Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 \ 14.12 - 23.12 \ kolejki 21-23
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga
WKS

Kolejka 21

niCejOke (Zaragoza) - Ferat (Udinese)
Rybson (Panathinaikos) - manki (Valencia)
kuba12-15 (Ajax) - kksm (Hannover)
Kubbas (Villareal) - Hexio (Marsylia)
T-Mac (Bayer) - przemosek123 (Dynamo)
BlueOle10 (Fenerbahce) - woodi (Sporting)
WKSRKS (Shakhtar) - zibii75 (Braga)
siero94 (HSV) - sylwek12b (Rangers)
Witu (Hoffenheim) - chelsonik (BVB)
Outqer (Aston Villa) - Nalep (Bordeaux)
GooFy (Spartak) - piecia1990 (Espanyol)

Kolejka 22

cichy21 (Malaga) - Rybson (Panathinaikos)
kksm (Hannover) - niCejOke (Zaragoza)
manki (Valencia) - Kubbas (Villareal)
przemosek123 (Dynamo) - kuba12-15 (Ajax)
Hexio (Marsylia) - BlueOle10 (Fenerbahce)
zibii75 (Braga) - T-Mac (Bayer)
woodi (Sporting) - siero94 (HSV)
chelsonik (BVB) - WKSRKS (Shakhtar)
sylwek12b (Rangers) - Outqer (Aston Villa)
piecia1990 (Espanyol) - Witu (Hoffenheim)
Nalep (Bordeaux) - GooFy (Spartak)

Kolejka 23

Ferat (Udinese) - kksm (Hannover)
Kubbas (Villareal) - cichy21 (Malaga)
niCejOke (Zaragoza) - przemosek123 (Dynamo)
BlueOle10 (Fenerbahce) - manki (Valencia)
kuba12-15 (Ajax) - zibii75 (Braga)
siero94 (HSV) - Hexio (Marsylia)
T-Mac (Bayer) - chelsonik (BVB)
Outqer (Aston Villa) - woodi (Sporting)
WKSRKS (Shakhtar) - piecia1990 (Espanyol)
GooFy (Spartak) - sylwek12b (Rangers)
Witu (Hoffenheim) - Nalep (Bordeaux)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 5 (kolejki 21-23)

Polanski (Sylwek, Rangers)
Rondon,Jc Caceres (Cichy,Malaga)
Lombarets(Rybson,Panata)
Cahill (Siero,HSV)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - kontuzja
pomarańczowy - zawieszenia za żółte
Jason Bourne
22kolejka
pieciaWitu

Mati Fernandez

Firmino
Babel

Kolejny zjeba** mecz w moim wykonaniu. Eldorado się kończy i nastaje jeba** szara rzeczywistość. Espanyol budzi się ze snu i zaczyna przegrywać. Zasłużona wygrana brawo Witu.

-
-

-

Babel

WKS
19 kolejka
WKSRKSpiecia

Za szybko kliknąłem enter

Ben Arfa
Mauro Zarate

Mecz składał się z dwóch połów. Od 1 do 90 minuty Szachtar zasługiwał na wygraną i wygrał. W 91 wygrał mecz Espanyol.

-
-

-

Świetne zawody. Spłaca się.

sylwek12b
22 kolejka
sylwek12bOutqer

Helmes

Mecz na pograniczu remisu, marne widowisko okraszone golem zdobytym głową przez Helmesa

-
-

-

Helmes - jego bramka dała w koncu upragnione 3 oczka Rangersom

Sieron94
23 kolejka
siero94Hexio

Petric
Boriello
Coleman

Cardozo

Emocjonujące spotkanie które zdecydowanie lepiej zaczęli gospodarze i prowadzili 2:0. Bramkę kontaktową strzelili Marsylczycy jednak Coleman pozbawił ich jakichkolwiek nadziei na dobry rezultat z Hamburga. Ostateczny wynik 3:1.

- brak
- brak

- brak

Boriello - strzelec bramki, również po faulu na nim został odgwizdany karny którego na bramkę zamienił Petric.

