Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes4 - ''stary'' Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
crimer
witam, moglby mi ktos podac strone gdzie jest spolszczenie do pesa-4 ? szukalem na google, na stronach pesa i nic. z gory dziekuje
crimer
hmm wlasnie zapomnialem napisac oprocz teh strony smile.gif to spolszczenie jest chyba troszke inne bo nie mam w nim odblokowanych wszystkich rzecczy w sklepie a bez podwojnego tempa gry raczej nie pogram. chyba ze znacie jakis inny spob aby odblokowac przynajmniej podwojna szybkosc? tylko prosze oprocz zdobywania po przez wygrywanie meczow bo to raczej nie realne na moim kompie smile.gif
Kjs
QUOTE(crimer @ Oct 23 2005, 10:25:32)
hmm wlasnie zapomnialem napisac oprocz teh strony smile.gif to spolszczenie jest chyba troszke inne bo nie mam w nim odblokowanych wszystkich rzecczy w sklepie a bez podwojnego tempa gry raczej nie pogram. chyba ze znacie jakis inny spob aby odblokowac przynajmniej podwojna szybkosc? tylko prosze oprocz zdobywania po przez wygrywanie meczow bo to raczej nie realne na moim kompie smile.gif
[right][snapback]40065[/snapback][/right]

sciagnij jakis OPTION FILE z odblokowanymi wszystkimi rzeczami smile.gif Masa takich w necie :] Tylko pamietaj abys zassal pliczek odpowiadajacy Twojemu patchowi :] Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.