Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ligowy Offtopic
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Liga
WKS

Piszemy o wszystkim i o niczym - Hyde Park smile.gif

Pierwsze ogłoszenie dotyczy nowych lóg. Prosimy aby używać typ herbów takich jak w tym temacie. Jeżeli macie problem i nie możecie znaleźć nazwy to zapraszam tutaj. Wystarczy kliknąć na nick naszego przeciwnika i pojawia się obok poprawna nazwa herbu którą wystarczy podmienić w wyznaczone miejsce.

Rybson
dużo czasu przed nami, mało meczy do zagrania:) może nowe kolejeczki dzisiejszego wieczoru?smile.gif
Yankes.
Ja bym mógł już dziś zacząć tydzień drugi, nawet od zaraz wiec możecie już dodać dla tych co nie mają co robić.
kksm
Niestety chciałbym złosić swoją rezygnację. Nie mam obecnie czasu na rozgrywanie jakichkolwiek spotkań, a rezygnacja z ligi trochę mnie odciąży czasowo. Nie spodziewałem się tego, że będę miał tego czasu, aż tak mało i przepraszam, że nie zrezygnowałem tuż przed startem ligi - byłby mniejszy problem. Ale cóż, stało się. Dzięki za mile spędzone chwile i może jeszcze kiedyś zmierzę się z Wami w jakichś ciekawych rozgrywkach.

kksm
woodi
Takie pytanko mam czy będzie prowadzona klasyfikacja strzelców? tongue.gif
GooFy
Będzie.
WKS
Po rezygnacji kksm'a gramy w 16 osób. Wkrótce jego wyniki z tabeli zostaną skasowane ponieważ nie rozegrał 50% spotkań. Zablokowani zawodnicy to bramkarz Frey oraz obrońca Wynne
Milerinho
mozna zastapic kksm?
Nalep
WKS wyraźnie napisał, że gramy w 16 osób.
WKS
Dla tych co jeszcze nie wiedzą Fiveserver zmienił plik hosts.

Aktualny to :

91.203.4.126 pes6gate-ec.winning-eleven.net
212.227.67.195 we9stun.winning-eleven.net

Na starym nie da się połączyć dlatego prosimy o zmiane na nowy.
GooFy
Panowie bardzo ważna sprawa. Zgłaszajcie do mnie czy do innego z opiekunów jeżeli przeciwnik nie wpisuje wyniku dłużej niż 48h. Będziemy wtedy bezwzględnie wpisywać WO. To nie jest trudne poświęcić 5 min po meczu i wpisać wynik.
Szopa1910
Gratuluję 3 punktów wywalczonych przy stoliku...
GooFy
Gratuluję refleksu z wpisaniem wyniku. Wynik usunąłem, ale to jest absolutnie ostatni taki przypadek. Rozumiem, że niektórzy mają ciężko z czasem. Jeżeli można znaleźć 20 min na rozegranie spotkania to ciężko jest znaleźć dodatkowe 5 min na wpisanie wyniku?
Szopa1910
No niestety tak wyszło, że dopiero dzis (piątek, wieczorem) miałem odrobinę czasu żeby poogarniać wszystkie zaległe spotkania, wyniki.
Outqer
Wie ktoś co się dzieje z Timakiem?
WKS
Z racji tego, że dałem kolejki we wtorek to nie ma sensu zebym dawał kolejne już w piątek. Przez weekend mam nadzieje, zostanie rozegrane troche więcej meczów i koło niedzieli możecie się spodziewać 6 tygodnia.
Yankes.
Wszystkie screeny z moich spotkań postaram się wrzucić jutro wieczorem. Tzn. do tej pory rozegrałem jeden na moim boisku z Outqer'em.
GooFy
Jeśli chodzi o sprawę T-Maca. Rozegrał wszystkie mecze pierwszej rundy, więc jeśli nie wróci to jego wyniki zostaną tak jak są. Jeśli wróci odpowiednio wcześnie by być w stanie dograć drugą rundę, przedłużymy wszystkie terminy.
GooFy

UWAGA

16.06.2013 - Ligowy deadline. Wszystkie mecze które nie zostaną rozegrane przed tym terminem, zostaną rozstrzygnięte walkowerem na korzyść gościa.
GooFy
UWAGA

Przepraszam za drobny błąd. Oczywiście miałem na myśli, że po terminie przyznamy WO na korzyść gościa. Chyba, że gospodarz zgłosi wcześniej brak odzewu ze strony rywala.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.