Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kiedy Ruszamy ?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Rivaldinho
Jak w temacie, kiedy ruszamy z ligą ISSONLINE ?
P.S-Bójcię się Boga 3 ligowcy smile.gif
lukasso
Boga czy Ciebie smile.gif
Faktycznie Liga mogłaby juz ruszyć, juz nawet Angielska zagrała 2 kolejki mad.gif
jestem głodny awansu smile.gif
whan
spokojnie, nie każdy ma tyle czasu co wy wink.gif zaczekajmy chociaż do końca wakacji.
Songo Q
Panowie, spokojnie. Jeszcze się wakacje nie skończyły, a wy już o lidze myślicie tongue.gif. Moim skromnym zdaniem rozgrywki ligowe powinny ruszyć gdzieś ok. 15. września. Ot co, tak w sam raz. smile.gif
kristo2323
Nie wiem czy tu to napisac czy gdzie indziej ciezko sie połapac na tym forum ale napisze tu na poczatek. Chodzi mi o lige kurde bela po zakonczeniu IX zapanowala cisza nik nic nie wie kto wogole jest tu jakim szefem albo prowadzacym te lige z kim mozna konkretnie pogadac ( chyba ze juz nie ma ligi bo na to wyglada ) pytalem juz tu i uwdzie wszyscy tylko tak mowia czekaj spokojnie wiadomosc bedzie na forum . Na tym forum to nic nie pisza o tej lidze od lutego wiec na co mam czekac ruszy ta liga przed wakacjami czy nie , a wogole ruszy . Bo nie wiem troszke to zabardzo jest tajemnicze . Moim zdaniem jesli sa te 3 ligi i w miare to smigalo to chyba jakas organizacja tu jest ? Tylko ja nie jestem w tajemniczony w na tym forym zabardzo i jako nowy poprostu widze ze tu nic sie niemozna dowiedziec a zwłaszcza o tej lidze . MAM PYTANIE CZY JESZCZE RUSZY PRZED WAKACJAMI CZY SOBIE JUZ MOGE WYJEZDZAC BO MAM WOLE A ZAGRAC TO BYM CHCAL .

Moim zdaniem powinne byc jakies informacje czy wogole bedzie i czy nie czy za miesiac 2 , 3 , a moze po wakacjach.
walczylem o lige i co teraz lipa ni słychy ni widu moze znajdzie sie choc jedna osoba ktora cos tu wie bo jak narazie to kogo pytam ja nic nie wiem pytaj tego a tamten tamtego i tak sobie moge pytac wiec zadaje to pytanie na tym forum ?

Kiedy ta liga czy wogole bedzie i czy tu coś jeszcze sie dzieje oprucz ranku ktory jak widze to sie bardzo skurczyl i jakos nie ma zawielu chetnych do gry ????????????????????????????????????

PS od kiedy nie ma w tym ranku arosa i szalejacego Himena to nie ma z kim rywalizowac taka jest prawda !!!!!!!
Adam.zip
9 kwietnia Bakel opublikował podsumowanie ligowe, a więc od tego momentu rozgrywki zostały zakończone. Po czym miał być rozegrany Puchar ligi IO, następnie około miesiąca przerwy i wznowienie rozgrywek – sezon 10. Jak na razie nie było info o pucharze, a tym bardziej o lidze, więc ciężko coś wywnioskować, w między czasie jeszcze potwierdzenia obecności w lidze, jak na moje oko kristo, jeszcze to potrwa…
Czarny
Z doświadczenia mogę ocenić, że liga ruszy dopiero po wakacjach. Grałem parę sezonów tutaj w lidze i z tego co pamiętam to w ciągu roku odbywały się dwa ligowe sezony, czyli pierwszy startował zaraz po wakacjach (październik), a drugi zima/wiosna (luty-marzec). Także kristo możesz spokojnie jechać jak masz wolne, chyba, że nie chcesz ominąć zbliżających się eliminacji do ligi na WEOL, o które także wypytujesz smile.gif
kristo2323
Cytat(Czarny @ May 8 2007, 11:19:33) [snapback]145907[/snapback]
Z doświadczenia mogę ocenić, że liga ruszy dopiero po wakacjach. Grałem parę sezonów tutaj w lidze i z tego co pamiętam to w ciągu roku odbywały się dwa ligowe sezony, czyli pierwszy startował zaraz po wakacjach (październik), a drugi zima/wiosna (luty-marzec). Także kristo możesz spokojnie jechać jak masz wolne, chyba, że nie chcesz ominąć zbliżających się eliminacji do ligi na WEOL, o które także wypytujesz smile.gif

