Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Losowanie drużyn oraz opinie po losowaniu - Club Challange 2012 ! Już dziś od 18:00
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012
lukasz44

ZAPISANI:
1. Witu
2. przemosek123
3. sylwek12b
4. lukasz44
5. Grigorian
6. Szymson
7. piecia1990
8. Kubbas
9. Chelsonik
10. Stuart17
11. wesoły89
12. niCejOke
13. kuba12-15
14. Tobinho
15. Barthinio
16. Jaxok
17. waski90
18. Tomek93
19. Wolrid
20. Filips
21. Ogryz
22. nachos
23. T-Mac
24. JustMe1987
25. lizaku
26. adonim

27. Ferat
28. Czubinho
29. Szopa1910
30. Bedziu
31. Edi092
32. Rybson
33. zibii75
34. woodi
35. SmolarO

36. BlueOle10

Ekipy

PREMIERSHIP:
1 Arsenal
2 Chelsea
3 Liverpool
4 ManchesterCity
5 Manchester United
6 Newcastle
7 Tottenham

SERIE A
1 Napoli
2 Fiorentina
3 Inter
4 Juventus
5 Milan
6 Roma
7 Udinese

PRIMERA DIVISION
1 Barcelona
2 Malaga
3 Atletico
4 RealMadrid
5 Sevilla
6 Valencia
7 Villarreal

BUNDESLIGA (potrzebujemy wtedy 28 graczy)

1 BVB
2 Schalke
3 Hoffenheim
4 HamburgerSV
5 Werder
6 Wolfsburg
7 Bayern

LIGUE 1 & Sagres
(potrzebujemy wtedy 36 graczy)
1 Bordeaux
2 Lille
3 Lyon
4 Marsylia
5 PSG
6 Porto
7 SportingLizbona
8 Benfica

Dziś od godziny 18:00 będzie można losować ekipy do turnieju Challange Cup 2012 !!!
Przypominam że losujemy logując się na swoje konto na stronie głównej:

Nazwy kont na stronie głównej są tutaj:

KLIK

Logujemy się i klikamy w "uruchom maszynę losującą".

Na czas losowania ekip nie będą działać panele ligowe pamiętajcie !

Od godziny 18:00 dopiero losujemy ! POWODZENIA !

W tym temacie gdy wylosujecie możecie pisać opinię o swoich trafionych ekipach
Szymson
no to będzie ciekawie AC Milan;)
lukasz44

Fajna ofensywna ekipa + wzmocnienie w postacie Podolskiego - jest kim pograć fajną piłkę smile.gif

Oczywiście liga najbardziej wymagająca, bo rywale w postacie Chelsea,City,Utd,Liverpool czy Tottenham będą baardzo grożni, obojętnie kto na nich trafi.
sylwek12b
Benfica Lizbona, korcilo mnie by losowac szybko i mam za swoje, szykuje sie walka o niezajecie ostatniego miejsca
Witu
Roma - Chciałem kogoś z Premier League najlepiej Man Utd, ale nie jest źle wink.gif
czubinho

Spadkowicz z Primiera Division, cieniutko. Liczyłem na Inter, natomiast trzeba walczyć do końca.
wĄskI
Liczyłem na Stara dame ale nie udalo sie ;/
Trafilo sie na PSG bedziemy walczyc smile.gif
T-Mac
w losowaniach nie mam szczescia
w ekstraklasie Podbeskidzie a teraz Fiorentina
Kubbas.
łukasz pisałeś o Podolskim, czyli będziemy grać na nowym rosterze?
lukasz44
CYTAT(lukasz44 @ Jul 6 2012, 12:09) *

REGULAMIN TURNIEJU "Club Challange 2012" w PES 6 na ISSOnline.pl

Gramy na rosterze 6.5 v.7 (dodatek EURO)
Jaxok
Trafiłem na solidną drużynę o nazwie... Napoli smile.gif
Muszę ją dobrze poukładać i mogę duże namieszać wink.gif Nie ma co narzekać na losowanie, mi tam nawet pasuje choć wolałbym jakąś drużynę za którą bardziej przepadam smile.gif
Cavani prowadź mnie!

PS
W moim Napoli Lavezzi jeszcze gra? biggrin.gif
adonim

a ja trafiłem na zwycięzce Ligi Europejskiej w tym sezonie wink.gif Atletico Madryt.

Bramkarz mocny, środek obrony też. Pomoc kreatywna no ale przede wszystkim Falcao.

Powalczę dzielnie z Barceloną, Realem, Valencią i Malagą wink.gif
Stuart17

Właśnie wylosowałem drużynę, której chyba najbardziej chciałem uniknąć. Ale jeżeli by patrzeć na markę, to powinienem się cieszyć, więc trzeba walczyć o dobry wynik.
Tobinho
Real Madryt, Man City oraz Porto było marzeniem:) i tak sie stało Jedną z tych trzech druzyn bede grałsmile.gif

FC PORTO

ARENA MARZEŃ
zibii75
Ciekawie bedzie
zibii75
Chodzi o ten Rooster?
http://www.speedyshare.com/S8Jaj/v7beta.rar
Filips
Newcastle United, no cóż, może nie jest to upragniony Liverpool, ale ważne, że nie jest to manchester united albo chelsea ( pozdrawiam kolegę Ogryza ).
Powalczymy, jest o co, jest kim. Chyba najmocniejsza teoretycznie liga angielska. smile.gif
lizaku

