Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PowerPatch season 2009/2010 v2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Powerpatch
Orange_91
PowerPatch season 2009/2010 v2.0

Oczywiście wraz z końcem okna transferowego w większości Europy zostanie wydany update patcha. W updacie poprawione zostanie:

- zaktualizowane kadry zespołów klubowych
- zaktualizowany kadry zespołów narodowych występujących w PNA
- zaktualizowane formacje zespołów
- powiększony faces & hair
- zaktualizowany uni
- pomniejszony ballserver
- update sounda i komentarza
- zaktualizowany wiek graczy
- działające flagi dla drużyn w others B i C (nie działały, ponieważ w ostatniej chwili został wgrany roster online i wszystko pomieszał...)
- postaramy się dodać drugą wersję patcha (dokładniej o tym piszemy niżej)
- pewnie jeszcze coś o czym zapomniałem

Oczywiście dodane zostaną nowe drużyny. Zmiany będą dotyczyć Others B i C. Jaka drużyna ma być zastąpiona i jaka ma się pojawić w jej miejsce, prosimy zainteresowanych o wpis w tym temacie.

Pewna zmiana:

Dynamo Moskwa <-> Spartak Moskwa

W sprawie innych zmian w drużynach o głos proszę was. Aktualne tabele w europejskich ligach można zobaczyć na tej stronie: http://www.betexplorer.com/soccer/

Sam myślałem nad takimi zmianami:

Bate Borysów <-> Lokomotiv Moskwa
FC Zurych <-> Feynoord Rotterdam
Dinamo Bukareszt <-> CFR Cluj

Można też całkiem usunąć jedną z drużyn Rumuńskich (są 3) i wstawić za nią coś innego. Do usunięcia jeszcze również ewentualnie Debrecen. Jeżeli jakiś kraj ma jednego reprezentanta w Others to raczej nie będzie on usuwany, tylko ewentualnie podmieniony za inna drużynę z tego samego kraju, ale oczywiście możecie wypisywać zmiany jakie wam pasują. Wszystkie propozycje zostanie uwzględnione. Poza tym wypisujcie też inne rzeczy do poprawy w nadchodzącym updacie.

Planujemy jak było we wstępnej wersji patcha obiecane dodać drugą wersję patcha idealnie dopasowaną do gry w ML. Niestety samemu raczej nie podołamy temu zadaniu, dlatego też chętnych do pomocy (chodzi o OF) prosimy o kontakt na PW lub gg.

Drużyny w drugiej wersji patcha:

JaCool
Ja bym proponował zostawić te 3 Polskie drużyny w Others B, a nie tylko Wisłe.
Daro.
Oj tak... Lokomotiv by się przydał. ; p Wg. mnie też Debrecen mogłby zostać, bo to jedyny team z Węgier w patchu. 3 drużyny rumuńskie to fakt za dużo... można by za jedną z nich dać chociażby Austrie Wieden lub Rapida Wieden. ; p Proponowałbym też w miejsce Maccabi Haifa inny zespół z Izraela - Hapoel Tel-Aviv, który całkiem całkiem sobie radzi w EL.
jaro9
BATE=>Lokomotiv - dobra zmiana.

Co do innych to proponował bym wyrzucenie jednej z drużyn 2.Bundesligi a zamian dać np. Nott Forest. Za D.Bukarest dać Timisoarę lub CFR.Skoro jest jakaś ekipa z Węgier to przydała by się i jakaś ze Słowacji. I może nie wyrzucać Lecha ? smile.gif
unikat
proponował bym dodać drużyny tak zwane "stałe" a nie "jednosezonówki"
Orange_91
CYTAT(jaro9 @ Jan 20 2010, 18:27) *
BATE=>Lokomotiv - dobra zmiana.

Co do innych to proponował bym wyrzucenie jednej z drużyn 2.Bundesligi a zamian dać np. Nott Forest. Za D.Bukarest dać Timisoarę lub CFR.Skoro jest jakaś ekipa z Węgier to przydała by się i jakaś ze Słowacji. I może nie wyrzucać Lecha ? smile.gif

Nikt Lecha nie wyrzuca. To jest alternatywna wersja. Jest ona po to żeby w przypadku gry w ML ligami np: Angielską, Francuską, Hiszpańską, Niemiecką lub Włoską. Po każdym sezonie następują zmiany w ligach (spadki i awanse) to jest to zrobione właśnie po to żeby cały czas żebyśmy mieli drużyny z danego państwa. Mam nadzieje, że w miarę zrozumiale to opisałem. tongue.gif Ale tak jak pisałem premiera tej wersji nie jest pewna.