Dzieki czarny za odpowiedz na ciebie zawsze mozna liczyc a jak widze zainteresowanie tutaj jest naprawde na" najwyższym poziomie" ok spoko spoko ja jade na wakcje od iss a z WEOL to nie mam zamiaru wyjezdzac sam wiesz że gram co tylko można rozegrać i jakl by było jeszcze wiecej to tez bym gral bo znalazlem te strony po to zeby grac a jak widze Ta tu to juz niestety cień tylko pozostał po tym co zastałem na poczatku tego roku .
lukasso
Po co piszesz to samo w dwoch tematach
skoro tak sledzisz nasz serwis to chyba wiesz ze liga nigdy nie trwa w czasie wakacji
zreszta tak jak napisal Czarny
2 sezonu w ciagu roku,rozgrywane systemem jesien-wiosna.
Druga sprawa to nie kazdy spedza na forum pol swojego zycia
dla Twojej wiadomosci ludzie pracuja i maja inne obowiazku
co innego WEOL
swoja droga Czarny niezle sobie to wymyslil
organizacje przekazal ludziom ktorzy zyja graniem i temu tam rozgrywka sie toczy caly czas
u nas niestety na topie jest PES

Czarny
Cytat(lukasso @ May 8 2007, 12:30:57) [snapback]145917[/snapback]

Szkoda tylko, że PES6 na IO góruje tylko w postaci Offline, bo po ranku widać, że Online praktycznie nie istnieje...
Wiąże się to na pewno z musowym kupieniem oryginału co dla przeciętnego Polaka jest wręcz nie do pomyślenia tongue.gif

PS. Być może jakby rozgrywka Online była za free to bym spróbował, ale szkoda mi kasy na shita tongue.gif Gra Offline zupełnie mnie nie kręci. Jestem pewny, że nawet jakby była za free to wróciłbym szybko do WE2002, które według mnie jest lepsze pod względem fizyki, realizmu jak i mega grywalności smile.gif

lukasso co do organizacji i "mojego wymyślenia" to chyba najlepsze, trafne rozwiązanie smile.gif

Pozdrawiam
lukasso
Cytat(Czarny @ May 8 2007, 12:42:33) [snapback]145921[/snapback]
Szkoda tylko, że PES6 na IO góruje tylko w postaci Offline, bo po ranku widać, że Online praktycznie nie istnieje...
Wiąże się to na pewno z musowym kupieniem oryginału co dla przeciętnego Polaka jest wręcz nie do pomyślenia tongue.gif

PS. Być może jakby rozgrywka Online była za free to bym spróbował, ale szkoda mi kasy na shita tongue.gif Gra Offline zupełnie mnie nie kręci. Jestem pewny, że nawet jakby była za free to wróciłbym szybko do WE2002, które według mnie jest lepsze pod względem fizyki, realizmu jak i mega grywalności smile.gif

lukasso co do organizacji i "mojego wymyślenia" to chyba najlepsze, trafne rozwiązanie smile.gif

Pozdrawiam

gra online w Pesa jest nieco bardziej skomplikowana i to napewno jest jeden z powodow
druga sprawa,znalezienie przeciwnika,owszem byl o tym news ale jak znam zycie nikt ich nie czyta,przynajmniej ja rolleyes.gif
z Twoim P.S sie zgadzam,sam zachlystnalem sie Pesem,ale gra online to nie to samo co w WE
no z tym realizmem nie przesadzaj, jest w hoi bledow przez ktore nie raz odchodzilem ze sceny WE a potem i tak wracalem tongue.gif
teraz zostaje na dobre
wink.gif
Czarny
Jako, że wracasz na dobre do WE2002 i jesteś drugim zarejestrowanym użytkownikiem na WEOL, nawet utytułowanym postanowiłem odjąć ostatnie swoje ostrzeżenie. Mam nadzieję, że teraz się dostosujesz do pewnych zasad. Zapraszam smile.gif

