Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 | 14.02 - 26.02 | kolejki 22-25
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO) > Sezon 8 - II liga
lukasz44

22 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - witu (Hoffenheim)
JustMe1987 (Twente) - Czubinho (Toulouse)
zibi75 (Braga) - Gapa (WBA)
radek93 (Racing) - Hyoga (Olympiacos)
niCejOke (Saragossa) - GooFy (Spartak)
Nalep (Bordeaux) - kksm (Hannover)
sylwek12b (Rangers) - Wolrid (Athletic)
similo14 (Trabzonspor) -Milerinho (Mainz)
przemosek123 (Parma) - wesoly89 (PSV)

23 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - przemosek123 (Parma)
wesoly89 (PSV) - similo14 (Trabzonspor)
Milerinho (Mainz) - sylwek12b (Rangers)
Wolrid (Athletic) - Nalep (Bordeaux)
kksm (Hannover) - niCejOke (Saragossa)
GooFy (Spartak) - radek93 (Racing)
Hyoga (Olympiacos) - zibi75 (Braga) 0-3 WO
Gapa (WBA) - JustMe1987 (Twente)
Czubinho (Toulouse) - witu (Hoffenheim)

24 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - Czubinho (Toulouse)
witu (Hoffenheim) - Gapa (WBA)
JustMe1987 (Twente) - Hyoga (Olympiacos)
zibi75 (Braga) - GooFy (Spartak)
radek93 (Racing) - kksm (Hannover)
niCejOke (Saragossa) - Wolrid (Athletic)
Nalep (Bordeaux) - Milerinho (Mainz)
sylwek12b (Rangers) - wesoly89 (PSV)
similo14 (Trabzonspor) - przemosek123 (Parma)

25 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - similo14 (Trabzonspor)
przemosek123 (Parma) - sylwek12b (Rangers)
wesoly89 (PSV) - Nalep (Bordeaux)
Milerinho (Mainz) - niCejOke (Saragossa)
Wolrid (Athletic) - radek93 (Racing)
kksm (Hannover) - zibi75 (Braga)
GooFy (Spartak) - JustMe1987 (Twente)
Hyoga (Olympiacos) - witu (Hoffenheim)
Gapa (WBA) - Czubinho (Toulouse)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
- mecz będzie transmitowany LIVE, prosimy Was o ustalenie terminu z GooFym aby można uprzedzić ludzi o meczu

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują

odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde

ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki i kontuzje
4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
lukasz44
CYTAT(lukasz44 @ Feb 14 2012, 18:49) *
Zawieszeni w kolejkach 22-25
Adil Rami (kksm, Hannover96)
Quaresma (przemosek123 , Parma)
Knight (Milerinho, Mainz)
Carrizo (Witu, Hoffenheim)
Mirante (przemosek123, Parma)

Nalep
22. kolejka
NalepKKSM
Screeny:

[IMG]http://img853.imageshack.us/img853/1247/77916386.jpg/[IMG]

Strzelcy:
Trezeguet
Samobój
Ramsey
Trezeguet
Ya Konan
David Pizarro
Guerron

Opis:
Kibice, którzy zgromadzili się na stadionie Girondins Bordeaux, zobaczyli bardzo wyrównane widowsko. Wynik tego w pełni nie odzwierciedla tego co działo się na boisku, ponieważ ogólnie mecz był na remis. W 17' David Trezeguet otworzył wynik tego spotkania. Kilka minut później po strzale jednego z napastników Hannoveru piłka odbiła się od dwóch obrońców, co zmyliło bramkarza i piłka wpadła do bramki. Taki wynik utrzymał się do przerwy. Po niej oba teamy zaczęły grać jeszcze bardziej ofensywnie. W 55' Aaron Ramsey otrzymał przepiękne podania w pole karne. Wpadł w "16" i uderzył piłkę głową obok "lecącego" bramkarza gości. Dwanaście minut później było już 3-1, a swoją drugą bramkę zdobył Trezeguet. W 72' Hannover strzelił bramkę kontaktową, a cztery minuty później wprowadzony chwilę wcześniej David Pizarro podwyższył na 4-2. Sto dwadzieścia sekund później Guerron strzelił na 4-3 i taki wynik utrzymał się do końca. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak. Fair play ;]

