Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8 | 01.03 - 12.03 | kolejki 28-30
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO)
JustMe1987

28. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - Rybson (Panathinaikos)
WKSRKS (Szachtar) - Ferat (Udinese)
lizaku (Getafe) - Edi092 (Everton) 0-3
Tomek93 (Celtic) - woodie (Sporting)
Ogryz (Stoke) - lukasz44 (Zenit)
Dabro96 (HamburgerSV) - DonKryst (Marsylia)
BlueOle10 (Fenerbahce) - Szymson (Wolfsburg)
pauza: arczi333 (Blackburn)

29. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - Edi092 (Everton)
arczi333 (Blackburn) - Ferat (Udinese)
lizaku (Getafe) - Rybson (Panathinaikos)
Tomek93 (Celtic) - BlueOle10 (Fenerbahce)
lukasz44 (Zenit) - DonKryst (Marsylia)
Ogryz (Stoke) - Dabro96 (HamburgerSV)
woodie (Sporting) - Szymson (Wolfsburg)
pauza: WKSRKS (Szachtar)

30. KOLEJKA
WKSRKS (Szachtar) - Edi092 (Everton)
arczi333 (Blackburn) - Rybson (Panathinaikos) 0-3
lizaku (Getafe) - Ferat (Udinese) 0-3
Tomek93 (Celtic) - DonKryst (Marsylia)
lukasz44 (Zenit) - BlueOle10 (Fenerbahce)
woodie (Sporting) - Dabro96 (HamburgerSV)
Ogryz (Stoke) - Szymson (Wolfsburg)
pauza: Boby1908 (Werder)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
- mecz będzie transmitowany LIVE, prosimy Was o ustalenie terminu z GooFym aby można uprzedzić ludzi o meczu

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują

odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde

ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
JustMe1987
CYTAT(JustMe1987 @ Mar 1 2012, 21:35) *
Zawieszeni w kolejkach 28-30

Szymson (Wolfsburg)
D.Cisse

Boby1908
28 kolejka
Boby1908Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Martins
Klose
Maikon Leite
Vitolo

Opis:
Screeny tylko z pierwszej połowy bo przed ostatnim gwizdkiem sędziego nas rozłączyło.Szczęśliwe zwycięstwo gospodarzy, które zapewnia im podium.Nikt sie tego nie spodziewał nawet sam 'trener":) Werderu. Drugi raz z rzedu zamiast Biabianego wyszedł zakupiony za 1mln. <Maikon Leite i swoim trafieniem zapewnił zwycięstwo 9dołożył do tego jeszcze asystę).Dzięki za mecz.

Kartki/Kontuzje:
Kontuzja lekka - Karagounis

Man of the match:

Maikon Leite
Tomek93
28 kolejka
Tomek93Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Gudjohnsen
Samobój
Briand x3
Amauri

Opis:
Co tu opisywać. 2:0 przegrywałem, wyciągnąłem na 2:2 i miałem szanse to wygrać, ale mam słabe końcówki meczów i co? dry.gif 4:2

Kartki/Kontuzje:
Obinna żółtko

Man of the match:

Bohater spotkania:
Briand

lizaku
29 kolejka
lizakuRybson
Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Verpakovskis
Karagounis
Maxi Lopez
Lazaros
Maxi Lopez

Opis:
Słaby mecz z mojej strony jak zresztą w tej rundzie wszystkie mecze, a może nawet w całym sezonie. O ile pierwsza połowa była w miarę to druga katastrofalna. Co z tego ze oddałem 16 strzałow przy 10 gości jak lebiody nie potrafia strzelić bramki. Żal straszny, odechciewa się grać.

