Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pesfan Editor
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
Tangin
Witam, mam mały problem, nie mogę włączyć PESFan Editor'a, program się ładuje ale nie do końca, bo pod koniec ładowania się zacina :/ Mam najnowszą jave ale to nie pomaga. Z góry dzięki za pomoc
WnK
Daj OF i powiedz co z nim zrobić, to wrzuce w nocy
Tangin
OF nie bede wrzucał bo jest na stronie (revolution OF) smile.gif jak byś mógł to zrób pożądek w PES Shopie tzn odblokuj tylko tych zawodników którzy jeszcze grają a zablokuj tych którzy już nie grają. Dzięki z góry smile.gif
ps jeżeli Twój własny OF jest lepszy to możesz go wrzucic
WnK
http://www.sendspace.com/file/wmn42z

Sry że tak późno ale admin mi neta odłączył.
Mam crystal logos więc usunełem herby, jak jeżeli chcesz załaduje wersje z herbami.
Tangin
dzieki za odpowiedz i OFa smile.gif ale znalazelm lekarstwo na moj problem... trzeba bylo wyinstalowac wszystkie update'y javy oprocz tego oznaczonego numerkiem 6 smile.gif ale dzieki jeszcze raz
kroczek
Cytat(Tangin @ Feb 20 2007, 09:55:43) [snapback]124202[/snapback]
dzieki za odpowiedz i OFa smile.gif ale znalazelm lekarstwo na moj problem... trzeba bylo wyinstalowac wszystkie update'y javy oprocz tego oznaczonego numerkiem 6 smile.gif ale dzieki jeszcze raz

Jak dam of-a to wrzuci mi ktoś herb Poloni Bytom, ale do PES5?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.