Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitsy Widzewa poprawione (z folderu GDB Pawelszalik)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Grafika
shueb
Kitsy z GDB pawelszalik, ale troche poprawione przeze mnie. Zmniejszone logo harnasia i juz nie jest tak rozciągnięte.
Prawidłowe stroje wyjazdowe. Stroje bez loga Unibetu na ramieniu. Kołnierzyki do koszulek domowych to model 12, do wyjazdowych 13.
Home

Away

GK
pawelszalik
A GK1?
shueb
GK1 nie ma już. Ostatnio jak byłem na meczu z łęczną w łodzi to był własnie ten strój. Ale bede wiedział czy jest inny w ten weekend na następnym meczu.
I tak w goóle to sorry z góry za to zapożyczenie:P Po rpostu dla siebie to robiłem, ale uznałem że było by dobrze sie tym podzielić.
Pepis21
GK 1 o ile się nie mylę jest niebiesko-biały tego stylu jak gk 2 tylko spodenki chyba mają innego koloru te elementy smile.gif
shueb
CYTAT(Pepis21 @ Nov 9 2009, 23:07) *
GK 1 o ile się nie mylę jest niebiesko-biały tego stylu jak gk 2 tylko spodenki chyba mają innego koloru te elementy smile.gif

No ale sam zobacz http://www.widzewiak.pl/fotogaleria/mecze/2009,2010/365.html ze jest tu mielcarz na zdjęciu w złotym stroju mimo że graja u siebie.
Wiec mówie, będe wiedział czy sa dwa stroje czy jeden po następnym meczu Widzewia smile.gif A po za tym z tego co zauważyłem to nie ma drugiego stroju bramkarskiego w PES 2010. Chyba że sie myle. Ale jeszcze nie zdarzyło mi sie zeby był jakis drugi a wrzucałem realu madryt drugi bramkarski i w każdym meczu był tylko ten pierwszy.
pawelszalik
CYTAT(shueb @ Nov 9 2009, 23:39) *
No ale sam zobacz http://www.widzewiak.pl/fotogaleria/mecze/2009,2010/365.html ze jest tu mielcarz na zdjęciu w złotym stroju mimo że graja u siebie.
Wiec mówie, będe wiedział czy sa dwa stroje czy jeden po następnym meczu Widzewia smile.gif A po za tym z tego co zauważyłem to nie ma drugiego stroju bramkarskiego w PES 2010. Chyba że sie myle. Ale jeszcze nie zdarzyło mi sie zeby był jakis drugi a wrzucałem realu madryt drugi bramkarski i w każdym meczu był tylko ten pierwszy.

są dwa stroje xD
pawelszalik
Ja zrobiłem niebieski w folderze GDB xD
shueb
CYTAT(pawelszalik @ Nov 11 2009, 09:22) *
Ja zrobiłem niebieski w folderze GDB xD

I jest wypas smile.gif

Ale niech ktoś mi powie czy zdarza się żeby był drugi strój bramkarski w grze. Bo mi sie nie zdarzyło. Chodzi mi oczywiście o pes'a 2010.
pawelszalik
Zdarza się wink.gif
shueb
A, że tak się czepiliście tego kitsa niebieskiego to prosze bardzo. Tylko jak zwykle mam problem ze skarpetami. Jak zarzucicie to skumacie o co mi chodzi.
shueb
I jeszcze dorzucam herb widzewa troche poprawiony (moim zdaniem tongue.gif)
Flisak
Nie ma co tu za bardzo komentować. Tyle że zrobiłeś teksturę do pesa 09 a nie 10 jak by to sugerował dział
1908
Oczywiscie bardzo ładnie wykonane ale osobiście szkoda było by mi czasu na robienie kitsów dla tej żałosnej drużyny.
pawelszalik
To są moje stroje GK do Pesa 2009 na teksturze od konami,
shueb
Ok, ale odrazu mówiłem że to jest z folderu pawelszalik, tyle, że poprawione. Nie mówiłem nikomu że to jest moje całkiem nowe dzieło:/
jesteście troche nie w porządku. A co do kolegi 1908, to z całym szacunkiem, ale zarejestrowałem się tutaj bo jestem fanem pesa, a nie po to żeby się spierać o poglądy.
Jeżeli chcesz obrażać kibiców innych drużyn to poszukaj sobie jakiegoś forum gdzie możesz się wyżyć. Jestem kibicem widzewa, ale mam również wielu znajomych za ŁKS'em.
I nauczyłem się szacunku do kibiców. A stroje widzewa wrzuciłem dla takich jak ja, bo nie było żadnego obecnego stroju widzewa w dobrym stanie.
A swoją nienawiść to proponowałbym skierować do PZPN który ma w d**** całe nasze miasto.
shueb
CYTAT(Flisak @ Nov 14 2009, 18:16) *
Nie ma co tu za bardzo komentować. Tyle że zrobiłeś teksturę do pesa 09 a nie 10 jak by to sugerował dział

Ale flisak'u używam tego do dziesiątki. Wiem że jesteś zajebisty. Bo widziałem twój dział. Ale jeżeli jakies masz uwagi do mnie to podaj albo napisz na mojego [email protected] , a ja z chęcią
przyjme jakieś wskazówki. I powiedz mi bo nie wiem. Czym się różnią tekstury z 9 i 10? bo ja nie zauważyłem po za tym że pasuja idealnie do obydwóch.
pawelszalik
Skarpetkami się różnią !!!
shueb
hah tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.