Outqer
21 kolejka
OutqerNalep

Quagliarella
Quagliarella

Niang
Beckham
GUZAN BRUCE LEE KARATE MISTRZ

Naprawdę, nie mam pojęcia jak opisać ten mecz. Dominacja drużyny z Francji, jednak w 89' Quagliarella daje prowadzenie swojemu zespołowi. Ale to nie koniec meczu, o nieeee, nie w tym przypadku. Najpierw w doliczonym czasie Becks posłał piłkę do siatki, a chwilę po nim zrobił to... nikt inny jak mój bramkarz, który zamiast wykopać piłkę i zakończyć mecz odwrócił się i posłał ją do siatki... Dalej szukam mojej szczęki na podłodze, czegoś takiego naprawdę nie widziałem. Jednak patrząc kątem całego spotkania raczej zasłużona wygrana, aczkolwiek Villa miała swoje do powiedzenia. Dzięki za mecz, powo dalej

-
-

-

Hexio
22 kolejka
HexioBlueOle10

Karadeniz
Andre Ayew

Podolski
Demba Cisse
Demba Cisse
Demba Cisse

Mecz bardziej udany dla gości. Dużo akcji z obu stron, lecz to właśnie oni lepiej wykorzystywali sytuacje.

brak

brak

Obie drużyny smile.gif

kksm
22 kolejka
kksmniCejOke

PÓKI CO BRAK, BO PRZEZ PRZYPADEK USUNĄŁEM I OPRÓŻNIŁEM KOSZ JEDNAK JUŻ JESTEM NA FAZIE ODZYSKIWANIA I JAK DA RADĘ TO WSTAWIĘ wink.gif

Olic
Olic
Olic
Rausch
Rausch
Aubameyang
Aubameyang
Adam Johnson

Lewandowski
Lewandowski
Luis Fabiano
Luis Fabiano

Kolejne niesamowite spotkanie pod koniec rundy Hannoveru 96. Jak widać kryzys w zespole minął, a widowiskowość spotkań jak i ilość strzelanych bramek zachwyca wszystkich fanów. Mecz z z zespołem hiszpańskim niCejOka zawsze należał do tych najtrudniejszych. Początkowo inicjatywa po stronie Hannoveru szybko zatrzymana bramką na 0-1 dla gości. A potem się posypało. Świetne i niezwykle czyste widowisko. Kibice brawami żegnali zawodników obu drużyn schodzących do szatni.

Olic - jak zwykle wykonał swoją robotę i pokładane w nim nadzieje kibiców.

woodi
22 kolejka
woodiSieron94

Amauri
Amauri
Amauri
Elmander
Elmander
Briand

Petric

Dobry mecz w wykonaniu Sportingu już od 1 minuty objeli prowadzenie i nie oddali do samego końca smile.gif Goście mieli kilka okazji ale gospodarze nie pozwalali im na zbyt wiele w tym spotkaniu... W rewanżu bedzie lepiej napewno dzieki i powodzenia w lidze biggrin.gif

- Coleman (HamburgerSV)
- brak

- brak

Amauri - strzelec hat - tricka smile.gif nie jest młodzieniaszkiem ale jak jest na redzie to jest nie do powstrzymania biggrin.gif

T-Mac
21 kolejka
T-Macprzemosek123

Zeballos
Derdiyok

Elia
Amara Diane
Amara Diane
Mpenza

Dobry mecz w ataku przeciwnika, ja mimo przewagi na boisku nie dalem rady.

