Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 12 | Master League Mini Cup | 30 sierpnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2
Jason Bourne

Zapraszamy do dwunastego turnieju z serii Master League Mini-Cup
Rozpocznie się on w czwartek (30 sierpnia) około godziny 21:10

(Przed startem sezonu to prawdopodobnie ostatnia taka szansa na poważne testowanie graczy)
-------------------------
W zależności od chętnych będziemy grać w takich systemach:

8 (2 grupy po 4)
10 (2 grupy po 5)
12 (2 grupy po 6)
16 (4 grupy po 4)
20 (4 grupy po 5)
24 (4 grupy po 6)

Im więcej graczy tym lepiej, więc zapraszamy do zapisów
Turniej będziemy rozgrywać systemem grupowym, im więcej graczy tym więcej grup 4-osobowych
Jeżeli będzie nas mało to zagramy tylko jedną większą grupę.
Wyciąg z regulaminu:
CYTAT
Master League Mini-Cup
Innym sposobem na zdobycie gotówki będą krótkie-miniturnieje " Master League Mini-Cups" w których zwycięzcy będą zdobywać 2 miliony dopisywane do budżetu.

CYTAT
W turnieju może zagrać każdy, nie tylko ligowcy.
Lecz taka osoba wtedy nie otrzymujemy wyżej podanej nagrody jedynie punkty do rankingu

Do wyboru dla graczy spoza ligi są jedynie te ekipy:
CYTAT
Fenerbahce, Toulouse, Marsylia, Everton, Udinese, Getafe, Zenit, Bordeaux, Zaragoza, Stoke, Panathinaikos, Rangers, Wolfsburg, Szachtar, Sporting

Olympiakos, Benfica, Blackburn, WBA, Spartak, Twente, Hannover, Ajax, Besiktas, Espanyol, Parma, Trabzonspor, Stuttgart, Bayer, Newcastle, Celtic, Fulham, Hoffenheim, Bilbao, Braga

REGULAMIN TURNIEJU:

Patch - III Sezon Master League Online Roster testowy v.2 (DOWNLOAD)
Czas GRY - 10 minut
Kontuzje - Tak
Pogoda - Dobra
Forma - Losowa
Czas na zapisy - czwartek do 20:30

Wyniki wpisujemy wg szablonu: <<<KLIK>>> (opis nie jest wymagany)
Stawką są również punkty w klasyfikacji generalnej PES6

CYTAT
Porozumiewamy się przez chat stworzony specjalnie na takie turnieje, gdyż ciągłe włączanie GG podczas meczy\po nich może powodować zamieszanie i lagi. Prosimy wszystkich którzy będą grać o obecność na nim.
Nawet włączony chat nie powoduje lagow podczas gry, takze spokojnie możemy zostawić otwarte okienko.

WEJŚCIE

CYTAT
PAMIĘTAJCIE ŻE SŁOMIANY ZAPAŁ PODCZAS TAKICH TURNIEJÓW BĘDZIE SUROWO KARANY BANAMI NA KOLEJNE EDYCJE !!!
Nie wycofujemy się po porażkach, nie obrażamy nikogo,
nie stroimy fochów !!!
NIE O TO CHODZI, to ma być świetna zabawa
Rezygnacje można złożyć najpóźniej pół godziny przed startem tura.

LISTA ZAPISANYCH:
1. Outqer
2. Szopa1910
3. Ogryz
4. Sieron94
5. T- Mac

6. Piecia1990
7. Witu
8. Edi092
9. Wolrid
10. WKS
11. chelsonik
12. Tobinho

13.
14.
15.
16.
17.

18.
19.
20.

Szablon zapisu:
CYTAT
nick
drużyna - moja ligowa ekipa lub wybrana ekipa

Np.
piecia1990
Espanyol \ Moja ligowa ekipa

Na czacie proszę być od 21!
Outqer
Outqer
Aston Villa / moja ligowa drużyna
Szopa1910
Szopa1910
VfB Stuttgart
Ogryz
Ogryz
Stoke City
Sieron94
siero94 gra
SVHamburger / moja ekipa ligowa
T-Mac
T-Mac
Bayer 04 Leverkusen
Jason Bourne
Piecia1990 Espanyol
Witu
Witu
Hofffenheim
Edi092
Edi
Everton
kuba12-15
Kuba 12-15
Ajax
Wolrid
Wolrid
Bilbao
Filips
ehh, Bardzo chętnie bym zagrał ale Liverpool gra mecz po 21. Jak zapewne wiecie są rzeczy ważne i ważniejsze wink.gif
kuba12-15
Sorry musze zrezygnować niestety pewien problem zdrowotny mnie do tego zmusza:)
Jason Bourne
Zapisy do 21- Start 21:20

Na czacie proszę być o 21:10
WKS
WKS
Szachtar
chelsonik
zagram Chelsonik
BVB
Tobinho
tobinho/newcastle
Grigorian
Grigorian - Blackburn Rovers / ligowa ekipa
lukasz44
l44

Zenit
Jason Bourne

Kolejki gramy po kolei, pamiętajcie !!!

Jeżeli kogoś nie ma dostajecie WO w meczu z nim i macie to wpisać na forum że rywala nie ma.

Są 3 grupy- z A awansują 2 ekipy z B i C po 3 14, 12 i finał...

Tak wyłonimy zwycięzce...

GRAMY USTAWIENIEM PO 15 MINUT !!!

Szopa1910

Szopa1910T-mac

Rzutem na taśmę ale się udało. Dzięki za mecz.

Ogryz

OgryzSiero94

Ciekawe spotkanie trzymające a napięciu do ostatnich minut. Dzięki.
Edi092

EdiOutqer

Zdecydowana przewaga po stronie gości i zasłużona wygrana która niepodlega dyskusji,dzieki i powodzenia dalej !

