Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patche Do Pełnej Wersji Winning Eleven 2002
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Edycja
MeGa
Jako że zdobyłem pełną wersję we2002 to zainteresowałem się patchami przeznaczonymi właśnie do tej wersji. Większość patchy robionych jest na roma i aplikując go do full wersji można podziwiać prawdziwy graficzny śmietnik. Nie jest to reguła, jednak patchmakerzy przeznaczają większość swojej pracy grze online.
W tym temacie chciałbym zamieścić opisy patchy przeznaczonych przedewszystkim dla posiadaczy niesplamionej ręką człowieka nieżółtego pełnej wersji Winning Eleven 2002.

W pierwszej kolejności wrzucimy coś z górnej półki, a mianowicie patch z ligą brazylijską stworzoną przez chyba nieistniejącą już grupę W11.

IPB Image

Głównym powodem dla którego zaczynam od tego produktu jest jego doskonałość.
Każdy element jest w 98% dopieszczony, niestety znalazło się parę bugów, jednak nie wpływają one w znaczynym stopniu na przyjemność rozgrywki.

Już na samym początku widać że W11 starało się przerobić niemal każdy fragment WE co wyszło im nadzwyczaj dobrze.

IPB Image

Wczytywaniu towarzyszy

IPB Image

W końcu docieramy do menu głównego

IPB Image

Kiedy nasze palce skierują się do wyboru drużyn ujżą

IPB Image

Najciekawszym elementem którego nie widziałem chyba nigdzie indziej jest to co nam się ukazuje tuż przed samym meczem

IPB Image
IPB Image

Nie widziałem również żeby ktokolwiek zmieniał stadiony, a tutaj panowie z W11 pokazują na co ich stać (było) bo czy ktoś mi powie że widział ten stadion?

IPB Image

Ustawienia i składy są oczywiście też wyedytowane ale to umi każdy więc nie ma czym ich chwalić.
Natomiast ostatnim elementem który niedawno ktoś powiedział "się nie da" jest ....

IPB Image

taaak, oczywiście piłeczka

Z tego co widać GROUP W11 napracowała się solidnie. Następnym razem przejdę do kolejnego ciekawego patcha chyba że ktoś chce mieć jeszcze lepszy pogląd na patch Brasileirao 2003.

c.d.n.

Zainteresowanych ściągnięciem patcha proszę o kontakt.
pawel_szulc
Ile zajmuje rom od full wersji ? Tyle ile na emulu ? 400 cos mb ?
snake
http://www.mininova.org/tor/242254
MeGa
full wersja jest ta sama co na emule.
to nie jest rom tylko obraz płyty pełnej wersji.
el_11

jak ktoś może niech poseeduje wink.gif

el_11
sorry że kolejny post ale inaczej chyba nikt tego nie przeczyta...

Jak uruchomić pełną wersję na ePSXe? Jak ustawić memorki itp?
U mnie gra zatrzymuje się na "adidas, the adidas logo..."
MeGa
Mi tam wszystko działa.
Spróbuj tak ustawić jak do gry online.
snake
Mi też pełna wersja zacina się w pewnym momencie... :/
MeGa
Sory że tak późno ale... we2002 pełna wersja działa tylko na epsxe 1.6
jaca266
Działa na konsoli psx??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.