-
-

-

23 kolejka
T-Macchelsonik

Derdiyok
Zeballos
Zeballos

Petersen

Jak zwykle trudny mecz (lagi) mimo tego udalo sie wygrac i zdobyc cenne 3pkt

-
-

-

utracilem screeny sorry ;/
Outqer
23 kolejka
Outqerwoodi

Quagliarella
Quagliarella
Jenas

Elmander
Elmander
Elmander
C. Beattie
Amauri

Ser szwajcarski. Idealne określenie mojej obrony, woodi miał dostęp gdzie tylko zapragnął w moim polu karnym. Powinienem się cieszyć że tylko tyle straconych bramek. Środek też najlepiej się nie spisał, a samym napadem się nie wygrywa. Zdecydowanie zasłużona wygrana dla woodiego, dzięki, powo dalej

-
-

-

Dobre zawody gości

przemosekk
23 kolejka
niCejoKeprzemosek123

Elano

Eboue
Mpenza
Obinna
Amara Diane
Mpenza

Mecz wkoncu grany na luzie i efekty są. Zwycięstwo 5 - 1 to bardzo wysoki wynik jak na mój zespół. Szczerze liczyłem na remis z nicejokiem badz nawet porazke bo zawsze z nim mailem problemy w sparingach i meczach ligowych. Dzięki za mecz nice i powodzenia dalej w lidze smile.gif

- Cassano
- brak

- Isco (Zaragoza) i Gabriel Milito (Dynamo Kijów) - obaj lekka kontuzja

Świetny występ całego zespołu.

zibii75
.20. kolejka
zibii75T-Mac

Gilberto Silva
Tonev
Zeballos

Mecz wyrównany ale skuteczność po stronie przyjezdnych, gol strzelony w zamieszaniu pola karnego i Braga przegrywa. Szkoda bo choć o 1 punkt można było powalczyć atak marazm dalej trwa smile.gif

-Brak
- Brak

- Iaquinta [Lekka]

Obrona Gości która blokowała praktycznie wszystkie strzały na bramkę .

Ferat
23 kolejka
Feratkksm

Di Natale
Di Natale
Varela
Varela
Olic
Olic
Rausch
Aubameyang
Aubameyang
Ya Konan
Ya Konan
Ya Konan
Ya Konan
Ya Konan

Blamaz Udine, jedynym usprawiedliwieniem fakt, ze nie mam czasu na gre i wlaczam pesa od swieta, co wiekszosc gnojacych mnie ligowcow zauwazyla:D Dzieki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Ya Konan

WKS
21 kolejka
WKSRKSzibii

-

Makukula
Makukula
Makukula
Mbwati

Mecz grany tylko w I połowie. Szachtar mógł zdobyć jeszcze ze dwie bramki ale skuteczność znów pokazała rogi. Szczęscie, ze Makukula sie odblokował. Wywaliło nas i goście stwierdzili że nie chcą grać i nie wychodzą na drugą połowe.

-
-

-

Hat-Trick.
GooFy
21 kolejka
GooFypiecia

McGeady
McGeady
Hamouma
Douglas Costa
Luuk de Jong
Fuller
Ewerthon
Samobój

Już w 7 minucie bramkarz Espanyolu podarował gospodarzom bramkę, co spaliło taktykę gości na ten mecz. Nie wytrzymali presji gonienia wyniku i popełniali błędy które skutkowały bramkami. Udało się dowieźć zwycięstwo, ale drużyna Spartaka popracować musi nad końcówkami, by nie tracić głupich bramek.

- Samba
-

-

Aiden McGeady - Strzelił dwie bramki i wywalczył rzut karny.
GooFy
23 kolejka
Goofysylwek

Benayoun
Benayoun
Guerron
Miccoli

Spartak zagrał żenująco w ataku, ale w defensywie grał koncertowo. Bardzo to musiało zdenerwować gości którzy do 40 minuty starali się grać normalnie. Niestety jednak niektórzy w tej lidze grają o życie i punkty zdobyć było trzeba. Więc otworzył się worek chamskich zagrywek.