Jeśli chodzi o drużyny w przyszłej podstawowej wersji patcha, która na pewno się ukaże to patrzymy na Others B i C takie jak tutaj:

siwers99
CYTAT(Rzepa7 @ Jan 20 2010, 19:06) *
proponował bym dodać drużyny tak zwane "stałe" a nie "jednosezonówki"

ja wiem czy stałe?

dodanie takiego Hapoelu Tel Aviv napewno by odswieżyło i znalazlo by się dużo chętnych w tym ja żeby takim zespolem zagraćwink.gif
Tolox11
Interesting idea, i prefer to have different teams from different countries.  i would remove Unirea and Twente, AZ Alkmaar beside these teams dont have good chants. And with 2 romanian teams is enough : Steaua and Dinamo Bucarest. With Feyenoord and Ajax i PSV is enough from Netherlands. I would like to keep Bate, is nice to play with a belorrusian team. And also i prefer to keep Zurich and remove Basel. Other nice addition are the russian teams, they have quiet good league and have good teams and there re a lot material of those teams, chants and flags, faces, etc. Also like to stay Maccabi Haifa.

Also people has to have a consideration of kits, faces, chants, flags, etc.

Orange_91
Bate Borysów <-> Lokomotiv Moskwa
FC Zurich <-> Feynoord Rotterdam
Unirea Urziceni <-> Spartak Moskwa

może Dinamo Bukareszt <-> CFR Cluj

Dynamo Moskwa chyba jednak zostawimy. Jak się podobają powyższe zmiany, nie będzie zbyt dużo rosyjskich zespołów? Jakieś propozycje? Drugiej wersji patcha jednak nie będzie, za dużo roboty z tym.
perONE
Ja bym wywalił Dynamo M. i dał Spartaka.
Daro.
CYTAT(perONE @ Jan 22 2010, 13:09) *
Ja bym wywalił Dynamo M. i dał Spartaka.

Nom dokładnie... a za jeden z trzech rumuńskich zespołów dać jeden austryjacki np. ; )
jaro9
Bate zostawić a Lokomotiv wrzucić w miejsce Maccabi.A reszta: Dinamo=>Cluj, Unirea=>Hapoel, Zurich=>Spartak.Szoda by było wywalić Dynamo.M.Co wy na to?
__SaNd1__
Bundesliga Out - Eredivisie In - albo w miesce Others C - Eredivisie - fainie by bylo pograc lidze Holenderskjej wink.gif
JaCool
CYTAT(__SaNd1__ @ Jan 22 2010, 21:06) *
Bundesliga Out - Eredivisie In - albo w miesce Others C - Eredivisie - fainie by bylo pograc lidze Holenderskjej wink.gif

Jak dla mnie to odpada... Może być parę Holenderskich drużyn ale nie cała liga.
Tolox11
Twente i Az Alkmaar out ---> add more russian teams, from Holland tylko PSV, Feyenoord i Ajax.

And keep Bundesliga, jest bardzo fajnie league, z a lot more players from national teams and stars than holland league.

Orange_91
Nie będę robił sondy bo nie jest do końca wiarygodna. Dlatego zainteresowani niech napiszą jakie 7 drużyn chcieliby widzieć w patchu. Wybieramy spośród następujących drużyn (na zielono zaznaczone drużyny, które znajdują się w patchu i za nie nastąpi ewentualna podmiana jeśli nie znajdą się na liście):

1. Bate Borysów
2. Dinamo Moskwa
3. Debrecen
4. Zurich
5. Maccabi
6. Unirea
7. Dinamo Bukareszt

8. Spartak Moskwa
9. Lokomotiv Moskwa
10. Feynoord Rotterdam
11. CFR Cluj
12. Club Brugge
13. Crvenza Zvezda Belgrad
14. Rapid Wiedeń

Można wpisać drużyny spoza tej list, ale należy zaznaczyć, że ta drużyna została dopisana i nie znajduje się na powyższej liście.
Daro.
# Hapoel Tel-Aviv (drużyna nie znajduje się na liście jest to moja propozycja, która wydaje mi się dość ciekawa!)
# VSC Debrecen
# FK Lokomotiv Moskva
# FC Club Brugge
# SK Rapid Wien
# Feynoord Rotterdam
# FC Spartak Moskva
Tolox11
- Debrecen
- Lokomotiv Moscow
- Crvenza Zvezda Belgrad
- Spartak Moscow
- Maccabi Haifa
- Dinamo Bukareszt
- Dinamo Moscow

perONE
Spartak Moskwa
Lokomotiv Moskwa
Feynoord Rotterdam
Maccabi
Unirea
Debrecen
Brugge
Robcio
Brugge
Feyenoord
Spartak
Lokomotiv
Crvena Zvezda Belgrad
Maccabi
Debrecen
Orange_91
Niestety, ale najprawdopodobniej updatu zimowego nie będzie. Z samym OFem strasznie powoli idzie, aktualizacja składów, dorabianie piłkarzy, sprawdzanie numerów, aktualizacja formacji i w dodatku wieku... Mam dopiero ligę Angielską gotową i strasznie długo z tym schodzi, wątpię abym wyrobił się z tym do końca moich ferii, a potem niestety nie będę miał czasu na takie rzeczy. Myślałem, że szybciej się z tym uwinę, ale niestety samemu nie idzie tak szybko, a poza OFem jest jeszcze trochę rzeczy do aktualizacji. Dlatego też przepraszam, za zamieszanie z aktualizacją, ale jak to sobie przekalkulowałem po prostu nie dam rady.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.