Man of the match:

David Trezeguet - strzelec dwóch bramek. Póki co godnie zastępuje Miroslava Klose.
Jason Bourne
22 kolejka
Piecia1990Przemosek
Screeny:

Strzelcy:
Santa Cruz
Santa Cruz
Santa Cruz
Odemwingie
Odemwingie
Odemwingie
Rodallega

Giovinco
Jeleń
Jeleń
Opis:
Mecz pod dyktando Espanyol'u, Parma po porażce z Trabzonem nie potrafiła się podnieść i ponownie przegrała. Rewanż za 1 mecz udał się, w którym Espanyol prowadził, a przegrał. dzięki Przemosek wink.gif

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Rodallega, wszedł w 2 połowie, po 2 minutach bramka, a później asysta. Namieszał Kolumbijczyk w obronie Parmy.

Jednak mecz należał do Odemwingie, który przy słabszej dyspozycji Dioufa, wybudził się z zimowego snu i włączył się tym samym do walki o króla strzelców.
Jason Bourne
22 kolejka
Piecia1990Witu
Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie
Odemwingie
Odemwingie
Tchoyi

Opis:
"Wieśniaki" nie poradzili sobie ze świetnie dysponowanym Espanyolem. Po serii porażek ten mecz, miał być dla Niemców przełomowy, a zakończył się wysoką porażką. Pierwsza połowa należała do Hiszpanów, którzy wypunktowali Hoffenheim 3-0 i wyszli na 2 połowę mniej skoncentrowani i ta część należała do Niemców. Jednak nie potrafili wykorzystać przewagi, a nawet stracili bramkę autorstwa "El Magico" Odemwingie. Czarna seria Wita trwa, oby w końcu się przełamał. Rewanż udany za 1 rundę, w którym to Espanyol przegrał 1-4.

Kartki/Kontuzje:
Compper- czerwona kartka.

Man of the match:

Peter Odemwingie. Przy słabszej formie Dioufa (z Przemoskeim i Witu na niebiesko), ciągnie zespół, nadaje szybkości akacjom i zdecydowanie najlepszy piłkarz na boisku.
sylwek12b
23. kolejka
Milerinho89sylwek12b
Screeny:

Strzelcy:

Forlan
Jo
Saha
Helmes
Helmes
Helmes
Samobój
Helmes
Forlan

Opis:
Mecz dobrze zaczal sie dla ekipy Mainz. 2 szybkie gole uspokoily temperature spotkania. gola kontaktowego zdobył strzalem glowa Saha. W 2 polowie na boisku pojawil sie Helmes i poprawil znacznie jakos gry oraz skutecznosc. Zdobyl 4 gole w 1 polowie a mogl jeszcze jedno trafienei dorzucic gdyby nie fenomenalne interwencje bramkarza zespolu Mainz. Dzieki za mecz, życze szybkiego zapewnienia sobie awansu do 1 ligi - bo tam jest twoje miejsce.

Kartki/Kontuzje:
Brak.

Man of the match:

Helmes - wszedl na 2 połowe i zdobyl 4 bramki

Milerinho
25. kolejka
Milerinho89nicejoke
Screeny:

Strzelcy:
Forlan
Forlan
Forlan
Forlan
Forlan
Forlan
Forlan
Robbie Keane

Luis Fabiano
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Aruna Dindane
Aruna Dindane
Cassano
Cassano

Opis:
kolejny 4 mecz przegrwny w rundzie rew, i mainz idzie na dno. i kolejny raz mainz wygrywa i przgrywa swoj mecz z sylwkiem 2-0 tutaj bylo 3-0.

Kartki/Kontuzje:
Brak.

Man of the match:

Nicejoke - i jego namietne ogladanie kazdej cieszynki i powtorek.

