W tym temacie chciałbym zamieścić opisy patchy przeznaczonych przedewszystkim dla posiadaczy niesplamionej ręką człowieka nieżółtego pełnej wersji Winning Eleven 2002.
W pierwszej kolejności wrzucimy coś z górnej półki, a mianowicie patch z ligą brazylijską stworzoną przez chyba nieistniejącą już grupę W11.

Głównym powodem dla którego zaczynam od tego produktu jest jego doskonałość.
Każdy element jest w 98% dopieszczony, niestety znalazło się parę bugów, jednak nie wpływają one w znaczynym stopniu na przyjemność rozgrywki.
Już na samym początku widać że W11 starało się przerobić niemal każdy fragment WE co wyszło im nadzwyczaj dobrze.

Wczytywaniu towarzyszy

W końcu docieramy do menu głównego

Kiedy nasze palce skierują się do wyboru drużyn ujżą

Najciekawszym elementem którego nie widziałem chyba nigdzie indziej jest to co nam się ukazuje tuż przed samym meczem

Nie widziałem również żeby ktokolwiek zmieniał stadiony, a tutaj panowie z W11 pokazują na co ich stać (było) bo czy ktoś mi powie że widział ten stadion?

Ustawienia i składy są oczywiście też wyedytowane ale to umi każdy więc nie ma czym ich chwalić.
Natomiast ostatnim elementem który niedawno ktoś powiedział "się nie da" jest ....

taaak, oczywiście piłeczka
Z tego co widać GROUP W11 napracowała się solidnie. Następnym razem przejdę do kolejnego ciekawego patcha chyba że ktoś chce mieć jeszcze lepszy pogląd na patch Brasileirao 2003.
c.d.n.
Zainteresowanych ściągnięciem patcha proszę o kontakt.