Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: A'la Liga Mistrzów :p
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
lisciu
Witam
może by tak issonline zrobiło jakąś ala lige mistrzów smile.gif z racji że liga nie długo zostanie zawieszona smile.gif można by b yło rozegrać coś krótszego w czerwcu start do 20 naprzykład smile.gif co wy o tym myślicie i wszystko na zasadach ligi mistrzów tongue.gif + jakieś wcześniejsze grupy eleminacji jak by było duzo ludzi

nie jedźcie mnie odrazu ja tylko wyszedłem z inicjatywą żeby sobie porać skoro w lidze nie moge huh.gif
T-Mac
bedzie cos w tym stylu tylko ze nie ML a Mundial
Czarny
Liga Mistrzów też była przecież wink.gif ta płatna Bakela smile.gif
lisciu
hm a wszyscy mogą się zgłaszac czy znowu tylko przez jakieś rankingi tongue.gif
Rivaldinho
Żeby zagrać będziesz musiał zapłacić.Przewidywana oczywiście jest nagroda pieniężna-w zeszłym roku StraY wygrał 50PLN.
T-Mac
raczej bedzie za free bo poziom druzyn bedzie bardzo rozny od brazyli po polskie konczac na togo biggrin.gif
Rivaldinho
Ale będzie chętnych więcej niż drużyn,a miejsc na mŚ jest tylko 32 sad.gif
T-Mac
beda grac Ci co graja duzo a nie jacys pierwsi lepsi z lapanki
Rivaldinho
Tych co dużo grają jest 60 :PTrzeba eliminacje do mŚ zrobić.
lisciu
no to czyli znowu nie ma żadnego turnieju a ni nic huh.gif skoro nie mogą grać nowi
snake
Jak to nic? A ranking?
Czarny
QUOTE(lisciu @ May 12 2006, 16:52:03) [snapback]67043[/snapback]

no to czyli znowu nie ma żadnego turnieju a ni nic huh.gif skoro nie mogą grać nowi

Ja prowadzę Turnieje dla Nowych Graczy wink.gif

http://www.we2002online.up.pl

Sprawdź i Dołącz smile.gif
Obecie trwa I edycja a konkretnie Faza Pucharowa
Już niedługo będzie II edycja w której będzie przewidziana duża ilość miejsc cool.gif

Pozdrawiam
lisciu
dzieki za info ale też nie pogram bo jeszcze nie można się zapisać tongue.gif w przyszłości mógłbyś uzgodnić że jakoś podpiąć swój turniej do issonline by gracze z tamtąd mogli jakoś dałanczać tu smile.gif
vego21
QUOTE(lisciu @ May 13 2006, 00:52:48) [snapback]67137[/snapback]

dzieki za info ale też nie pogram bo jeszcze nie można się zapisać tongue.gif w przyszłości mógłbyś uzgodnić że jakoś podpiąć swój turniej do issonline by gracze z tamtąd mogli jakoś dałanczać tu smile.gif

Servis http://www.we2002online.up.pl powstał specjalnie z myślą na organizacje turniejów dla nowych graczy. Na IO nie ma miejsca na tak duże turnieje więc Twój pomysł całkowicie mija się z celem.
A zapisy są cały czas otwarte, wystarczy zajrzeć na forum smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.