Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga NBA2K12 - I runda spotkań.
board.issonline.pl > NBA2K12: Rozgrywka Sieciowa > NBA2K12 - Liga
Orange_91

USTAWIENIA GRY

Długość kwarty: 5 min
Poziom: Hall of fame

Orange_91 (Minnesota Timberwolves) - GooFy (Memphis Grizzlies)

Wolrid (Utah Jazz) - kordian7 (Houston Rockets)

T-Mac (Golden State Warriors) - Orange_91 (Minnesota Timberwolves)

piecia1990 (Denver Nuggets) - kordian7 (Houston Rockets)

GooFy (Memphis Grizzlies) - T-Mac (Golden State Warriors)

piecia1990 (Denver Nuggets) - Wolrid (Utah Jazz)

piecia1990 (Denver Nuggets) - GooFy (Memphis Grizzlies)

Wolrid (Utah Jazz) - T-Mac (Golden State Warriors)

piecia1990 (Denver Nuggets) - Orange_91 (Minnesota Timberwolves)

kordian7 (Houston Rockets) - T-Mac (Golden State Warriors)

Wolrid (Utah Jazz) - Orange_91 (Minnesota Timberwolves)

kordian7 (Houston Rockets) - GooFy (Memphis Grizzlies)

kordian7 (Houston Rockets) - Orange_91 (Minnesota Timberwolves)

Wolrid (Utah Jazz) - GooFy (Memphis Grizzlies)

piecia1990 (Denver Nuggets) - T-Mac (Golden State Warriors)

T-Mac
2 kolejka

T-MacOrange91

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Bardzo wyrownane spotkanie do przerwy, w 3 kwarcie zaczolem odjezdzac i zyskalem nawet 10pkt przewage ktora juz kontrolowalem do konca meczu.
Spotaknie wygralem chyba dzieki temu ze bylem skuteczniejszy w punktach po przechwytach 15 do 4.
Dobre spotkanie rozegral Curry ktory zdobyl 19pkt (3/4 za 3pkt) i zaliczyl 5asyst, w druzynie przeciwnej dobrze zagral hiszpan R.Rubio 15pkt.
Dzieki za mecz. Powodzenia dalej

Man of the match:

Stephen Curry

Jason Bourne
2 kolejka

pieciaKordian

Wynik

Statystyki zawodników

wybaczcie o koledze zapomniałem ;/ Mój błąd

Opis:
Mecz pod moje dyktando przez pierwsze 2 kwarty. Później Kordian zaczął grać i zmiótł mnie w 3 kwarcie. W koszykówce mówi się, że kto wygra 3 kwartę wygra cały mecz. Niby jest to newralgiczny moment w meczu. Na szczęście to jest gra online tak się nie zdarzyło. Kordian wyszedł nawet na prowadzenie, pomimo tego, że prowadziłem po 2 kwartach 21-12. Brawo dla kolegi w końcówce przypadek. Wynik zbyt wysoki- 9 pkt to stanowczo za dużo. Max 2-3.

Man of the match:

Lawson
Rozgrywał, dogrywał, rzucał
MauiWowie
3. KOLEJKA

Orange_91MauiWowie

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Portland nie zaliczy inauguracji ligi do najbardziej udanych, a wszystko za sprawą Minnesoty Timberwolves
T-Wolves od pierwszej kwarty stopniowo budowali przewagę po łatwych stratach przeciwnika. Johnson i Beasley byli nie do zatrzymania,Rubio swoją słabą celność nadrabiał w otwieraniu kolegą drogi do kosza. W drużynie Ostrzy na pochwałę zasługuje Crawford który jeżeli poprawi skuteczność może stać się prawdziwym liderem Blazers.

Man of the match:

Wesley Johnson

DeAth_Life
7 kolejka

kordian7Orange_91

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
W pierwszej kwarcie zdobyłem sporą przewagę. Niestety dla mnie, przeciwnik z każdą minutą rozkręcał się coraz bardziej, kończąc spotkanie po swojej myśli. Jedną z przyczyn porażki była duża liczba czap, które dostałem. Fenomenalny mecz zaliczył także środkowy "Wilków" Nikola Peković.

Man of the match:

Nikola Pekovic

T-Mac
1 kolejka

T-MacMauiWowie

Highlights

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Bardzo dobre spotkanie ekipy z Oakland, pierwsze dwie kwarty wyjasnily wszystko. Znakomita gra pierwszej piatki, ktora punktowala az milo. Najlepszy okazal sie D.Lee zdobywca 19pkt i 10zb. Powodzenia dalej

Man of the match:

David Lee

Jason Bourne
4 kolejka

pieciaGufi

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Stawiałem, że przegram minimum 20 pkt. Jednak tak się nie stało. Walczyłem jak równy z równym, jednak Goofy był lepszy. Wygrana była blisko, sensacja w górze wisiała, jednak co zdobywałem prowadzenie traciłem seriami punkty. goofy odbije sobie nieudany sezon w Pesa tutaj w lidze NBA ;p

Man of the match:

Memphis i Randloph- on wykończył mój zespół

Jason Bourne
5 kolejka

pieciaO_91

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Mecz bardzo wyrównany, lecz udało mi się odskoczyć w 2 kwarcie i nie oddałem prowadzenia aż do 4. W ost 5 minutach zagrałem jak frajer, adept i mnie wypunktował przeciwnik.