Mogło być lepiej, ale patrząc na ekipy w tej grupie to jest ok, mozna powalczyć, jeszcze zobaczymy jacy trenerzy bedą tongue.gif

Pierwszy skład jest dosyć dobry, tylko brak ławki trochę. No i cieszy:

Ogryz

Chelsea Londyn - Trafiłem bardzo dobrze;) Jak będzie okaże się w praniu. Miejmy nadzieje, że znajdę wspólny język z zawodnikami i razem osiągniemy coś wielkiego biggrin.gif
niCejOke
Malagi tiki taki i kasztanki. Nic nie wiem o tym zespole na pewno bedzie słodko mniam :DDD

Jason Bourne
Borussia ;/ Liczyłem na Juve
Wolrid

Hamburger SV... z początku gdy ujrzałem logo Niemieckiej drużyny, to lekko się sfrasowałem. Liczyłem na nieco mocniejszy team, jednak dokładnie oglądając ich kadrę muszę stwierdzić, że jest to bardzo ciekawy team. Solidny GK, mocne boki obrony, i przede wszystkim nie zliczona ilość wspaniałych atakujących (Rudnev, Guerrero, Petrić, Castelen, Min, Torun, Berg...). Brakuje porządnego rozgrywającego, ale jakośdamy rade smile.gif
przemosekk
Wylosowałeś: SEVILLA

Taki zespół mi sie podoba nie jest taki zly sklad: Palop, Negredo, Kanoute, Reyes, Navas itp może cos tym teamem ugram znacznie wiecej biggrin.gif

Jason Bourne
No i grupa w jakiej zagram jest nieciekawa ;/ Niewygodny dla mnie Edi ( w sensie silny rywal), Zibii i jego taktyka trudna do przełamania, Wolrid- z którym ciężkie boje toczyłem w lidze, Ferat jak na złość wylosował najsilniejszą ekipę i jest wicemistrzem ligii, Grigorian- nowy, nieobliczalny zawodnik i Kubbas, którego kompletnie nie znam stylu. Będzie ciekawie biggrin.gif
lukasz44
Czas na wylosowanie ekip jest do 21:00 dnia dzisiejszego !!!

Każdy kto nie wylosuje do tej pory będzie miał przydzieloną drużynę z automatu.
Tomek93
Dostępne drużyny:
1: Juventus
2: ManchesterCity
3: Bordeaux
4: Lyon
5: SportingLizbona

Wylosowałeś: Bordeaux

Gratulujemy!
Dziękujemy za losowanie !

K***A!!!

Czemu nie Juve/City?!?!
JustMe1987
CYTAT(Tomek93 @ Jul 11 2012, 20:24) *
Dostępne drużyny:
1: Juventus
2: ManchesterCity
3: Bordeaux
4: Lyon
5: SportingLizbona

Wylosowałeś: Bordeaux

Gratulujemy!
Dziękujemy za losowanie !

K***A!!!

Czemu nie Juve/City?!?!

Bo Skrypt jest ustawiony wiadomo dla kogo biggrin.gif

T-Mac
korupcja jak cholera smile.gif

Tomaszewski zrobil by porzadek smile.gif
lukasz44
Tak jak mówiłem losujemy do 21:00 a więc skrypt automatycznie przypisał ekipy tym co nie wylosowali, czyli:

kuba12_15 - Juventus Turyn
Rybson - Sporting Lizbona

Dziś pewnie będą już rozpiski.
Barthinio
Lyon jest dobrze chociaż wolalbym z tej grupy Tomka Bordeaux a tak wogole to liczyłem na Barce
Tomek93
Oooj kurdee, wiedziałem, że coś tu jest nie tak huh.gif
Oddawaj City!!! dry.gif
adonim
Panowie jest problem

podczas meczu online na rosterze Challenge Cup z userem Barthinio nie możemy przeprowadzać zmian zawodników

Czy wie ktos dlaczego ?
woodi
Vallencia biggrin.gif no panowie Barcelona czy Real nie są mi straszne smile.gif pojedziemy po bandzie smile.gif
czubinho
CYTAT(adonim @ Jul 12 2012, 16:08) *
Panowie jest problem

podczas meczu online na rosterze Challenge Cup z userem Barthinio nie możemy przeprowadzać zmian zawodników

Czy wie ktos dlaczego ?

zapewne cos pozmieniales w kitserwerze. tam gdzie zmieniasz pilki, stadiony masz zakladke z ustawieniami meczu. Tam gdzie jest cos nt. zmian zmien na 3 zmiany, pewnie masz tam 0
Barthinio
CYTAT(czubinho @ Jul 12 2012, 22:25) *
zapewne cos pozmieniales w kitserwerze. tam gdzie zmieniasz pilki, stadiony masz zakladke z ustawieniami meczu. Tam gdzie jest cos nt. zmian zmien na 3 zmiany, pewnie masz tam 0

Dziekuje ci bardzo to byl wlasnie ten problem:), lecz dziwi mnie to bo nic tam nie zamienialem zreszta wazne ze dziala:)
czubinho
moze sie pomyliles np jak sklady zmieniales i Ci cos sie wcisnelo. tez tak mialem kiedys
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.