Wolrid
25 kolejka
WolridRadek93
Screeny:

Strzelcy:
David Suazo

Lewandowski

Opis:
Ciężko mi powiedzieć, czy jest to dla mnie dobry wynik czy nie. Każdy punkt powinien cieszyć, ale chyba miałem na tyle dogodnych sytuacji po których powinno paść kilka bramek. Racing tych sytuacji miał miej, większość strzałów zza pola karnego które pewnie wyłapywał Adlera. Dzięki za mecz.

Kartki/Kontuzje:
Toquero - Poważna kontuzja
Peszko - lekki uraz

Man of the match:

Witu
24 kolejka
Witugapa
Screeny:

Strzelcy:
Ribeiro
Ibisevic
Bellamy

Opis:
W tym meczu spotkały się dwie drużyny które mają ostatnio kryzys i widać to było w I połowie, kiedy poziom meczu był chyba niższy niż w Polskiej okręgówce... W drugiej II połowie na szczęście poziom już był wyższy, zdecydowanie do ataku zerwali się piłkarze WBA, ale RVN trafił w słupek, potem jeszcze kilka piłek wybronił Starke. Z czasem Hoffenheim szukało okazji, jednak nie wychodziło im to za dobrze no i nadeszła 67 min Janssen decyduje się na strzał z dystansu, piłka odbija się od obrońcy WBA i wpada pod nogi Ribeiro ten zatrzymuje piłkę w miejscu, i jest lekko trącony przez obrońce Anglików i mocno odchylony oddaje strzał po którym piłka zatrzepotała w siatce i Wielka radość kibiców gospodarzy, ale prawdziwa euforia miała miejsce 3 min później kiedy to Ibisević ładną podcinką nad Freyem podwyższa prowadzenie na 2 : 0. WBA od razu przystąpiło do ataków, ale to nie było dzień Ronaldinho który trafił w poprzeczkę w 74 min, ale w 76 min Bellamy daje nadzieje na korzystny wynik dla gości, a w szeregach gospodarzy zaczęła się nerwówka. Jak się okazało piłkarz za 40 mln nie gwarantuje, zdobycia bramki w 89 min Ronaldinho po ładnej indywidualnej akcji wychodzi sam na sam oddaje strzał i co ? Trafia w słupek, to było ostatnie zagrożenie bramki "Wieśniaków" a gdy zabrzmiał ostatni gwizdek to kamień spadł mi z serca, kibice szaleje jak nigdy, a piłkarze w końcu chyba uwierzyli w siebie, to zwycięstwo było bardzo potrzebne mojej ekipie. Dzięki za mecz i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Thiago Ribeiro

Może nie zagrał super meczu, zmarnował parę okazji, ale strzelił bardzo ważnego gola, który otworzył wynik spotkania i dodał moim piłkarzom wiary w siebie.
kksm
23 kolejka
kksmniCejOke

Screeny:

Strzelcy:
Luis Fabiano
Elano
Scannell
Henry
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Elano

Opis:
Co tu dużo gadać. Z niCejOkiem nie lubię grać, nie umiem grać i wykańcza mnie psychicznie gra z nim. Hannover kompletnie nie czerpał przyjemności z gry w tym meczu, a trener wraz z resztą zespołu cieszy się, że ma już "to" za sobą.

Kartki/Kontuzje:
Schulz
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Luis Fabiano i jego "wspaniałe" bramki.

Wolrid
23 kolejka
WolridNalep
Screeny:

Strzelcy:
David Suazo

David Pizarro

Opis:
Wynik który powinien mnie zadowalać. Mecz w miarę wyrównany, jednak Francuzi mieli o kilka klarownych sytuacji więcej. Szczególnie mylił się Gouffran. Ja jednak żałuję nie wykorzystanej sytuacji sam na sam Davidem Suazo w ostatnich sekundach meczu. Powinienem był zamienić ją na bramkę ale się nie udało. Dzięki za emocjonujący mecz, powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

przemosekk
25 kolejka
Przemosek123Sylwek12b
Screeny:

Strzelcy:

Jelen
Jelen

---------

Saha

Opis:

W końcu mecz udany dla zespołu z Parmy, chociaż już w 5 minucie przegrywali 1 - 0 ale dzięki Jeleniowi i jego rajdach strzelil az 2 gole. Mecz spokojny, dużo okazji do strzelenia goli po obu zespołach.

