec - Reyty
Kontakt był, ale nie udało się zgrać w czasie
pozdrawiam
waldi198
Oct 31 2010, 22:54
proszę o przedłużenie moich meczy z 12 i 19 kolejki

dzięki
craxa93
Oct 31 2010, 23:19
14 kolejka
borozwd : craxa93
Wnoszę o WO na moją korzyść gdyż kontakt z boro jest praktycznie zerowy.
deadduck
Oct 31 2010, 23:53
Kolejka 17
reyty - deadduck
Proszę o WO. reyty nie odzywa się.
Kolejka 19
deadduck - Borozdw
Proszę o WO. Zero odzewu ze strony Boro.
CYTAT
Kolejka 16
deadduck - sebas1996
Sebas się nie odzywa. Proszę o przedłużenie.
Tu też wnoszę o WO. Sebas odezwał się dopiero po 21 (nie było mnie na kompie wtedy), wcześniej w ogóle się nie odzywał, a teraz go nie ma.
Syberian
Nov 1 2010, 09:24
Wnoszę,aż o 3 walkowery.
Żaden z tych panów się do mnie nie odezwał.
17 Kolejka
sebas1996 - Syberian
19 Kolejka
reyty - Syberian
20 Kolejka
Borozdw - Syberian
stalowka84
Nov 1 2010, 10:45
Proszę o przedłużenie wszystkich moich nierozegranych meczy, ponieważ serwer na którym rozgrywam mecze tj. GS nie działa a na PES6J z uwagi na bana grac nie mogę.
czarny1990a
Nov 1 2010, 11:53
Prosze o wo na moja korzysc w meczu 15. kolejki Czarny-boro. Brak odzewu!! Pozdrawiam!
lukasz44
Nov 1 2010, 16:15
Wszystkie mecze bez wyjątków przedłużam do 07.11. Święto i wyjazdy na groby nie służyły graniu meczów.
Panów reyty i Borodzw proszę o zadeklarowanie się czy chcecie grać dalej w tej lidze czy nie, gdyż każdy z was powinien dziś dostać po 5 Walkowerów...
borozdw
Nov 3 2010, 22:17
Sory panowie, ale net mi nawalil ostatnio. Prosze o dluzszy termin. Nadrobie mecze. Pozdrawiam
24 kolejka
Ferat - Deadduck
Prosze o przedluzenie terminu tego meczu, Deadduck napisal mi ze bedzie mogl zagrac dopiero w niedziele, niestety mnie cala niedziele raczej nie bedzie, wiec pisze juz teraz, pozdro..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.