Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2010 problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
jaro9
Mam mały problem.Chciałem rozegrać LM wszystkimi drużynami.Dałem na 32 playerów,każda drużyna i kiedy chcę przejść do meczu to wyskakuje że musi być podłączone 2 pady,a ja chce grać na 1 np. połowę jedną ekipą a drugą połowę drugą drużyną. Macie na to radę?? Pozdro
OutBreak
Klawierka jest wykrywana jako pierwszy kontroler. A jak uzywasz jednego pada to pewnie tez jest ustawiony jako pierwszy. Wiec sprobuj ustawic pada w Settings w zakladce Controller jako Controller 2. Moze to pomoze.
jaro9
Hmm nie da rady..Wtedy podczas meczu nie da się zminić stron :/
prezes87
wybierasz sobie drużynę padem, klawiaturą najeżdżasz na drugi team i ustawiasz "coach mode". Potem w formacjach ustawiasz żeby komputer w drużynie z klawą auto zmieniał grajków i taktykę i gotowe. Czasochłonne ale da się.
jaro9
Tak ale np. dam coach mode i będe grał drużyną na padzie, a jeżeli bede chciał zagrać po chwili drugą drużyną to tylko na klawiaturze bo nie da sie zmienic strony pada :/
prezes87
to co chcesz grać Barca-Real i jak Barca będzie prowadzić 3:0 to uznasz że za wysoko prowadzisz i zmienisz sobie na Real żeby było 3:3?
Ja tak grałem Ligę Mistrzów w PES 2009 ale zawsze grałem cały mecz jedną drużyną i zawsze gospodarzami.

Jeśli chcesz zmieniać drużyny w czasie meczu to nie wiem czy się da.
jaro9
CYTAT(pes4rulez @ Nov 10 2009, 10:07) *
to co chcesz grać Barca-Real i jak Barca będzie prowadzić 3:0 to uznasz że za wysoko prowadzisz i zmienisz sobie na Real żeby było 3:3?

Hehe nie smile.gif Ale własnie o to mi chodzi..no nic. Dziwne,w Pes 2009 nie grałem ale w 6 dało się tak grać.
Prytos
Podobny temat byl poruszany, kitserver -> config -> disable controller selection check i po problemie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.