Sorry za OT
kristo2323
Cytat(lukasso @ May 8 2007, 12:30:57) [snapback]145917[/snapback]
Po co piszesz to samo w dwoch tematach
skoro tak sledzisz nasz serwis to chyba wiesz ze liga nigdy nie trwa w czasie wakacji
zreszta tak jak napisal Czarny
2 sezonu w ciagu roku,rozgrywane systemem jesien-wiosna.
Druga sprawa to nie kazdy spedza na forum pol swojego zycia
dla Twojej wiadomosci ludzie pracuja i maja inne obowiazku
co innego WEOL
swoja droga Czarny niezle sobie to wymyslil
organizacje przekazal ludziom ktorzy zyja graniem i temu tam rozgrywka sie toczy caly czas

no własnie nie sledze bo jestem tu od stycznia ja tez tu nie spedzam nawet 10 min w ciagu miesiaca ( bo nie ma nic nowego , czyli cisza ) i skad mam wiedziec jakie sa te rozgrywki jak sie pytalem kogos to mnie tylko odsylali od jednego do drugiego i kazdy ze nie wie czy teraz czy po wakacjach wiec napisalem a dlaczego w 2 tematach bo nie wiedzialem gdzie pisac wiec tam naskrobalem a pozniej tu zobaczylem ze jest temat wiec powielilem moze nie potrzebnie to sory . juz nic nie pisze to jest ostatni post w tym temacie no to powodzenia w organizacji tej ligi moze ruszy i czekam dalej niecierpliwie

no szkoda ze PES tu jest na 1 miejscu takie jest moje zdanie

Myślicie że piłka nożna to sprawa życia i śmierci. Mylicie się to coś więcej.
michu
Cytat(lukasso @ May 8 2007, 10:50:04) [snapback]145924[/snapback]
gra online w Pesa jest nieco bardziej skomplikowana i to napewno jest jeden z powodow
druga sprawa,znalezienie przeciwnika,owszem byl o tym news ale jak znam zycie nikt ich nie czyta,przynajmniej ja rolleyes.gif
z Twoim P.S sie zgadzam,sam zachlystnalem sie Pesem,ale gra online to nie to samo co w WE
no z tym realizmem nie przesadzaj, jest w hoi bledow przez ktore nie raz odchodzilem ze sceny WE a potem i tak wracalem tongue.gif
teraz zostaje na dobre
wink.gif

lukasso przejrzyjcie na oczy że PES na IO nie ma racji bytu. I nie podawajcie takich śmiesznych argumentów ja np. że gracze nie mogą się znaleźć ;/ Są inne stronki gdzie nie ma takiego problemu. Załanczam jakiś ranking PES'a to tylko tabelka z dzisiaj. Jednak można.

