CYTAT(lukasz44 @ Jan 16 2010, 18:19)

Mam nadzieję że kubbas zrobił screeny.
Zachowanie Kubassa też było nie na miejscu , w przerwie między drugą połową pisze do mnie "Ładna lamka panie organizatorze " no lol ale czy techniczne uderzenie to lama ? Mam nawet screen z tego momentu.
Czułem że jest to prowokacja, aby wyprowadzić mnie z równowagi, ale czy warto robić takie sceny ? Wszyscy wiedzą że to ty jesteś fanem takich goli, a twoja
samoocena własnych umiejętności jest sporo zawyżona

. Teksty w czasie drugiej połowy także pozostawie bez komentarza.
Według mnie masz "za duże mniemanie o sobie i tyle
"
Screen:
Na początku wyrównana gra, gola na 1-0 ładnym strzałem zdobywa Zahorski, lecz kilka minut póżniej samobójcze trafienie zaliczył Karwan i zrobiło się 1-1. Kilka minut po straconym golu drugą żółtą kartkę dostał Karwan i musiał opuścić boisko. Pózniej gole zdobyli jeszcze Traore i Micanski, a dla Górnika po raz drugi trafił Zahorski. Mecz ułożył się szczęśliwie dla gości, czerowna kartka ustawiła mecz.
1 nie mam skrinów bo klawiatura mi nie latała, dopiero teraz naprawiłem
2 celebrowanie bramek nie jest zakazane i good game dopóki się nie zdejmie koszulki right?
3 to była lama, ale w sumie sram na to bo itak mam 4 pkt i nie uznaje zbyt tego zakazu gdyż odbieranie bramek suckz
4 czerwona kartka nie ustawiła żadnego ze spotkań, obydwa nie skończyły się pogromem z powodu moich marnowanych setek
5 prowokacja? Po co skoro w 90% spotkań mamy winy z tobą, po prostu celebrowałem trochę bramki, Golllllasssso jest zakazane? Good game?
6 czy samoocena własny umiejętności zawyżona? Nie wiem sporo ugrałem odkąd gram online, panie organizatorze, a mniemanie o sobie mam wysokie i w każdym spotkaniu oczekuje od siebie zwycięstwa
7 jeżeli piszesz, że wszyscy to poprzyj to jakimiś nazwiskami, nikt nie narzekał chyba na jakieś bramki moje z lamy podczas pucharów i lig na io, jak tak to proszę cytaty i oczywiście się zgodzę panie organizatorze
8
CYTAT
Teksty w czasie drugiej połowy także pozostawie bez komentarza.
CYTAT
Według mnie masz "za duże mniemanie o sobie i tyle

"
No to jednak pozostawisz bez komentarza czy nie?
pzdr Gbur Kubbas