Kartki/Kontuzje:
Kontuzja: Crespo lekka

Man of the match:

Niewiem, Może Maxi Lopez za strzelenie 2 bramek i moja drużyna za celność heh.
Boby1908
29 kolejka
Boby1908Edii
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Biabiany
Zarate
Zarate

Opis:
Ostatni mecz w sezonie i ogromna presja na drużynie Werderu. Przed meczem było jasne, że porażka zminimalizuje nasze szanse na zwycięstwo w lidze. Remis dawał nadzieję, ale wówczas oczy kibiców Werdru skierowane były na poczynania Hamburgera.Natomiast zwycięstwo w tym meczu zapewniało zwycięstwo w lidze. Tyle przed mecze i czas zacząć mecz.Od początku meczu swój styl gry narzucili goście i to oni w 41 minucie wyszli na prowadzenie.Jednak w doliczonym czasie pierwszej połowy po jednej z nielicznych kontr Klose umieszcza piłkę w siatce i daje nadzieję na pozytywny wynik. Tuż po przerwie goście po raz drugi zdobywają gola i co gorsza non stop atakują , a gospodarze ograniczają się do nielicznych kontr. Na 11 minut przed końcem spotkania ten , który ostatnie dwa mecze spędził na ławce rezerwowych zapewnia cenny punkcik. Uczucia kibiców Werderu były mieszane. Z jednej strony radość po niezasłużonym remisie ( niewątpliwie gospodarze byli gorsi i powinni ponieść porażkę), a z drugiej strony oczekiwanie na wyniki Dabro. po 4 godzinach od meczu z edim doszło do spotkania Dabro-DonKryst (0-2) i wszytko już jest jasne. Drużyna , która przed sezonem celowala w ósme miejsce okazała się czarnym koniem i zwyciężyła. Chyba nikt z 14 graczy tej ligi. W tym nawet sam Boby1908 nie myślał przed sezonem,aby Werder zdobył tytuł. teraz pozostaje przygotowanie do kolejnego sezonu i walka o jak najlepszy rezultat.Chociaż z doświadczenia wiem, że zawsze po udanym sezonie następuje u mnie całkowity spadek formy i ląduje gdzieś nisko w tabeli.Oby nie na miejscach spadkowych:)smile.gif dzieki wszystkim za mecze i do kolejnego seoznu.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Zarate- był nie do zatrzymania
Tomek93
30 kolejka
Tomek93Donkryst
Screeny:

Strzelcy:
Andre Ayew
Gudjohnsen
Samobój
Remy x2
Cardozo

Opis:
Wyrównany mecz, ale Remy musiał mi wszystko popsuć closedeyes.gif. Ładnie się zapowiadało dla mnie, bo momentami potrafiłem zamknąć przeciwnika we własnym polu karnym. No ale cóż... Gwóźdź do trumny biggrin.gif Dzięki i powodzenia.

Kartki/Kontuzje:
Jak zwykle czysto.

Man of the match:

Remy
arczi333
...29kolejka
ArcziFerat
Screeny:

Strzelcy:
F.Cambel
F.Cambel
Vokcevic
Emana

Opis:
I tak Blackburn powinien grać w każdym meczu dobry mecz dzieki

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:

F.Cambel miał swój dzień
BlueOle10
28 kolejka
BlueOle10Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Podolski
Podolski
Podolski
Podolski
Podolski
Sow
Sinclair
Sinclair
Zigic
Raffael

Opis:
Swietny mecz Podolskiego, ktorego obrona Niemcow nie mogla w zadnym wypadku zatrzymac. 5 goli moze dedykowac on glownie Alexowi, ktory swietnie spisywal sie na lewym skrzydle, a takze Sow, ktory nie dosc ze strzelil bramke, to jeszcze asystowal. Mecz z delikatna przewaga Fenerbahce. Oba kluby graly glownie na swoich asów. W wypadku Wolfsburga był to Sinclair, a po drugiej stronie oprócz Podolskiego, także Alex, co było kluczowe w tym spotkaniu.