Ps. Dla mnie PES 6 to dno tongue.gif

Poz Punkty Nick Drużyna M Z P R Seria Aktywność
1 1610 method Inter Mediolan 5 4 0 1 4W
2 1607.5 Baart Inter Mediolan 8 7 1 0 5W
3 1583.5 darcus Real Madrid 8 6 2 0
4 1550 vanbasten_pl FC Barcelona 3 3 0 0 3W
5 1539 szymek88 Manchester United 2 2 0 0 2W
6 1502.8 Zabbit8 Manchester United 2 2 0 0 2W
7 1443 AdizgPL FC Barcelona 6 5 1 0
8 1433.8 krikok Arsenal London 2 1 0 1
9 1376.5 rosiaktotti AS Roma 2 1 0 1
10 1373 Sebaareczka FC Barcelona 2 2 0 0 2W
11 1354 Ronaldinho Inter Mediolan 2 2 0 0 2W
12 1333 grzywaldinho FC Barcelona 4 3 1 0
13 1327 theplash FC Liverpool 5 2 2 1 2W
14 1318 PES-maniak FC Barcelona 2 2 0 0 2W
15 1306 ZuRaW Inter Mediolan 2 2 0 0 2W
16 1200 ledzik FC Barcelona 1 1 0 0
17 1172.2 milanista FC Valencia 2 1 1 0
18 1160 paxx Manchester United 3 3 0 0 3W
19 1157.5 dariusz02 Manchester United 3 2 1 0 2W
20 1136.5 KaZeteL Inter Mediolan 3 2 1 0
21 1105.5 mielu(pl) Arsenal London 4 2 2 0 2L
22 1092.5 CFCpoland Inter Mediolan 10 5 5 0 2W
23 1069.5 krzysztOFF FC Barcelona 2 1 1 0
24 1068.5 cygan Manchester United 3 2 1 0 2W
25 1067 unkas Inter Mediolan 1 1 0 0
26 1061 bayern AC Milan 1 1 0 0
27 1046.5 Gienioch FC Bayern München 2 1 1 0
28 1045 Joe.Cole Inter Mediolan 1 0 0 1
29 1038 pstefano Olympic Lyon 1 1 0 0
30 1032 Michu89 Arsenal London 2 1 1 0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
snake
Wcale nie takie dno, bardzo fajna gra.
Ale biorąc po uwagę te schematy w online to aż grać się odechciewa.
whan
Cytat(michu @ May 9 2007, 20:19:18) [snapback]146329[/snapback]
lukasso przejrzyjcie na oczy że PES na IO nie ma racji bytu. I nie podawajcie takich śmiesznych argumentów ja np. że gracze nie mogą się znaleźć ;/ Są inne stronki gdzie nie ma takiego problemu. Załanczam jakiś ranking PES'a to tylko tabelka z dzisiaj. Jednak można.

Ps. Dla mnie PES 6 to dno tongue.gif

Przecież io jeszcze istnieje tylko dlatego że jest PES.. A to że rank nie ma racji bytu to fak, to oczywiste. Wystartował o pół roku za późno, dodatkowo jest niedopracowany, są inne strony pozwalające na grę w tego typu rozgrywkach. Wszystko dlatego że niewiele jest osób aktywnie pracujacych na rzecz tej strony.
michu
Cytat(whan @ May 9 2007, 19:23:04) [snapback]146356[/snapback]
Przecie? io jeszcze istnieje tylko dlatego ?e jest PES.. A to ?e rank nie ma racji bytu to fak, to oczywiste. Wystartowa? o pó? roku za pó?no, dodatkowo jest niedopracowany, s? inne strony pozwalaj?ce na gr? w tego typu rozgrywkach. Wszystko dlatego ?e niewiele jest osób aktywnie pracujacych na rzecz tej strony.

Whan jest du?o racji w tym co piszesz...

PS: chodzi?o mi o PES online ;]
whan
widocznie tak już zostanie. PES Edit oraz we02 online na io...
Trzeba poważnie się zastanowic nad odbudową WE02 na tej stronie... wink.gif

Seria turniejów, nowy, porządnie wykonany, inny niz wszystkie patch - to powinno pomóc.
bluble
Cytat(whan @ May 9 2007, 21:44:15) [snapback]146366[/snapback]
widocznie tak już zostanie. PES Edit oraz we02 online na io...
Trzeba poważnie się zastanowic nad odbudową WE02 na tej stronie... wink.gif

Seria turniejów, nowy, porządnie wykonany, inny niz wszystkie patch - to powinno pomóc.