Kartki/Kontuzje:

Davis - żółta kartka
Palladino - lekka kontuzja

Man of the match:

Ireneusz Jeleń - zdobywca 2 bramek dla Parmy

przemosekk
22 kolejka
Przemosek123Wesoły89
Screeny:

Strzelcy:

Andy Johnson

-----------------

Hugo Almeida
Hugo Almeida

Opis:

Mecz bardzo wyrównany dla obu zespołów, ale górą byli piłkarze z PSV. Dużo akcji przy obu ekipach. Mecz był rozgrywany w spokojnej atmosferze.

Kartki/Kontuzje:

brak

Man of the match:

Hugo Almeida - jego 2 gole zadecydowaly o wygranej PSV

similo14
22 kolejka
similo14Milerinho
Screeny:

Strzelcy:
Burak Yilmaz
Sapara
Baris Atas

Opis:
Świetny mecz gospodarzy. Bardzo udany rewanż za porażkę w 1 meczu, naprawdę ładna gra i ładne bramki. Wielki dzięki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Vittek (ż. kartka)

Man of the match:

Yilmaz za piekną bramke

czubinho
23. kolejka
CzubinhoWitu
Screeny:

Strzelcy:
Sissoko
Diego Milito
Firmino

Opis:
Udany mecz gospodarzy, jak zwykle skuteczność zawiodła, lecz 3p zostały wywalczone w sposób fair play. Dzięki za mecz, do następnego

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Milito

JustMe1987
22. kolejka
JustMe1987czubinho
Screeny:

Strzelcy:

Landzaat
Raul

Opis:

Wiadomym bylo juz po pierwszym spotkaniu ze ten mecz bedzie szlagierem. Tak tez bylo. Kilka dni przed meczem zaczely pojawiac sie wzajemne uszczypliwosci ze strony obu trenerow. Jednak byla to tylko gra majaca podgrzac atmosfere przed spotkaniem. No boisku bylo widac wzajemny szacunek. Obaj zagralismy z naciskiem na jakosc a nie na bylejakosc przechodzaca w ilosc strzelonych farfocli. Emocje byly od pierwszej do ostatniej minuty a cale spotkanie wypelnione bylo sztuczkami technicznymi i szukaniem bramki zdobytej w koronkowej akcji. Oba gole padly po strzalach glowa niewysokich pilkarzy. Bramka Raula byla swoista last minute. Po takim meczu nieistotny jest dla mnie wynik a wrazenie towarzysko estetyczne a te czubi pozostawil wysmienite. Dzieki.

Kartki/Kontuzje:
Kaladze

brak

brak

Man of the match:

@=> Raúl González Blanco

Zapewnil cenny punkt uciszajac caly stadion gospodarzy golem w doliczonym czasie!

_ _ _

24. kolejka
JustMe1987Hyoga
Screeny:

Strzelcy:

Kezman
Kezman
Kezman
Joaquin
Makoun
Djebbour
Djebbour
Jeffren

Opis:

Przegralem wygrany mecz. Wiem ze na tablicy widnieje remis ale jak oddaje sie dwukrotnie prowadzenie 3. bramkami to czuje sie jakbym go przegral. Potwierdza sie juz utarty schemat w mojej grze online ze rewanzowa runda to kiepskie mecze w moim wykonaniu. Pierwsza polowa to koncertowa gra moich dwoch napastnikow. Tym razem w role asystenta wcielil sie Kanoute i pieknie obslugiwal Kezmana. Przy prowadzeniu 4-1 w 70 minucie cos mnie podkusilo zeby dac szanse lawkowiczom i zdjalem motory napedowe zespolu co zemscilo sie tak ze bajka. Z przodu nic nie ugrali a rywal wykonczyl mnie kontrami i na koniec wbil gwozdz strzalem z dystansu. Gratuluje gry do samego konca.

