Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faza Pucharowa - Wyniki (aktualnie: finał)
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum > Puchar Pod Patronatem Krasnala Hałabały
Stron: 1, 2
tV2
- Mecze rozgrywamy do 14.10.06 do godz. 24
- Gramy mecz i rewanż
- W przypadku identycznego stosunku bramkowego po dwóch spotkaniach rozgrywany jest 3 mecz, z włączoną dogrywką i rzutami karnymi

To wszystkie postawowe zalożenia. Proszę o zgłaszanie wyników tylko w tym temacie. Dziękuje.
ArekŁDZ
Lukasso (Inter) 3:3 (Dynamo Kijów) ArekŁDZ Strzały:17-5

ArekŁDZ (Dynamo Kijów) 1:4 (Inter) Lukasso Strzały:4-10

Mecze pod dyktando Interu (z takim trenerem finał to minimum co powinni osiągnąć).Większośc moich ataków rozbijała sie na dobrze grającej obronie Interu (z czego oni są zrobieni biggrin.gif) na szczęscie przydarzyło im sie kilka błedów i mysle ze sprawiłem Łukaszowi chwile strachu gdy odrobiłem z 3:1 na 3:3,a i w drugim meczu gdy strzeliłem na 1:2 ,jednak geniusz Adriano sprowadził mnie na ziemie i skonczyło sie jak widać.

dodane
Rivaldinho
Rivaldinho(Man.Utd) 5:0 pudek357(Monaco)
pudek357(Monaco) 4:2 Rivaldinho(Man.Utd)

dodane
justyn
halladin (AS Roma) - Justyn (Werder) 0:0

Justyn (Werder) - halladin (AS Roma) 4:0

dodane
Depor
Depor - kusik
3:1

kusik - Depor
3:5

dodane
Bakel
Bart vs Bakel 1 - 1
Bakel vs Bart 2 - 1
Azorek
Azorek - Mario 3:2
Azorek - Mario 1:0
tV2
Prosze o rozegranie meczy w dwoch pozostalych parach w jak najszybszym czasie, bez tego nie bedziemi mogli rozpoczac kolejnej fazy.
Bart0o0sh
No czekam na kemocika odezwalem sie do niego pare dni temu a on tylko raz w 14 paz po 21 ... mnie nie bylo od tamtej pory dalej milczy... dosc czesto bywam na gg
macho_21
1/8

macho_21 vs Lazy_bum 2-0

Lazy_bum vs macho_21 3-4

awans: macho_21
tV2
Kemocik walkower, jedziemy 1/4, termin do przyszlego wtorku, godziny 24:00.

btw. prosze wchodzic przez tv2.avh.pl/tl

pary 1/4 - http://tv2.avh.pl/tl/viewp.php?p=2
kemocik
Dlaczego na moją niekorzyść? To moja wina, że ja jestem kiedy Bartooosha nie ma, a on jest kiedy mnie nie ma?
Wg mnie ja bywam "dostępny" w porach "normalnych" - zwykle od osiemnastej, dziewiętnastej...
Zresztą nieważne - nie wiem czemu ja dostaję wo, a nie on biggrin.gif...
Nawet ty zardządzasz turniejem dopiero w tych godzinach...
justyn
QUOTE(kemocik @ Oct 17 2006, 20:47:13) [snapback]92918[/snapback]

Dlaczego na moją niekorzyść? To moja wina, że ja jestem kiedy Bartooosha nie ma, a on jest kiedy mnie nie ma?
Wg mnie ja bywam "dostępny" w porach "normalnych" - zwykle od osiemnastej, dziewiętnastej...
Zresztą nieważne - nie wiem czemu ja dostaję wo, a nie on biggrin.gif...
Nawet ty zardządzasz turniejem dopiero w tych godzinach...

Ja tam bym was dwóch odrazu wyrzucił.
Mieliście tyle czas ehh.
Bart0o0sh
QUOTE(justyn @ Oct 17 2006, 21:02:57) [snapback]92924[/snapback]

Mieliście tyle czas ehh.

