Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Football Manager 2008 Demo
board.issonline.pl > Inne > Gry
whan
Dzisiaj w sieci pojawiło się demo Football Mangera 2008. Zapraszam do sciągania i komentowania zmian jakie zaszły w najnowszej wersji tego świetnego manager'a.

DOWNLOAD
Simon
za pol godziny bede mial truskawkowa smile.gif zapowiada sie swietnie. jak co roku
chatek
o super już ściągam smile.gif a wiadomo kiedy wyjdzie pełna wersja ?
whan
Cytat(chatek @ Sep 30 2007, 09:58:26) [snapback]188036[/snapback]
o super już ściągam smile.gif a wiadomo kiedy wyjdzie pełna wersja ?

w przyszłym tygodniu ma być informacja na ten temat...
Wislak
Dzieki wielkie za linka! Takto bym nie widział ze wogóle wyszło rolleyes.gif
Hawok
które ściągacie tongue.gif ???

Quickstarts- England, Scotland, Portugal, Spain, Italy, France, Brazil and Nordic (Sweden, Norway, Finland & Denmark)

Languages- English, Danish, Swedish, French, Italian, Dutch, Norweigan, Portuguese, Spanish.

PC

http://download.sega.com/u/fm2008/fm2008_gold_demo.exe

?smile.gif te ?
whan
Już nie sciągamy... tongue.gif Już gramy... Oczywiste, że wersje 500 Mb z uwagi na dużą ilość lig, zdjęcia, i pełną bazę zawodników z ich historią czego w mniejszym demie nie ma.

fajna nowa opcja:
http://xs319.xs.to/xs319/07390/hghfghfh.jpg
Hawok
o co chodzi? rozmiary boiska ? smile.gif
Prz3m4s
pełna wersja planowana jest na początek grudnia smile.gif a co do demka ciekawy jestem mozna będzie w nim robić, bo jak wiadomo demka mają spore ograniczenia tongue.gif
whan
Cytat(Hawok @ Sep 30 2007, 11:07:31) [snapback]188065[/snapback]
o co chodzi? rozmiary boiska ? smile.gif

tak ;d

Cytat(Prz3m4s @ Sep 30 2007, 11:11:33) [snapback]188066[/snapback]
pełna wersja planowana jest na początek grudnia smile.gif a co do demka ciekawy jestem mozna będzie w nim robić, bo jak wiadomo demka mają spore ograniczenia tongue.gif

w demie można wszystko przez pół sezonu. Oczywiście online i pełna baza nie są dostępne.
Hawok
szkoda że tylko pół sezonu smile.gif ale zawsze coś biggrin.gif
Cytat(Hawok @ Sep 30 2007, 11:32:34) [snapback]188077[/snapback]
szkoda że tylko pół sezonu smile.gif ale zawsze coś biggrin.gif

[ironia] Wielka szkoda... bo zawsze cały dawali grać. [/ironia]
Kjs
W koncu wyszlo demko smile.gif Mam nadzieje ze bedzie jeszcze fajniejsza od wersji z tamtego roku, ktora potrafila wciagnac mnie na bardzo dlugie zimowe wieczorki smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.