Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki Jest Najlepszy Pad Do Gry W Pesa 6 ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
FANTA
Jaki Waszym zdaniem jest najlepszy pad do gry w Pes 6 ? Na PC oczywiscie.

Jeżeli istnial taki watek na forum to przeprzaszam.
lukasso
jak ty mistrzu chcesz grac dzojstickiem w pesa??
a co to wadek
XDDDDDDDDDd
Giuly
Dual Shock ewentualnie Dual Shock 2 wink.gif
FANTA
Jakiej firmy one sa? te dual shock
Rivaldinho
QUOTE(FANTA @ Dec 30 2006, 20:15:32) [snapback]108691[/snapback]

Jakiej firmy one sa? te dual shock

Głupie pytanie ale odpowiedz brzmi SONY.
FANTA
QUOTE(Rivaldinho @ Dec 30 2006, 18:18:54) [snapback]108693[/snapback]

Głupie pytanie ale odpowiedz brzmi SONY.

Ale na PC~!!
whan
QUOTE(FANTA @ Dec 30 2006, 16:38:01) [snapback]108696[/snapback]

Ale na PC~!!

sony dual shock 2
Szeryf
Fanta jest dzisiaj bamboocha więc wyjaśniam. Pada od PSX/PS2 da radę podłączyć do PC poprzez pzrejściówkę dostępną np.: na Allegro.
Można kupić również podróbkę za około 30zł (również w tym samym miejscu).
snake
Ale podróbka dorównuje innym podróbką tyle że tym pod PC.
Oryginalny pad SONY daje rade w zupełności.
FANTA
ALE JA CHCE TYLKO NA PC NP padual shock. I GDZIE JE KUPIC. NIEMOW MI ZE NA ALLEGRO oki
Szeryf
QUOTE(FANTA @ Dec 30 2006, 19:00:10) [snapback]108704[/snapback]

ALE JA CHCE TYLKO NA PC NP padual shock. I GDZIE JE KUPIC. NIEMOW MI ZE NA ALLEGRO oki

Nie płakusiaj, bo daję Ci rzeczową radę (inni zresztą też), a Ty w choleryczny ton popadasz. Bądź bamboocha i pomyśl. Pady może kupić w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Szczecinie, Katowicach i tak do przyszłego roku mógłbym. Zresztą od czego jest Google. MODERATORZE zamykaj proszę.
FANTA
sorry
Kriss91
Ja osobiście używam Logitech Rumblepad 2 Cordless. Jest on jednak ciut przydrogi, ale jeżeli nie chcesz być ograniczany przez kable to polecam. Nie mówię już nawet o tym, że jest wygodny i praktycznie wszystkie gry dobrze go obsługują.
Viper
- Logitech DUAL ACTION Gamepad -
Cena ok. 65 - 70 zł.
Polecam...
Taki sam wygląd jak Dual Shock PS2
Tyle że do PC....
smile.gif
FANTA
Dzeki
NipponJapanBoy
QUOTE(Kriss91 @ Dec 30 2006, 22:31:25) [snapback]108735[/snapback]
Ja osobiście używam Logitech Rumblepad 2 Cordless. Jest on jednak ciut przydrogi, ale jeżeli nie chcesz być ograniczany przez kable to polecam. Nie mówię już nawet o tym, że jest wygodny i praktycznie wszystkie gry dobrze go obsługują.

ja popieram bo zapierdzielam na tym samym pazdziochu... smile.gif
Simon
polecam tylko pad sony dual2 (kup w media markt - tanie tam sa i oryginalne). przejsciowki tez sa w media markt. tyle ze jak ja kupowalem w krakowie w mm to nie bylo przejsciowek i musialem zamowic na allegro. fajnie miec tego pada do kompa bo mozesz pojechac na jakis turniej ps2 i jestes przyzwyczajony do pada. a z reszta co tu bede duzo gadal. po prostu sa najlepsze tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.