Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Online Dziwne.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
Jasiek7
Czemu jak gram w sieci to wszytski porazki i remisy sa mi doliczane na moje konto ale jak wygrywam mecz to rzadko sie zdarza ze dodaje mi do wygranych... procent spada i zniecheca do gry.
siano
Bo KONAMI nie umie zrobić poprawnego nalczania rankingu. Sytuacja, którą opisujesz jest niestety normalna.
sleyoo
tak jest jak grasz z jakimis palantami co znaja sposob na wylaczanie gry jak przegrywaja i wtedy zalicza im wygrana!!tez tak mialem pare razy.ale czasami to wina ''wspanialych''serverow konami.
sleyoo
jak tak bedzie w PES2008 to ja dziekuje za taka gre!!a wie ktos czy napewno nie bedzie 2v2??na pieca??
siano
Nie będzie.
VelozBone
Cytat(sleyoo @ Oct 21 2007, 17:38:11) *
tak jest jak grasz z jakimis palantami co znaja sposob na wylaczanie gry jak przegrywaja i wtedy zalicza im wygrana!!tez tak mialem pare razy.ale czasami to wina ''wspanialych''serverow konami.

nie czasami, a bardzo często, ale fakt, trafiają się cwaniaczkowie, którzy potrafią zrobić rzecz zgrabnie i mimo twojej wygranej, sprawić że nic się nie zaliczy. Np. grałem z Elwirą i cipka sama potwierdza, że wygrałem, ale taki wow, że mi nie zaliczyło wygranej. Ronbalto mówił mi, że to u niej normalne. Ma ponad 800 w rankingu i to jest wyjaśnienie. ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.