Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kasa w Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
warson
Witam, mam takie pytanie, czy sa jakies kody na Kase w Master League bo Mi ZOstalo 6000 i koniec sezonu zawodnikom trzeb wyplacic pensje i PISZe GAME OVER, PROSZE POMOZCIE sa Patche Jakies Lub Kody?
Tomak
Jest pewnien sposob na zdobycie pieniedzy trza tylko sprawić se trainera ktory posiada m.in taką opcje jak zwiekszenie budżetu klubu w ML :wink:
Znalazlem sznurka http://www.socceraccess.net/Download_Info/2664.php
PS.Koniecznie przeczytaj plik textowy w zipie
warson
A moze mi ktos powiedziec jak tego uzywac itd, kiedy to wlaczac co naciska, bo kompletnie sie polapac nie moge sad.gif(
Tomak
masz wszystko opisane przeciez...no ale ...zeby nabic sobie pieniedzy w ML musisz kliknąc "4" na numerycznej. Musisz wejsc w NEGOTIATIONS/QUICK SEARCH i wtedy klikasz "4" . Pozniej powracasz do menu ML i cieszysz sie z pieniedzy biggrin.gif
Pik
buuuu kody, jeszcze w takiej grze jak PES...a idź pan w ***
Tomak
eee no pik.. ja mu tylko pomagam.. sam gram bez kodòw bo są ZB
Dj_Dario
Kody do PES4, kto to wymyślił, dla mnie osobiście BEZNADZIEJA, do takie gierki, w tą grę gra się z pasją, NIE na KODACH, uuuuuuuuuuuuu.
Pik
[quote]eee no pik.. ja mu tylko pomagam.. sam gram bez kodòw bo są ZB
warson
Holewcia szkoda ze on dodaje od razu tyle kasiory 2000000, ja potrzebowalem tylko z 5000 a on tyle dodal sad.gif slabo troche sad.gif
Pik
w PES Shopie masz do kupienia dodatki pieniezne
Rymek
Z kodami to do fify !
Malo kasy ? Zmniejsz poziom ... Jak masz Game Over na 1* polecam pzrejsc na Fife
Drakkar
Rymek, spoko. Chłopak po prostu nie doglądał swego stanu finansowego. Powinien pamiętać, że na koniec wypłaca się zawodnikom pensję... A że wydał trochę za dużo pieniędzy na transfery... No còż, każdemu się mogło zdażyć. Uczymy się na własnych błędach. Dostał nauczkę. Następnym razem będzie pamiętał.
Rymek
Cytat
... Następnym razem będzie pamiętał.

Taaa, pomoze mu w tym kod ... nie no spoko, ale ja jestem zdania Dj Dario

Cytat
... w tą grę gra się z pasją

Und das ist alles dafur
mc
a propo kodòw na kaskę: zna może ktoś jakiś kod żeby działał w realu? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Drakkar
Rymek, ja także uważam, że gra z kodami jest po prostu bez sensu. Dlatego powinien pogodzić się z porażką (GAME OVER) i rozpocząć karierę od nowa, lecz pamiętając o pieniążkach smile.gif

Cytat
a propo kodòw na kaskę: zna może ktoś jakiś kod żeby działał w realu?  

Chodzi Ci o Real Madryt? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mc
Cytat
Chodzi Ci o Real Madryt?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

niekoniecznie... biggrin.gif
Rymek
Cytat
Cytat

Hehe, z tego kodu to sam bym skorzystal (=
Pik
Cytat
Cytat
Cytat

Hehe, z tego kodu to sam bym skorzystal (=

taaaa, czasami marze sobie, że chciałbym srać jedną złotòwką dziennie, albo za kazdym kretem 1, 2 zł biggrin.gif rocznie 365 zł na kiblu zarobione....ale troche odbieglismy od tematu biggrin.gif
walczu
A mi coś nie działa. Daje tak jak w tym "readme" i sie nic nie dzieje :/
Hawok
Cytat
taaaa, czasami marze sobie, że chciałbym srać jedną złotòwką dziennie, albo  za kazdym kretem 1, 2 zł biggrin.gif rocznie 365 zł na kiblu zarobione....ale troche odbieglismy od tematu biggrin.gif

Hehe biggrin.gif idzie niezle zarobic jeszcze jak robisz po 3 razy dziennie laugh.gif

A kody działąja sprawdzałem ale ich niepopieram psuja gre:]
walczu
Już mi działa, ale bez sensu. Za dużo dodaje ;/
SZAKI
P@vlo$!Zacznij od nowa!Bez sensowne jest dodawanie kasy w PESie!Następnym razem uważaj pod koniec sezonu a jak brakuje kasy to sprzedaj kogoś!
popek_52
co za muły grają na kodach przecierz to zabiera cała przyjemność z gry a tak pozatym sejwòj na paru stacjach a nie na jednej to wtedy masz zabespieczenie.
kemot
Ej popek pisze sie: "save'uj" i "zabezpieczenie"

radze nie wychylac sie jak sam nie jestes mocny, to odnosnie twojego posta w innym temacie...
popek_52
twòj był perfidniejszy a tak pozatym ja pisze sejwòj poniewarz twoja forma też jest zła bo w angli nieurzywa się końcuwek uj
kemot
mysle ze ban skloni cie do wielu przemyslen, zgadasz sie?
popek_52
dobra kemot skończ bo zaraz pierd.... ze smiechu
Regz
Stupid Niga....
kemot
Wiec koncze pierdolic, ban na twoim koncie...
StraY
i popek pierdolnął ze śmiechu biggrin.gif
biggrin.gif tak to jest jak się kłòci z władzą tongue.gif
a co do ort. Popka, spòjrzcie pod jego avatar na miasto... LOL
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.