Ty sie sam wyrzuc najlepiej smile.gif Jesgtem calymi dniami na gg od 7 rano do 18 dzien w dzien a jego nie .... wieczorami pracuje pozatym odzywalem sie w sprawie meczu do niego pierwszy i to bylo jakos 10 lub 11 paz. , powiedzial ze wie o meczu wiec czekalem az sie odezwie ... zrobil to 14 paz. czyli w ostatni dzien po godz 21 kiedy bylem w pracy... to wzystko smile.gif Wiec justyn nie udzielaj sie moze lepiej ... wyszlo jak wyszlo moze byc i na nie moja niekorzysci walkower bo pracowalem smile.gif wisi mi i lata smile.gif
justyn
Będe się udzielał bo wkońcu biore udział w tym turnieju wink.gif cool.gif
Według mnie powiniście rozegrać ten mecz mimo wszystko..tylko jak najszybciej tongue.gif
lukasso
QUOTE(justyn @ Oct 17 2006, 21:02:57) [snapback]92924[/snapback]

QUOTE(justyn @ Oct 18 2006, 14:17:03) [snapback]93002[/snapback]

Według mnie powiniście rozegrać ten mecz mimo wszystko..tylko jak najszybciej tongue.gif

ph34r.gif
justyn
Nie zrozumiałeś mnie Lukasso.
Chodziło mi oto ,że jeśli już nie rozegrali tego meczu to mogli by go teraz na "szybko" zagrać.
W tym pierwszym poście nie chodziło o dosłowne wyrzucenie wink.gif
lukasso
lukasso(Inter) vs Rivaldinho (Manchester United)
2-2
1-1
2-2
1-1
4-1
AWANS
lukasso wink.gif

Depor czekam na Ciebie smile.gif

dodane
Bart0o0sh
Bart0o0sh 1-3 Kemocik

Bart0o0sh 3-0 Kemocik

Kolega przysnal w koncowce drugiego meczu i rezultat widac moja najbardziej zje**** druzyna w turnieju poszla se dalej tongue.gif

zalegly mecz 1/8
lukasso
Białystok gra Dalej wink.gif
justyn
QUOTE(lukasso @ Oct 18 2006, 18:51:44) [snapback]93032[/snapback]

Depor czekam na Ciebie smile.gif [/b]

łosz ty nie wierzysz we mnie tongue.gif
justyn
Justyn (Werder)-Depor (Liverpool) 4:2

Mecz zaczełem fatalnie w pierwszej minucie Depor strzela bramke zaraz po niej kolejną i 2:0- jedyny mój celny strzał w pierwszej połowie i gol ,w drugiej połowie już dominacja drużyny Werderu i kolejne 3 bramki.
W strzałach na koniec meczu 15:10 (do pierwszej połowy było 1:7 tongue.gif )

Depor (Liverpool) -Justyn (Werder) 0:1

Mecz z moją przewagą miałem kilka wyśmienitych szans ,piłka kilkukrotnie zatrzymywała się na poprzeczce bądź słupku.
Według mnie zasłużona wygrana.
Niewiem ile było w strzałach bo Depor wyłączył gre.

ps.Lukass wiara czyni cuda.

dodane
lukasso
no to wszystko jasne
Inter w finale..
justyn
QUOTE(lukasso @ Oct 18 2006, 23:21:40) [snapback]93102[/snapback]

no to wszystko jasne
Inter w finale..

To się okaże wink.gif
macho_21
widze ze lukasso pewny siebie smile.gif aczkolwiek pewniacy czesto dużo mowia a pozniej zonk...kurde szkoda justyn ze nie trafilem na ciebie w 1/4..wtedy napewno moglbym napisac podobnie jak lukasso ze milan bedzie w finale... hehe biggrin.gif zreszta ty wiesz o co chodzi...
justyn
Jasne ,że wiem chociaż nasz ostatni mecz.... tongue.gif
Lukasso pewny swego bo masz 3 razy lepszą drużyne odemnie dry.gif ale będe walczył tongue.gif
Bart0o0sh
To chyba tylko ja z Panathinaikosem zostalem super badziewnym smile.gif lol
Bakel
m a c h o _ 2 1 vs B a k e l

1 - 1

[left]Wyrównany mecz, rezultat dość sprawiedliwy, choć po strzałach Larssona i Ronaldinho piłka odbijała się od poprzeczki bramki strzeżonej przez Didę. Piksel niżej i byłyby gole. ;p[/left]