Kartki/Kontuzje:

Ambrosini

Ibagaza

brak

brak

Man of the match:

@=> Mateja KEŽMAN

Strzelec klasycznego hat tricka! ... ktory nie dal zwyciestwa sad.gif

sylwek12b
24 kolejka
Sylwek12bWesoły89
Screeny:

Strzelcy:

Toivonen
Hugo Almeida
Hugo Almeida
G. Dos Santos
Demba Ba

---------

Anichebe
Helmes
Wallace

Opis:

Klase pokazał zespoł PSV. Prawie kazdy strzal padał w bramke (6 celnych - 5 goli), zawdonicy Rangersów chyba jeszcze nie doszli do siebie po fetowaniu wygranej z zespolem Mainz. Zamiast 12 pkt zalozonych nieoczkiwanie do zdobycia w 4 meczach - zespol Rangers zdobyl w tej serii ledwie 4 oczka. Po raz kolejny zespol Rangers okazuje sie bardzo gościnny dla swoich rywali

Kartki/Kontuzje:

Wallace - żółta kartka
brak kontuzji

Man of the match:

zawodnicy zespolu PSV
sylwek12b
22 kolejka
Sylwek12bWolrid

Screeny:

Strzelcy:
brak

Opis:

Wyrownane spotkanie - mecz na 0-0

Kartki/Kontuzje:

Rosicky - żółta kartka
Wallace - kontuzja

Man of the match:

nikt sie nie wyroznil
niCejOke
14 kolejka
niCejOkeWorlid
Screeny:

Strzelcy:
Cassano
Cassano
Elano
Lafita

David Suazo

Opis:
Mecz zagraliśmy na hoscie worlida ze względu na brak połączenia na moim. Ciekawe widowisko, w którym główną role grali piłkarze z Zaragozy. Cassano na spółke z Elano byli nie do zatrzymania. Worlid próbował kontrować ale znakomicie dysponowana defensywa gospodarzy była nie do przejśćia. Dzięki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Żółta: Javi Martinez

Man of the match:

CASSANO

Znakomity występ Włocha, kapitalne rajdy i ważne gola to cały CASSANO
kksm
25 kolejka
kksmzibi75

Screeny:

Strzelcy:
Iaquinta
Juninho
Henry
Guerron
Henry
Juninho
Juninho
Henry

Opis:
Brutalny mecz ze strony zibiego. Mimo, że z początku szybko strzelił bramkę i zaczęło iść po jego myśli to szybko wyprowadzając kontry osiągnąłem spory zapas bramek. Wtedy zaczęła się brutalna gra zibiego, który 2 razy celowo (nie mam nagrania ale po 1 screenie widać) sfaulował Henryego na kontuzję tłumacząc się po meczu, że za dużo na niego gram. Otrzymał za te faule oczywiście czerwone kartki. 3 bramki padły po rzutach karnych na które zibi również faulował celowo i bez żadnego zastanowienia się. Ogólnie mecz z jego strony brutalny i szkoda utraty Henryego sad.gif, a tłumaczenie się, że cały czas gram na niego to bez sens bo przecież po to są napastnicy żeby na nich grać a i tak jakoś po wyniku nie widać, że tylko on grał w moim zespole.

Kartki/Kontuzje:
Gilberto Silva
Javier Zanetti
Comotto
Henry (lekka)

Fail of the match:
Zibi i jego brutalna gra i głupie tłumaczenie.

Man of the match:

Juninho - kawał dobrej roboty, genialne podania do wychodzących kolegów jak i pewne egzekwowanie 11.