-
-

-

Sylwek - takiego chamstwa i cwaniactwa dawno nie widziałem.

przemosekk
22 kolejka
przemosek123kuba 12 - 15

Cummings
Cummings
Mpenza
Cummings

Kerzhakov
Jakubko

Fajny mecz dla oka. Dużo sytuacji do strzelenia gola. Dzięki za mecz kuba i powo dalej oraz do rewanżu smile.gif

- brak
- brak

- brak

Omar Cummings - za strzelenie hat - tricka

chelsonik
22 kolejka
chelsonikwksrks

Petersen

Ben Arfa
Chamberlain
Djorou

Dość wyrównane spotkanie, choć BVB zabrakło wykończenia. Dobry mecz, brawa dla Szachtaru za zimną krew i grę do końca smile.gif Dzięki i powodzenia smile.gif

- Subotic(BVB), Makukula, Djorou(Szachtar).
- brak

- brak

Nikt się nie wyróżnił.

cichy21
22. kolejka
Cichy21Rybski

Mecz stał na dość wyrównanym poziomie czego nie odzwierciedla wynik, słaba postawa ofensywy i błędy bramkarza doprowadziły do tak wysokiej porażki zespołu z La Rosaleda.

-
-

-

Witu
21 kolejka
WituChelsonik

Ibisevic
Ibisevic
D'Agostino
Babel
Babel
Babel
Pirlo
Pirlo
Pirlo

Mecz bez historii, praktycznie przez 90 min gra toczyła się na połowie BVB i zasłużona wygrana moich piłkarzy w tym meczu.

- Ibertsberger
-

-

Cała drużyna Hoffenheim
Witu
23 kolejka
WituNalep

nie zapisał mi się, nie wiem czemu ;/

Ibisevic
Babel

G.Dos Santos
Pablo Piatti

Wyrównane spotkanie i zasłużony remis. Obie drużyny mogły przechylić szale zwycięstwa na swoją korzyść jednak skończyło się na sprawiedliwym remis. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Nikt się nie wyróżnił

kuba12-15
21 kolejka
kuba1215kksm

Aubameyang
Aubameyang
Ya Konan
Adrian
Adrian

Mecz wygrała po prostu druzyna. Niestety, ale ofensywa Hanoveru była nie do powstrzymania.

- Nesta (Ajax Amsterdam)
-

-

-

kuba12-15
23 kolejka
kuba1215Zibi75

Kevin Gameiro

W pierwszej połowie mecz pod kontrolą Ajaxu. W drugiej troche bardzije się to wyrównało, ale Braga nie zdołała wyrównać i Ajax zdobywa 3 punkty

- Weiss (Ajax Amterdam)
-

-

BlueOle10
21 kolejka
blueole10woodi

Cisse
Cisse
Beattie
Beattie
Beattie
Izmailov
Jao Pereira
Briand
Briand

co tu duzo mowic, Woodiem uwchodzilo wszystko, mi nic. Wielkie uznanie dla Sportingu za tak wspaniala skutecznosc i latwosc w dochodzeniu do pola karnego przeciwnika smile.gif w pelni zasluzona wygrana, mialem malo do powiedzenia.

- Stoch
-

-

trudno okreslic, ale chyba Briand, gdyz z tego co mi sie wydaje, to oprocz 2 bramek mial jeszcze 2-3 asysty wink.gif

Sieron94
21 kolejka
siero94sylwek12b

Brak screenów mecz grany na raty.

Helmes

Boriello

Mecz bardzo wyrówanany okazje z jednej z drugiej strony. Prowadzenie objęli goście jednak szansy na zdobycie kompletu pozbawił niezawodny pod koniec rundy Boriello. Sylwek12bb grał na koncie przemoska123, ponieważ z kontem Sylwka nie mogłem się połączyć.

- brak
- brak

- brak

Nalep
22. kolejka
NalepGooFy

G. Dos Santos
Lamela
Niang
Taison

Przewagę w tym meczu mieli gospodarze, ale wynik mimo to jest sprawiedliwy, gdyż goście z Moskowy mimo tego, że nie mieli za dużo okazji, to jak już je stwarzali, były bardzo groźne. Dobrze spisywali się Goalkeeperzy obu drużyn. Przez w tym meczu padły zaledwie cztery bramki. Ilość ich na pewno nie jest analogiczna do tego ile obydwa zespoły miały szans.

- Palombo
- Brak

- Brak

Nikt się nie wyróżnił... Niestety.

aktualka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.