Hmm...Nie chce mi się grzebać w archiwalnych wypowiedziach...No ale podobno tylko krowa nie zmienia zdania. Pozdrawiam.
lukasso
Cytat(pmcsp @ May 10 2007, 06:53:35) [snapback]146399[/snapback]
Hmm...Nie chce mi się grzebać w archiwalnych wypowiedziach...No ale podobno tylko krowa nie zmienia zdania. Pozdrawiam.

laugh.gif
przychodzi czas kiedy zmienia sie trampki..

uehehehe mocne co rolleyes.gif

p.s whan-> Lech 6-1 RTS tongue.gif laugh.gif
kristo2323
Mialem juz nic nie pisac ale sie skusilem . jestem jak juz pisalem od niedawna na tych forach WE bo tylko to mnie interesuje . Jak tu w styczniu sie wcisnelem naprawde jeszcze to wszystko ładnie smigalo rank (eliminacje do ligi ) dobry pomysł liga grala wszystko cacy wygladalo . Widzialem ze cos tam PES swirowaliscie , maci eprawo . Ja jestem fanem tej gry gralem we wszystkie edycje począwszy od pierwszej Az po PES6 nawet kupowalem orginaly od PES3 ale co zobaczylem te 6 to niestety szkoda kasy .I tu jest problem żeby sie bawic u was na stronie w PES to trzeba bedzie sobie troszke kasy wywalic , nie kazdego na to stac zwłaszcza w naszej super Polsce gdzie cena gier wynosi nie jednokrotnie pól pensji no moze przesadzilem ale 1/3 to zdaza sie. Wiec jak myslicie gdzie bedzie wiecej graczy tam gdzie trza bulic co rok kasiorke za gre czy tam gdzie sobie sciagna ludziska za darmoche. Odpowiedż jest tak prosta i banalna . No ja i bym dal nawt kase za orginał ale nie za PES6 zepsuli po raz pierwszy od calej edycji wiec koniec sponsorowania Konami . No chyba ze cos naprawia ale nie wieze poszli na ładny wyglad i piekne bramki a nie tedy droga . WE nie do przebicia . I tyle na dzis
Czarny
Cytat(whan @ May 9 2007, 21:23:04) [snapback]146356[/snapback]
Przecież io jeszcze istnieje tylko dlatego że jest PES.. A to że rank nie ma racji bytu to fak, to oczywiste. Wystartował o pół roku za późno, dodatkowo jest niedopracowany, są inne strony pozwalające na grę w tego typu rozgrywkach. Wszystko dlatego że niewiele jest osób aktywnie pracujacych na rzecz tej strony.

Nie wierzę w to co pisze whan laugh.gif
Jeszcze niedawno zapowiedzi typu:
"WE2002 umiera! Czarny jesteś ślepy, że tego nie widzisz"
"PES6 zniesie WE2002 na zawsze, koniec ery WE2002"
"Czarny będziesz żałował włożonej pracy w WEOL, bo WE2002 padnie szybciej niż myślisz"
A teraz... laugh.gif

Cytat(lukasso @ May 10 2007, 07:14:41) [snapback]146401[/snapback]
laugh.gif
przychodzi czas kiedy zmienia sie trampki..
uehehehe mocne co rolleyes.gif
p.s whan-> Lech 6-1 RTS tongue.gif laugh.gif

Zapewne jak wyjdzie PES7 to whan będzie takie same bajki wymyślał wink.gif a najgorsze jest to, że będzie w nie głęboko wierzył smile.gif
Niestety jak to zwykle bywa czas zweryfikuje wszystko.

Cytat(pmcsp @ May 10 2007, 06:53:35) [snapback]146399[/snapback]

biggrin.gif

Zacytuje słowa z pierwszej strony WEOL:

"WE2002 POWER , PES6 SHIT!"
biggrin.gif

PS. Cieszę się, że w miarę szybko przejrzeliście na oczy.
Bushmen
Czarny zapomniales dodac WEOL JOIN ohmy.gif
whan
Cytat(Czarny @ May 11 2007, 12:20:40) [snapback]146617[/snapback]
Nie wierzę w to co pisze whan laugh.gif
Jeszcze niedawno zapowiedzi typu:
"WE2002 umiera! Czarny jesteś ślepy, że tego nie widzisz"
"PES6 zniesie WE2002 na zawsze, koniec ery WE2002"
"Czarny będziesz żałował włożonej pracy w WEOL, bo WE2002 padnie szybciej niż myślisz"
A teraz... laugh.gif

Zapewne jak wyjdzie PES7 to whan będzie takie same bajki wymyślał wink.gif a najgorsze jest to, że będzie w nie głęboko wierzył smile.gif
Niestety jak to zwykle bywa czas zweryfikuje wszystko.

biggrin.gif

Zacytuje słowa z pierwszej strony WEOL:

"WE2002 POWER , PES6 SHIT!"
biggrin.gif

PS. Cieszę się, że w miarę szybko przejrzeliście na oczy.