B a k e l vs m a c h o _ 2 1

2 - 1

Rewanż miał podobny przebieg jak pierwsze starcie tych drużyn. Niewiele klarownych okazji do zdobycia gola, choć dwie bardzo dobre sytuacje zmarnował Messi (największe drewno w Barcy). Do przerwy 0 - 0. W 70 minucie po rzucie rożnym prowadzenie dla Milanu uzyskał strzałem głową Jankulovski. W tym momencie miałem chwile zwątpienia, mecz typowo na 1 - 0, szkoda, że ta już padła. 80 minuta, dość spokojnie przeprowadzona akcja, Larsson dostrzega niepilnowanego przed polem karnym Ronaldinho, a ten spokojnym strzałem w krótki róg pokonuje Didę. Odetchnąłem z ulgą. Przygotowywałem się już na 3 decydujące spotkanie, gdy w pozornie mało niebezpiecznej sytuacji, Larsson ogrywa defensora Rossonerich, pędzi na bramkę rywala, przygotowuje się do uderzenia, strzela i GOOOL, trafia po długim rogu. Od razu po wznowieniu gry sędzia kończy mecz i Barcelona kolejnym półfinalistą Halabala Cup.

dodane
lukasso
QUOTE(macho_21 @ Oct 19 2006, 09:02:03) [snapback]93123[/snapback]

widze ze lukasso pewny siebie smile.gif aczkolwiek pewniacy czesto dużo mowia a pozniej zonk

lepiej byc pewnym siebie niz miec nogi z waty i bac sie kazdego
JA WYGRAM TEN TURNIEJ!

najwyzej sie milo rozaczaruje bo i tak polfinal to sukces jak dla mnie

QUOTE(justyn @ Oct 19 2006, 12:02:44) [snapback]93136[/snapback]

Lukasso pewny swego bo macz 3 razy lepszą drużyne odemnie dry.gif ale będe walczył tongue.gif

nie
ja mam druzyne lepsza 2.8123 razy od twojej
0_0
Bart0o0sh
QUOTE(lukasso @ Oct 19 2006, 15:22:40) [snapback]93164[/snapback]

lepiej byc pewnym siebie niz miec nogi z waty i bac sie kazdego
JA WYGRAM TEN TURNIEJ!

najwyzej sie milo rozaczaruje bo i tak polfinal to sukces jak dla mnie
nie
ja mam druzyne lepsza 2.8123 razy od twojej
0_0

Lepsza od mojej 5 razy ale jakos dalem rady z nim dwa razy w grupie wygrac smile.gif tekze bez paniki
lukasso
QUOTE(Bart0o0sh @ Oct 19 2006, 16:51:06) [snapback]93170[/snapback]

Lepsza od mojej 5 razy ale jakos dalem rady z nim dwa razy w grupie wygrac smile.gif tekze bez paniki

smile.gif
dałem ci fory
bo nie chcialem grac z kemocikiem
..
kemocik
QUOTE(Bart0o0sh @ Oct 18 2006, 21:00:37) [snapback]93065[/snapback]

Bart0o0sh 1-3 Kemocik

Bart0o0sh 3-0 Kemocik

Kolega przysnal w koncowce drugiego meczu i rezultat widac moja najbardziej zje**** druzyna w turnieju poszla se dalej tongue.gif

zalegly mecz 1/8

Rzeczywiście, czułem się za pewnie, końcówka i trzy gole - ostatni w loss time ;D.
Na dodatek wszystkie z kontry, bo nie nastawiłem się na defensywę - cały czas boczni obrońcy śmigali pod pole karne wink.gif
Inaczej byłoby gdybym w pierwszym meczu wykorzystał karnego (Riqelme biggrin.gif).

Kto będzie grał z Bart0o0sh'em - ostrzegam - gra irytująco na wrzutki wink.gif (jeśli nie idzie kontrą oczywiście).

Powodzenia dalej - Krasnal Hałabała rox biggrin.gif
Bart0o0sh
QUOTE(kemocik @ Oct 19 2006, 18:47:54) [snapback]93190[/snapback]

Rzeczywiście, czułem się za pewnie, końcówka i trzy gole - ostatni w loss time ;D.
Na dodatek wszystkie z kontry, bo nie nastawiłem się na defensywę - cały czas boczni obrońcy śmigali pod pole karne wink.gif
Inaczej byłoby gdybym w pierwszym meczu wykorzystał karnego (Riqelme biggrin.gif).

Kto będzie grał z Bart0o0sh'em - ostrzegam - gra irytująco na wrzutki wink.gif (jeśli nie idzie kontrą oczywiście).

