Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Memorka
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
stefanoSK
witam! mam bardzo uciążliwy i wkurzający problem a mienowicie gra zawiesza mi się przy ładowaniu memorki po tle głównym gry sad.gif Zawiesza sie i nic sie nieda zrobić tylko z niej wyjść sad.gif .Dzieje się tak również jak chce sam sobie zagrać. Czytałem wszystkie instrukcje i robie wszystko zgodnie z nimi i dalej to samo sad.gif mam rom "WE2006PL by korzen&snake IO&PolEvo" może to rom jest zepsuty albo cuś.... pomózcie pliss sad.gif bo mam wielką ochote zagrać w tą gierke
TU zamieszczam zdjęcie tego sad.gif bardo prosze o odpowiedzi
PS. Dodam jeszcze że mam poprawnie skonfigurowaną memorke( na slocie 1) sad.gif
snake
Jakimś dziwnym trafem masz włączonego multitapa wink.gif
Skąd masz WE2006? Bo jeśli stąd to nie powinno być problemów, zresztą wtedy odpalamy grę przez cutora, a Ty to robisz chyba z poziomu ePSXe.
stefanoSK
dobra już jest ok(a bynajmniej tak mi sie wydaje) tongue.gif . Zamieniłem pada i jest ok. A teraz zaś mi niechce na serwer wejść huh.gif pisze ciągle "conneting". pozdro..
snake
Z żadnym serwerem połączyć się nie możesz?

TU masz liste serwerów, pobierz uruchom i wtedy zobacz czy z żadnym serwerem nie możesz się połączyć.
stefanoSK
QUOTE(snake @ Apr 28 2006, 15:26:09) [snapback]64883[/snapback]

Z żadnym serwerem połączyć się nie możesz?

TU masz liste serwerów, pobierz uruchom i wtedy zobacz czy z żadnym serwerem nie możesz się połączyć.

niestety z Żadnym... sad.gif
snake
Może firewall blokuje Ci połączenie z netem ePSXe?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.