Kartki/Kontuzje:

brak

Man of the match:
Podolski- kolejne 5 trafień na koncie NiemcoPolaka wink.gif

woodi
30 kolejka
woodiDabro96
Screeny:

Strzelcy:
Amauri
Izmailov
Izmailov
Callejon
Callejon
Callejon
El Hamdaoui

Opis:
Takie mecze mnie rozpier...... :/ Cisne cały mecz flaki sobie wyprówam i co? nic!!! Boruc to na jakiś koksach bronił chyba bo normalnie nie da sie tego wyjaśnic :/ z dystansu nie było mowy o strzeleniu gola, albo wrzutka na pusta bramke albo jak piłka odbiła sie od niego i fartem strzeliłem :/ ale to za mało bo goście strzelali sobie jak chcieli w tym 2 identyczne bramki z narożnika pola karnego, bramkarz bronił do dupy mój :/ i na dodatek w końcówce Amauri marnuje setke a minute później Briand też marnuje setke :/ normalnie odechciewa sie grac po takich meczach :/

Kartki/Kontuzje:
żółta: Bassong

Man of the match:

Callejon - strzelec hat - tricka
woodi
29 kolejka
woodiSzymson
Screeny:

Strzelcy:
Raffael

Opis:
Mecz bardzo zacięty i na remis ale ja mam zajebi.... pecha w pesa i w doliczonym czasie gry goście wbijaj pilke do siatki i po meczu... Tyle w temacie

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

WKS
30 kolejka
WKSRKSEdi
Screeny:

Strzelcy:
Beckham
Dentinho
Samoboj [Andre Santos]
Mauro Zarate
Koo Ja Cheol
Opis:
Dobra. Więc tak. Mecze z Edim są zawsze takie przez które aż boli serce. Nieskuteczność zawodników ? Spoko przyzwyczaiłem się. Bramkarz paralityk ? Bywało w paru naszych meczach... . Brak form kluczowych zawodników ? Jeżeli choć raz byłoby ok to bym zmienił religie i "wezbrał" inny światopogląd o_O. Bramka w 90 minucie ? Pełen luz i chillout ;d. Byłęm przygotowany praktycznie na wszystko i mało co mnie mogło zdziwić na co mógłbym zrzucić porażke biggrin.gif. Ale to, że swojaka trafi najlepszy gracz mojej defensywy przyczyniając się automatycznie do arcyważnej straty 3 pkt to bym w życiu nie powiedział...niestety tak się stało. Sędzia to nie wiem z jakiej bajki się wziął ale była ona dość dobra aby nie powiedzieć Since Ficiotn. Ale w pierwszej połowie za faul Materazziego ten powinien wyjąc przynajmniej żółtą [ Ahh ten CPU, który zawsze "niesie" nieoczekiwaną pomoc -.-]. Natomiast w drugiej połowie gdy Luiz Adriano praktycznie wychodził 1v1 też żółta byłaby minimalną karą dla obrońcy Anglików. Jedyna rekompensata jaka mi po tym została to rzut wolny.Podanie Douglasa i fajny gol Becksa... No cóż. Porażka boli szczególnie, że w moim odczuciu zasługiwałem na chociażby punkt. Jednak to nie jest pierwszy i ostatni mecz w lidze kiedy dostane od Ediego bo...tak poprostu musi być smile.gif mimo wszystko dzięki za fajny i pełen emocji meczyk Edi wink.gif. Pomimo standardowych wyników można było ugrać fajny mecz ;d Powo dalej.

Man of the match:

Tylko jedna osoba się wyróżniła( niestety negatywnie)... jednak z szacunku do tego jak grał przez cały sezon nie napisze kto ;]

Dabro96
CYTAT(woodi @ Mar 5 2012, 22:12) *
30 kolejka
woodiDabro96
Screeny:

Strzelcy:
Amauri
Izmailov
Izmailov
Callejon
Callejon
Callejon
El Hamdaoui

Opis:
Takie mecze mnie rozpier...... :/ Cisne cały mecz flaki sobie wyprówam i co? nic!!! Boruc to na jakiś koksach bronił chyba bo normalnie nie da sie tego wyjaśnic :/ z dystansu nie było mowy o strzeleniu gola, albo wrzutka na pusta bramke albo jak piłka odbiła sie od niego i fartem strzeliłem :/ ale to za mało bo goście strzelali sobie jak chcieli w tym 2 identyczne bramki z narożnika pola karnego, bramkarz bronił do dupy mój :/ i na dodatek w końcówce Amauri marnuje setke a minute później Briand też marnuje setke :/ normalnie odechciewa sie grac po takich meczach :/

Kartki/Kontuzje:
żółta: Bassong

Man of the match:

Callejon - strzelec hat - tricka

Od skrzydła jak środek był tak zagęszczony że nic tam przejść nie mogło.smile.gif
WKS
28 kolejka
WKSRKSFerat
Screeny:

Strzelcy:
Luiz Adriano
Luiz Adriano
Douglas Costa
Romaric
Romaric
Di Natale
Di Natale

Kartki/Kontuzje
Czysto

Opis:
Chyba prawie wszyscy grali w tym sezonie z Udinese prawda ? Mecze z tym zespołem wyglądają tak samo w każdym meczu przez 90 minut xD więc odejdźcie już od monitorów i nie szukajcie nowinek w moim opisie <sugerowanie, że ktoś czyta moje wypociny xD>. Powiem tyle, że wynik jest śmieszny do tego co się działo na boisku i to Szachtar mogl miec spokojnie remis albo nawet zwycięstwo ale czymże jest futbol Szachtaru aby ośmielić się [!!] wygrywać z mocarnym i pełnym w naszpikowane gwiazdki szczęsciem jak i umiejętności Udinese ? PES.EXE jest zażenowany moim zachowaniem ;/. Przecież to karygodne! Sezon zakończony w wielkim stylu. Moi zawodnicy nie mają sie czego wstydzić. Jeżeli tak zagram następną rundę jak ostatnie pare meczy to nie będzie to tylko bitwa o 14 mln za 9 miejsce ;>. Dzięki za mecz wink.gif

Man of the match:

Romarić za jego fajny strzał, który dał zwycięstwo ! Trener jak i PES.EXE mogą być z niego dumni xD
Tomek93
29 kolejka
Tomek93BlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
Podolski x2
Semih Senturk x2

Opis:
Przeciwnik o klasę lepszy pod moją bramką niż ja pod jego. Statystyki ponoć nie kłamią wink.gif. A ja sobie spadam do II ligi. Przynajmniej mam nadzieję, że nikt nie zrezygnuję i sobie spokojnie spadne, bo nie chce w ten sposób utrzymywać się 2 sezon dry.gif

Kartki/Kontuzje:
Czyściutko

Man of the match:

Ogryz
29 kolejka
OgryzDabro96
Screeny:

Strzelcy:
Jones
Jones
Diego
-------------------------------
El Hamdaoui
El Hamdaoui
Son Heung-min
Guerrero
Guerrero
Aogo
Joe Cole
Opis:
Słabe spotkanie w wykonaniu piłkarzy Stoke piłkarzom gości wychodziło w tym meczu niemal wszystko co strzał to praktycznie gol Sorensen był bez szans przy tych strzałach. W grze ofesnwynego Stoke zabrakło troche skuteczności i dobrze w bramce HSV spisywał się Boruc. Trzeba przyjąć porażke i powalczyć w 2 ostatnich spotkaniach o komplet punktów. Dzięki za mecz i powo dalej.
Kartki/Kontuzje:
Czysty mecz
Man of the match:

Cała drużyna HSV zagrała koncertowo.
Ogryz
30 kolejka
OgryzSzymson
Screeny:

Strzelcy:
Van Bommel
Niang
----------------------------
Zigic
Zigic
Zigic
Sinclair
Opis:
Dobrze rozpoczął się ten mecz dla gospodarzy ponieważ to oni strzelili 1 bramkę w tym meczu za sprawa Van Bommela po klopsie bramkarza gości. Jednak goście szybko zdobyli kontaktowego gola za sprawą Zigica chwile później i było 2-1 dla gości z Niemiec Zigic po raz 2 pakuje piłkę do bramki. Tuż przed przerwą Niang doprowadza do remisu. Po przerwie w miare wyrównana gra dopóki Begovic nie wpuscił kolejnej szmatki w tym meczu i Sinclair wyprowadził gości na prowadzenie chwile później i Zigic znów strzela bramkę 3 swoją w tym spotkaniu i to goście wygrywają to spotkanie 4-2 przy dużym udziale bramkarza gości Begovicia który musiał stać ponieważ 2 pierwszych bramkarzy bez formy. Dzięki za mecz.
Kartki/Kontuzje:
Czysto
Man of the match:

Nikola Zigic - Strzelec hat-tricka w tym meczu poprowadził gości do zwycięstwa.
Ogryz
28 kolejka
OgryzLukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Jones
Jones
Liedson
Diego
---------------------------------
Danny
Kolodin
Opis:
Ostatni mecz w tym sezonie piłkarzy Stoke City i na koniec udało się wygrać z silną ekipą z Rosji. Mecz rozpoczął się wysmieniście dla gospodarzy, bo w 1 minucie po ładnej Akcji Jones otwiera wynik tego spotkania. Dalsza częśc meczu to dalsze ataki gospodarzy, ale brakowało skuteczności w 23 minucie PC sfaulował piłkarza Zenitu w polu karnym, a Danny wykonał pewnie 11 i zrobiło się 1-1. Jednak 11 minut później Liedson wychodzi sam na sam z bramkarzem gości i strzela obok bramkarza w długi róg bramki. W doliczonym czasie gry Diego strzela bramkę do szatni i do przerwy gospodarze po dobrej grze prowadzą 3-1. 3 minuty po przerwie rzut rożny zamieszanie w polu karnym Zenitu piłka spada pod nogi Jones ten nie zastanawia się i strzela 4 bramkę dla swojej drużyny, a 2 w tym meczu. W dalszej części meczu do głosu doszli goście i w 55 minucie Kolodin strzela 2 bramkę w tym meczu dla swojej ekipy i wszystko jest jeszcze możliwe. Ostatnie 30 minut meczu to ataki gości i kontry Stoke City. Dobrze dysponowany w bramce był Sorensen oraz obrońcy gospodarzy którzy nie pozwolili strzelić sobie kolejnych bramek i mecz kończy się wynikiem 4-2 dla gospodarzy rewanżująć się graczom Zenitu za porażkę w 1 meczu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Kartki/Kontuzje:
Bez Kartek
Kontuzja: Donovan(lekka)
Man of the match:

Stoke City - Cała drużyna zagrała bardzo dobry mecz i zasłużenie wygrała.
lukasz44
30 kolejka
lukasz44BlueOle10

Screeny:

Strzelcy:
Lazovic
Grafite
Totti
Stoch
Stoch

Opis:
Cóż z tego że miałem lepsze okazje i więcej 100% okazji jak i tak nie mogłem strzelić gola za nic w świecie. Dziś nie wygrałbym tego spotkania za nic, bo to rywal miał szczęście zarówno pod moją bramką jak i swoją a to jest podstawa w tej grze i zdobywaniu punktów.

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Nie wyróżnił się nikt.
Milerinho
Jedno pytanie w meczach ktore wygrywasz pokazujesz co pisze sie na czacie "stadion" w przegranych pokazujesz inna zakladke. o co chodzi w takim razie? masz cos do ukrycia co piszesz rywalom ?!
lukasz44
Zależy. Raz daję tak raz inaczej, jak chce mi się nacisnąć przycisk to są teksty ze stadionu jak nie to z meczu, proste.
Kiedyś pamiętam mani3k zawsze dawał ss tylko ze stadion więc w czym problem ?

Do ukrycia nic nie mam i będę wpisywał tak jak mi się podoba majster smile.gif

Pozdrowionka
Milerinho
Przepraszam wobec wszystkich zgromadzonych ze cokolwiek napisalem w kierunku "szefa" to byl moj ost raz sad.gif pozdrawiam i powodzenia smile.gif
lukasz44
29 kolejka
lukasz44DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Grafite
Danny
Donovan
Bance
Bance
Cardozo
Cardozo
Gignac

Opis:
Wreszcie piłkarze zagrali tak jak tego oczekuję, wszystko kleiło się jak trzeba, akcje były efektowne a i gole padały ładne więc jest się z czego cieszyć. Don próbował nawiązać walkę, lecz zabrakło chyba pomysłu na rozegranie akcji, gdyż było ich sporo lecz nie przyniosły tego najważniejszego czyli bramek. Dzięki.

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Aristidis Bance - zmienił Grafite i pokazał że nie jest od niego gorszy strzelając dwa bardzo ważne gole.

AKTUALKA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.