Powodzenia dalej - Krasnal Hałabała rox biggrin.gif

Gram tak ja na to mi pozwala bardzo badziewna druzyna =\

QUOTE(lukasso @ Oct 19 2006, 17:01:21) [snapback]93172[/snapback]

smile.gif
dałem ci fory
bo nie chcialem grac z kemocikiem
..

No tak jasne zapomnialem biggrin.gifsmile.gif
Azorek
Bart0o0sh - Azorek 2:1
Azorek - Bart0o0sh 2:0

Grom dalej smile.gif
tV2
O 20 rozpoczynamy polfinaly.

Pozdrawiam
tV2
SORRY

Troche zwlekalem, http://1989b.com/tl/viewp.php?p=3

btw. Justyn, ty grasz w 1/2 z Bakelem. smile.gif
lukasso
a ty wirus nastepnym razem pisz kto z kim bo z tej twojej mapki huja nic nie widac
justyn
QUOTE(tV2 @ Oct 24 2006, 15:27:27) [snapback]94038[/snapback]

SORRY

Troche zwlekalem, http://1989b.com/tl/viewp.php?p=3

btw. Justyn, ty grasz w 1/2 z Bakelem. smile.gif

Chyba coś ci się ........

Justyn (Werder) - Lukasso (Inter) 2:1 , 2:2
koniec!
tV2
Niestety, zagraliscie mecz PRZED podaniem par, gramy wedlug grafiku...
lukasso
Justyn troche nie przesadzaj
nigdzie nie bylo napisane ze razem gramy jednak to ja podjalem gre
faktycznie mi sie pomylilo tobie chyba rowniez
w grafiku jest inaczej..
fakt wygrales jednak musisz potraktowac te mecze jak spar
co tu wiecej gadac
moim zdaniem powinno byc jak nalezy jednak twoja Wielka duma zostala urazona i boisz sie ze odpadniesz
zachowaj twarz i potraktuj to jak niezle mecze
nie tlumacze sie
odpadlem,oliwa sprawiedliwa wiec graj jeszcze raz 1/2

justyn
REZYGNUJE Z TAK PROWADZONEGO TURNIEJU!!
ZWYKŁA BŁAZENADA!!!!!!!!!!!!!!!!
W DUPIE MAM TAKI TURNIEJ JEŻELI BYM WIEDZIAŁ ,ŻE TAK SIĘ SPRAWY POTOCZĄ TO NIE PRZYJĄBYM ZAPROSZENIA!!!
tV2
Rowniez dziekuje, do widzenia.
kusik
Ja sie dziwie Justyn, ze w ogole Cie zaproszono... smile.gif
lukasso
lukasso 5-1 Azorek
Azorek 1-3 lukasso

AWANS
lukasso !
Bakel strzez sie
krasnal jest mój!!
whan
ok, pare postów usunięte, najważniejsza jest gra, Justyn zrezygnował trudno.

Bawimy się dalej wink.gif
tV2
Dziekuje za robienie burdelu, zostal tylko final, wiec temat faktycznie zbedny.

btw. Halladin, nie myslalem, ze z ciebie taki przykutas.
Bakel
FINAŁ

Pierwszy mecz:

(Inter Mediolan) LUKASSO - BAKEL (FC Barcelona)

IPB Image IPB Image IPB Image

Drugi mecz:

(FC Barcelona)BAKEL - LUKASSO(Inter Mediolan)

IPB Image IPB Image IPB Image

Pierwszy mecz finałowy rozpoczął się dość ostrożnie, żadna ze stron nie kwapiła się do zdecydowanych ataków mając świadomość ofensywnej siły rywala. Barcelona ustawiona w systemie 5-1-2-2 nastawiła się na grę z kontry. Właśnie jeden z takich ataków mógł Katalończykom przynieść prowadzenie, jednakże wyśmienita sytuacja Ronaldinho została zastopowana przez Toldo. Do końca pierwszej połowy nic specjalnego się nie działo, choć można odnotować ciężką kontuzję Cordoby, zmienionego przez Ze Marię. W doliczonym czasie gry miała miejsce kontrowersyjna sytuacja: w głupi sposób w polu karnym Puyol stracił piłkę na rzecz Verona, który miał przez sobą tylko wybiegającego Jorquerę, w tym momencie sędzia odgwizdał koniec pierwszej połowy...
Pokuszę się o stwierdzenie, że ta sytuacja musiała wyprowadzić lukasso z równowagi, gdyż na początku drugiej połowy po dośrodkowaniu Xaviego, Larsson czubkiem buta wepchnął piłkę do siatki. 1 - 0!. Mecz dalej toczył się raczej w środku pola, a żadna ze stron nie miała klarownych okazji do zdobycia gola. W 90 minucie Ronaldinho zdecydował się na indywidualną akcję prawym skrzydłem, ograł obrońcę Interu tuż przy linii wyznaczającej koniec boiska, wpadł w pole karne i z niemal zerowego kąta uderzył, piłka odbiła się od długiego słupka, poturlała po linii bramkowej i ugrzęzła w siatce. 2 - 0! Takim wynikiem zakończyło się pierwsze spotkanie finału. [Bramka Ronaldinho]

