lukasz44
Sep 10 2012, 17:33
W tym temacie wnosimy o przedłużenie terminu spotkania lub WO, stosujemy się do schematu:
Runda:
Mecz:
Powód:
przemosekk
Sep 15 2012, 21:23
Runda: 3 kolejka
Mecz: Domino (PSG) - Przemosek123 (Dynamo Kijów)
Powód: Mijamy sie na gg, wtedy kiedy ja mogę grac to rywal nie może i odwrotnie.
chelsonik
Sep 16 2012, 20:10
Runda: I
Mecz: Chelsonik(BVB) - Czubinho(Toulouse)
Powód: Mijamy się na GG.
Informuję, że rozegrałem mecz z Edim kilka dni temu. On był gospodarzem i pomimo tego, że kilka razy mu o tym wspomniałem nie wstawił wyniku. Liczę na to, że to zrobisz jeszcze dzisiaj Edi
niCejOke
Sep 16 2012, 20:59
goofy vs nicejoke prosze o przedluzenie
GooFy vs waski90 prosze o przedluzenie
mijamy sie
Rybson
Sep 16 2012, 22:45
Grupa B
Mecz: Rybson - t-mac
Powód: mecz rozegrany, ale nie mam czasu dzis wstawić, jutro wpisze
Edi092
Sep 17 2012, 12:47
Proszę o przedłużenie moich meczy. Mam awarie PC,a mecze na pewno dogram,z góry dzięki!
---------------------------------
Wnoszę w tym meczu o WO, zero kontaktu. Rozumiem że awaria, ale niestety przed nią też był czas na granie.
---------------------------------
niCejOke
Sep 19 2012, 12:51
niCejOke vs Goofy. Jeden dzień się mijaliśmy. Ale wczoraj np. Goofy w ogole był offline. Proszę o przedłużenie i jakieś info co z goodym
kuba12-15
Sep 24 2012, 15:40
Może wie ktoś co jest z goofym ??
kuba12-15
Sep 28 2012, 14:10
Proszę o wo na moja korzysc w moim meczu pierwszej rundy pucharu z goofym. Żadnej odpowiedzi na moje zapytania o mecz.
niCejOke
Sep 29 2012, 15:49
proszę o WO na moja korzyść w meczu Goofy vs NiCejOke . zero kontaktu ze strony goofa
Runda: 4 kolejka grupa H
Mecz: waski90-goofy
Powód: brak odpowiedzi ze strony goofiego,zero kontaktu
prosze o WO na moja korzysc
zibii75
Sep 30 2012, 17:50
Grupa F
6 Kolejka
zibii75 : Kubbas
Proszę o przedłużenie tego meczu, nie zgraliśmy się w czasie i jak pisze Kubbas obecnie ma problemy z netem.
chelsonik
Sep 30 2012, 20:11
Grupa C
Mecz: Chelsonik-Grigorian
Prosze o przedłużenie, grigorian był zajęty przez tydzień, w weekend ja nie mogłem.
lizaku
Sep 30 2012, 21:48
Rybson - lizaku. Wnioskuje o wo na moja korzyść. Mam kontakt tel z nim, jeszcze nie wrócił z wyjazdu i mówił żebym napisał o wo.
niCejOke
Oct 1 2012, 09:09
mecz waski vs nicejoke rozegrany dzis bedzie wstawiony ;D
kuba12-15
Oct 1 2012, 16:25
Ja rózniez dzis wstawie nasz mecz z waskim. Za opóźnienie ze wstawieniem bardzo przepraszam
Kubbas.
Oct 3 2012, 14:23
Pisałem do cichego wczoraj o mecz, był dostępny, najpierw odpisał potem już nie odpisywał, wnoszę o WO dla mnie. To WO zmieni kompletnie układ w tabeli i jest bardzo ważne.
zibii75
Oct 3 2012, 15:53
CYTAT(Kubbas. @ Oct 3 2012, 15:23)

Pisałem do cichego wczoraj o mecz, był dostępny, najpierw odpisał potem już nie odpisywał, wnoszę o WO dla mnie. To WO zmieni kompletnie układ w tabeli i jest bardzo ważne.
Chyba jakiś żarcik, w naszym meczu nie mogliśmy się złapać, po czym Sam pisałeś, że nie możesz zagrać meczy z powodu problemów z netem. Ja, jako gospodarz meczu napisałem o wydłużenie terminu i zostało to uznane, jako wynik 0:0. Teraz wnosisz o wo w meczu z Cichym, aby wskoczyć na pozycje, która daje awans heheh nieźle wymyślone.
W naszym meczu, jeśli naprawiłeś neta mogłeś coś napisać to byśmy zagrali.
Chyba coś nie tak w tej sprawie z duchem Fair Play.
Kubbas.
Oct 3 2012, 20:05
Pisałem ostatnio 2 razy do Ciebie co prawda na inny temat a ty nie odpisywałeś więc po co miałem się pytać o mecz skoro widać, że Cię nie ma?

Ja z chęcią, wielką zagrałbym resztę zaległych meczy zamiast WO
lukasz44
Oct 3 2012, 22:05
Termin był i to baaardzo długi. Kto nie zagrał i nie napisał odpowiedniego wniosku teraz na pewno walkowera nie dostanie...
Nie róbmy sobie jaj...
Szymson
Oct 4 2012, 00:15
Siema moje pytanie dotyczy gracza Domino,wiem że zająłem 3 miejsce w grupie i nie zagram w dalszej fazie,ale ten gracz przygrał w gumki nie zagrał żadnego rewanżowego meczu i moje pytanie dotyczy tego czy jest sens premiować awansem do kolejnej rundy człowieka który nie-rozegra swojego meczu??
Jeśli ktoś udzieli mi odpowiedzi na moje zapytanie będę wdzięczny,pozdro
--------------------------------------
Chyba jasne że jeżeli się wycofał to nie awansuje. Pewnie 3 msc wejdzie za niego.
l44
--------------------------------------
Jason Bourne
Oct 4 2012, 07:11
Domino nie gra ani w lidze, ani w P. Ligii. Tym samym nie awansuje do kolejnej fazy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.