Yhy... gdzie ja napisałem coś że zamieniam PESA na we02, nigdy.. nie zamienie. Dalej gramy w PESa. We02 to chwilowa odskocznia. Zawsze fajnie wrócic i udowodnic swoja wyzszosc na ciagle grajacymi lamerami wink.gif
Czytaj ze zrozumieniem pacynko, mówiłem o IO i sytuacji PES vs WE. PES Online nie rozwinie sie tutaj z powodów, które wymienilem gdzieś wyżej, wiec skoncz gadac bzdety jakie to we jest zajebiste. Widocznie jesteś tak zamroczony że nie widzisz sceny PESa w tym kraju nigdzie indziej jak na io... Powiem inaczej mało kto ze sceny PESa Online/"live" interesuje się strona issonline.pl, która od zawsze wybitnie zorientowana była na Edit oraz we02...

PS
fajne sobie cytaty wymyśliłeś wink.gif Szkoda że nie zauważasz nic poza swoja weolowa buda, gdzie aktywnie uczestniczy moze 150 osób z czego 1/3 to ludzie których wcześniej zbanowałeś i założyli nowe konta lub tacy z kilkoma... Porównaj to chociaż z ubiegłorocznym boomem we02 na io lub paroma tysiacami ludzi, którzy graja w PESa a zobaczysz jak niszowa reprezentujesz grupę.
snok3r
lol. czytajac wypowiedzi niektorych osob ("...") odnosze wrazenie, ze nei moze sie komus w glowie pomiescic, ze mozna rowczosnie grac i we, i pesa, a wlasnie ten wariant jest wsrod uzytkownikow najczestszy... czarny nigdy nie zrozumie ze mozna sie nie podniecac na sama mysl o we2k2, a lata swietnosci tej gry juz nigdy nie wroca. to prawda ze we przezywa co jakis czas swoj renesans ale przez slowo renesans rozumie sie co najwyzej 100-150 aktywnych graczy...
bluble
A mnie ktoś powiedział, że Gosiewski będzie zajebistym vicepremierem...
ArekŁDZ
Pogieło Was z tym rozpoczeciem po wakacjach? Przeciez to za ponad 3 miechy,a do tego czasu co? unsure.gif
Robimy mobilizacje i zaczynamy od czerwca wink.giftongue.gif
Czarny
Cytat(ArekŁDZ @ May 13 2007, 20:58:06) [snapback]147334[/snapback]
Pogieło Was z tym rozpoczeciem po wakacjach? Przeciez to za ponad 3 miechy,a do tego czasu co? unsure.gif
Robimy mobilizacje i zaczynamy od czerwca wink.giftongue.gif

Tak, i połowy graczy nie ma tongue.gif Same WO wink.gif
kusik
Kurwa, czemu najmniej zainteresowani są najaktywniejsi w temacie? Jeszcze kilka takich postów i temat zostanie zamknięty. Czarny niech Cię nie interesuje kto ile będzie miał WO, pilnuj swojego wielkiego ranku smile.gif
Giuly
Wszyscy już wylosowali drużyny, terminarz jest, więc na co jeszcze czekamy smile.gif ?
Matiii
No to spoko :] Chociaż szczerze mówiąc nie sciągnąłem jeszcze nawet nowego patcha biggrin.gif

EDIT:

Własnie sciągnąłem nową wersję,gra za dużo się nie rózni ale odnoszę wrażenie jakby grało się trochę "szybciej"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.