Miałem świadomość, że taki wynik stawia mnie w bardzo komfortowej sytuacji przed rewanżem, jednakże zdawałem sobie sprawę, że szybko stracona bramka może dodać wiatru w żagle lukasso i ustawić mnie pod ścianą. Na szczęście udało mi się jeszcze w pierwszej połowie strzelić gola studząc nieco jego zapędy do zgarnięcia mojej figurki. Po dośrodkowaniu Ronaldinho, strzał głową Eto'o znalazł drogę do siatki. 1 - 0!. W drugiej połowie Barcelona się rozkręciła, wymieniała dość dużo podań i po jednej z takich koronkowych akcji Eto'o dokończył dzieła strzelając drugą bramkę dla Barcy. 2 - 0! Po drugim golu to Inter przejął incjatywę i zepchnął Katalończyków do głębokiej defensywy. Seria krótkich podań w polu karnym, odegranie na skrzydło i bodajże Adriano strzela kontaktowego gola. 2 - 1! Jednakże to była 75 minuta meczu, piętnaście minut to mało czasu na odrobienie trzybramkowej straty. Barca nie dała sobie strzelić więcej bramek, wygrała w drugim meczu 2 - 1, a w dwumeczu 4 - 1. [Drugi gol Eto'o]

Tak! Udało się! Obecny sezon jednak nie będzie dla mnie kompletnie stracony. Zawsze byłem w czołówce ligi, ale VIII edycja Ligi IO była dla mnie dość nieudana. Miejsce tuż nad kreską, poniżej której zespoły są degradowane do niższej ligi, miejsce wywalczone również dzięki rezygnacji kliku zawodników.
Nic dziwnego, że moje szanse w Pucharze Krasnala Halabaly były oceniane dość nisko. Niejeden przed spotkaniem ze mną, spoglądając w ligową tabelę myślał sobie: ogórek, na plasterki. Wcale się temu nie dziwię, gdyż wyszedłem z wprawy gry w WE2002. Ale po tysiącach rozegranych meczów w WE zostaje coś co często decyduje o końcowym rezultacie przy wyrównanej klasie rywali - doświadczenie.
Nie będę ukrywał, iż dopisywało mi szczęście. Wybrałem nr 6, więc do gry wyznaczono mi FC Barcelonę, jednego z potentatów. Z półfinałowej gry zrezygnował Justyn, protestując przeciwko, jego zdaniem, mętnemu rozstawieniu par w fazie pucharowej. W samym finale miałem zmierzyć się z lukasso, zawodnikiem, który jest bardzo dobry, ale ze mną w historii naszych sparingowych potyczek jeszcze nie wygrał. To wszystko złożyło się na ten bardzo udany występ zakończony zgarnięciem figurki sympatycznego krasnala.
Dziękuję całej 31osobowej ekipie biorącej udział w turnieju za grę, dziękuję, że pozwoliliście mi wygrać ten turniej.
smile.gif
lukasso
Gratuluje rownież
zwyciestwo zasłużone , od początku typowałem ze bedziesz w finale
tak tez sie stao te twoje ustawienie przeciwko mojemu okazalo sie strzalem w 10
mecze mi nie wyszly
szczegolnie pierwsze kiedy do bramki na 1-0 miałem mnóstwo okazji do strzelenia bramki
potem ten sędzia ehh po takich kiksach mam dosc tej gry
2 mecz należał do Ciebie a bramke strzelił rebeca smile.gif
moze przez to ze dosyc czesto gramy poznales moje slabe punkty i wynik taki a nie inny
tak czy siak
krasnal jest Twój and isn't dick in the village
pozdro Bakel!

justyn
Gratuluje.
tV2
Dziekuje, nagroda z tego co sie orientuje, zostanie osobiscie wreczona w Krakowie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.