Man of the match:

O_91 za walkę do końca

Wolrid
1 kolejka

Wolridkordian

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Fatalny początek rozgrwek, pierwsza kwarta przegrana wysoko zadecydowała o dalszych losach spotkania. Obraz gry w II i IV kwarcie wyglądał nie co lepiej, ale na Rocketsów to nie wystarczyło. Brakuje w Utah shoterów, którzy mogli by w pojedynke zadecydować o losach spotkania. Dzięki za mecz.

Man of the match:

Kyle Lowry
nie do zatrzymania ...

Wolrid
6 kolejka

WolridOrange

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Ależ to było spotkanie, I kwarta nie zwykle wyrównana, w II zostałem znokautowany przez rywala, tracąc 10 punktów. Od III kwarty nastąpiła szaleńcza pogoń, i tak w IV kwarcie prowadziłem już nawet 2 punktami. Nie stety 40 sekund prze końcem spotkania, Harris gubi dwa razy piłkę i Minnesota odkakuje na 4 punkty, których nie udaje się juz odrobić. Dzięki za mecz.

Man of the match:

Nikola Pekovic

Nie samowity mecz Serba, 19 punktów, 8 zbiórek, 3 przechwyty 1 blok...zniszczył mnie smile.gif

7 kolejka

WolridGooFy

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Ciężkie baty, w żadnej z pałów nie objąłem na tyle wyraźnej przewagi, abym mógł pomyśleć o wygranej. GooFy dał mi niezłą lekcje koszykówki, rozbijając mnie w drobny mak na własnym terenie. Dzięki za mecz wink.gif

Man of the match:

O.J Mayo

DeAth_Life
4 kolejka

kordian7MauiWowie

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:

Bardzo dobra I kwarta w moim wykonaniu. Poźniejsze części meczu były jednak bardzo wyrównane. O wygranej zadecydowała liczba punktów, które zdobyłem po szybkich kontrach.
Man of the match:

Kyle Lowry

Orange_91
1 kolejka

Orange_91GooFy

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:

Dobry i wyrównany mecz. Pierwsza odskoczyła na kilka punktów drużyna gospodarzy, ale goście natychmiast ją dogonili. W pewnym momencie to drużyna Grizzlis prowadziła, ale zimna krew graczy z Minnesoty pozwoliła minimalnie wygrać to wyrównane spotkanie.

Man of the match:

Nikola Pekovic

Jason Bourne
3 kolejka

piecia1990Wolrid

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:

2 kwarty spokojna gra Nuggetsów i nic nie wskazywało na horror. 3 kwarta to horror. Zbyt pewnie chyba się poczułem, prowadząc z Wolridem i ten mnie klepał jak chciał wyszedł nawet na 3 pkt prowadzenie. Wtedy ogarnąłem się i 4 kwarta to nawet jestem w szoku dominacja Denver. Brawo, zimny prysznic po raz kolejny. Bilans 2-2
Man of the match:

Wilson Chandler

Wolrid
4 kolejka

WolridT-Mac

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
I i II kwarta, to wyrównany pojedynek, żadna z drużyn nie była odskoczyć na tyle, aby zapewnić sobie zwycięstwo. W III kwarcie nadeszło przełamanie, nie stety T-Mac mnie zmiażdzył, 23 : 9. W IV kwarcie nie byłem w stanie się pozbierać i kolejna porażka staje się faktem.

Man of the match:

Stephan Curry

Jason Bourne
7kolejka

pieciaT-Mac

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Mecz pod dyktando ---- Denver. Aż dziw, ale te 20 minut było lepsze w wykonaniu Denver. Cały mecz prowadzili Nuggetsi, a Warriors gonili ich i byli blisko, jednak za każdym razem czegoś brakowało. Znakomity mecz Mc Gee i Lawsona. Dzięki i powodzenia T-Mac

Man of the match:

McGee
Dobijał bezdomne piły na tablicach
DeAth_Life
5 kolejka

Kordian7T-Mac

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
W pewnym momencie meczu prowadziłem ponad 20 punktami, by w ostatniej kwarcie, przegranej 25-3!!!, dać sobie odebrać zwycięstwo. Ogromny szacunek do rywala za walkę do samego końca meczu.
Załamka sad.gif

Man of the match:

T-Mac za to co zrobił ze mną w ostatniej kwarcie

GooFy
3 kolejka

GooFyT-Mac

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Pośmiewisko. W pierwszych 3 kwartach wychodzilem z wielkich opresji, kończyły się moim prowadzeniem. Jak zwykle jednak w najważniejszym momencie w 4 kwarcie blokada. Timak odskoczył i nie pomogły nawet 4 trójki z rzędu w ostatnich sekundach, bo GSW trafiało wszystkie osobiste.

Man of the match:
Lee

DeAth_Life
KOD
6 kolejka

kordian7GooFy

Wynik

Statystyki zawodników

brak
Opis:
Goofiemu strasznie lagowało. Próbowaliśmy 2 razy rozegrać mecz. Niestety nie był w stanie kontynuwać grania w drugim meczu.

Man of the match:
brak

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.