Tobinho

TobinhoWitu

dzieki za świetny mecz:)

T-Mac

T-MacOgryz

Slabo zagralem, znowu prowadzilem i nie utrzymalem tego ;/
Outqer

Outqerlukasz44

Dominacja gości. W 1szej połowie Lwy miały jeszcze jakieś okazje, niestety w 2giej połowie nie istnieli. Dzieki za mecz

WKS

WKSRKSChelsonik

Co tu dużo mówić ? BVB nie istniało. Jednak należy sie ogromny szacunek Chelsonikowi za samą atmosfere. Dzięki za mecz i nie łam sie, wzmocnisz team to od razu przyjdą wyniki smile.gif

chelsonik

chelsonikgrigorian

Słaba skuteczność BVB.

Sieron94

siero94Worlid

Bardzo dobry obfitujący w sytuacje bramkowe mecz. Zmiana Petrica na Dentinho kluczowa w całym spotkaniu, strzelec 2 bramek.
Jason Bourne

pieciaWKS

Grigorian

GrigorianPiecia

Szczęśliwe zwycięstwo Blackburn. Goście atakowali częściej jednak byli bardzo nieskuteczni. Czasami jednak w piłce tak bywa i to Anglicy cieszyli się z wygranej.

lukasz44

lukasz44Tobinho

Gospodarze od początku narzucili swój styl gry i przez cały mecz kontrolowali sytuacje. Newcastle miało dwie szanse na chociaż honorową bramkę ale je zmarnowało.
Wolrid

WolridSzopa

Ciężko wywalczony remis, mogę śmiało stwierdzić że Stuttgart zasłużył na wysokie zwycięstwo. Martwi brak formy, przed zbliżającymi się ligowymi rozgrywkami.

Outqer

Outqerwitu

Pomimo wysokiej formy napadu Villi, nienaganna gra obrońców gości nie pozwoliła im się wykazać. Dzięki za mecz.

Sieron94

siero94T-mac

Mecz dogrywany, mecz zdominowany przez Timaka piłkarze HSV obudzili się dopiero w ostatnich minutach przy stanie 6:0...

Jason Bourne

pieciaChelsonik

Załosny turniej w moim wykonaniu tf. Zle albo szkoda nawet zaczynać, trza chyba zmienić całkowite myślenie o pesie. takei mecze jak dzis sa zalosne po prosru odechciewa sie grac w pesa. Nie wiem czy to juz jest pes czy moze gra w pegasusa, gdzie sztuczna inteligencje mzona pokonac za pomoca wyuczonych wczesniej ogarneitych schematow. Powodzenia

Grigorian

GrigorianWKSRKS

Mecz wyrównany z szansami po obu stronach. Mieliśmy problem czy zaliczyć 3 bramkę dla Szachtara, gdyż wydaje mi się, że był hidden. Niestety nie zdążyłem nagrać bramki, mam jedynie screen dlatego zaliczamy 3:2. Makukula otrzymał podanie stojąc tyłem do bramki i wykonując obrót strzelił z pierwszej piłki. Screen przedstawia końcową fazę strzału:

Dokładnie, Makuś obrócił sie z piłką i walną. Wyglądało to wg mnie normalnie. Grigorian twierdzi ze hidden. Nie wiem jak to zaliczysz piecia. Poprostu chcemy aby sytuacja była jasna . Sytuacja też ciezka bo screen tez nie został od poczatku akcji zrobiony///WKS

Tobinho

TobinhoEdi

swietny mecz:)

Szopa1910

Szopa1910Ogryz

Fajny mecz, pewne zwycięstwo Stuttgartu.

Witu

Wituedi

Mecz na remis, ale rywal był skuteczniejszy i wygrał.

lukasz44
[font="Tahoma"]
lukasz44Witu

Dobry początek po ładnym strzale Grafite zapewnił mi spokój, później fartowna bramka po dobitce Dannego i mecz ułożył się perfekcyjnie. Rywal miał szansę, ale je zmarnował (Vagner Love^^) szacunek za to że gdy dostałeś piłkę po chyba przypadkowym podaniu na lamę i wycofałeś piłę. Takich graczy szanuje, oby więcej takich, powo dalej.
[/font
Wolrid

WolridT-mac

Cyrk na kółkach, Bayer zdobył chyba wszystkie bramki głową i chyba z 6 po wrzutkach z tego samego miejsca, obrona nawet nie próbowała reagować a Derdyok z kolegami pakowali tylko piłke do siatki.

Sieron94

siero94Szopa1910

Zdecydowana przewaga Szopy w całym spotkaniu, kandydat do wygrania turnieju.
Outqer

OutqerTobihno

Wyrównany mecz, jednak dzisiaj goście górą. Dzięki za mecz

Ogryz

OgryzWolrid

Pewne i zasłużone zwycięstwo piłkarzy Stoke City. Pewna gra w obronie i niezła w ofensywie pozwoliła zainkasować 3 punkty w tym spotkaniu. Dzięki tongue.gif
Edi092

EdiLukasz44

Świetny mecz o 1 miejsce w grupie,powodzenia dalej smile.gif

Jason Bourne

Jason Bourne
lukasz44
lukasz44Timak

Zenit grał, Leverkusen czekało na kontry i wrzutki na głowę, niestety ale to wystarczyło aby wygrać mecz.
Trzeba było trzymać 2-0 wiedząc co się święci.
WKS

SzopaWKSRKS

Dobry zacięty mecz. Myślę, że od razu można machnąc dwa po kolei bo i tak spotykamy sie co Turniej tongue.gif. Znów zwycięsko z tego wyszedłem. Cóż, wygrał skuteczniejszy i tyle. Dzieki za mecz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.