zibii75
ja tez dziękuje za grę i Powo dalej, jeśli 90% AKCJI IDZIE NA JEDNEGO GRAJKA, KTÓRY MA RÓWNOWAGE NA 90 I NAPIERDALA SIE NIM PRZEZ POŁOWE BOISKA Z PRZECIWNIKIEM NA PLECACH TO SORY, JESLI BY TAK KTOŚ ZAGRAŁ LIVE TO PO KILKU AKCJACH IDZIE POD TLEN. Bynajmniej W PRZYSZŁYM TYGODNIU KTOŚ BEDZIE MIAŁ LŻEJ GRAJĄC Z TOBĄ I BEDZIESZ SIĘ MUSIAŁ KOLEGO NATRUDZIĆ, BO CYBORG MA KONTE, TYLE. Może SIE ZASTANOWIMY W KOŃCY NAD SCHEMATAMI I GRANIEM NA 1 ZAWODNIKA. Jak WIDAĆ MOGŁEM ZROBIĆ FAULE W POŁOWIE BOISKA LUB PRZED SAMYM POLEM KARNYM I GOLI BY NIE BYŁO JEDNAK WYCZEKAŁEM TAK, ABY KOLEGA WBIEGŁ W POLE KARNE I MIAŁ 100% SZANSE NA GOLA. Jeśli chodzi o ostrzeżenie to nie ma sprawy przyjmuje bez żadnego, ale bo faule były z premedytacją tak jak i gra kolegi na schemat i jednego grajka tyle w temacie.
No naprawdę grałeś całą drużyną, szkoda tylko ze jak sam napisałeś 3 gole strzelił ktoś inny z karnego.
!!!
Z mej strony tyle.

kksm
Przez połowe boiska Henrym haha Coś Ci się pomyliło. To już nie jest taki cyborg jak kiedyś ma słabego speeda, umie się zastawić i celnie uderzyć i tyle. Na schemat xD heh. Jakoś grałem z wieloma innymi grajkami i ich jakoś to nie boli jak widać jak Ciebie i nikt nigdy nie wspomniał mi o żadnych schematach i uwierz mi są dużo gorsi. Henry to mój najlepszy napastnik a jak wiadomo to napastnicy są odpowiedzialni za strzelanie bramek i to na nich się gra. Strzelił Ci zaledwie 2 bramki nie licząc karnego. Po jednym golu strzelili Guerron i Juninho nie licząc karnych więc spoko. Mogłeś ich też wykosić, bo przez Juninho w środku przechodzi 99% piłek, a Guerron potrafi szybko biegać hahaha

CYTAT
"W PRZYSZŁYM TYGODNIU KTOŚ BEDZIE MIAŁ LŻEJ GRAJĄC Z TOBĄ I BEDZIESZ SIĘ MUSIAŁ KOLEGO NATRUDZIĆ, BO CYBORG MA KONTE, TYLE"
- o zbawco! cały lud dziękuje Ci za twą hojność i genialny pomysł jak ułatwić ludziom życie. Bez komentarza po prostu.
A i bardzo fajnie piszesz wielkie litery - widzę Capslock działa.
Nie odpisuj, bo to nie ma sensu a po za tym niema co śmiecić tematu.
zibii75
CYTAT(kksm @ Feb 18 2012, 18:25) *
Przez połowe boiska Henrym haha Coś Ci się pomyliło. To już nie jest taki cyborg jak kiedyś ma słabego speeda, umie się zastawić i celnie uderzyć i tyle. Na schemat xD heh. Jakoś grałem z wieloma innymi grajkami i ich jakoś to nie boli jak widać jak Ciebie i nikt nigdy nie wspomniał mi o żadnych schematach i uwierz mi są dużo gorsi. Henry to mój najlepszy napastnik a jak wiadomo to napastnicy są odpowiedzialni za strzelanie bramek i to na nich się gra. Strzelił Ci zaledwie 2 bramki nie licząc karnego. Po jednym golu strzelili Guerron i Juninho nie licząc karnych więc spoko. Mogłeś ich też wykosić, bo przez Juninho w środku przechodzi 99% piłek, a Guerron potrafi szybko biegać hahaha

- o zbawco! cały lud dziękuje Ci za twą hojność i genialny pomysł jak ułatwić ludziom życie. Bez komentarza po prostu.
A i bardzo fajnie piszesz wielkie litery - widzę Capslock działa.
Nie odpisuj, bo to nie ma sensu a po za tym niema co śmiecić tematu.

Caps Lock tak się pisze, no i działa, bo coś się ostatnio zacinał i musiałem sprawdzić

A co do gry to trochę ich boli wierz mi:)

lukasz44
zibii75 dostaje to na co zasłużył - 2 OSTRZEŻENIA

Zachowanie nie przystające graczowi naszej ligi. Nerwy trzeba trzymać na wodzy i nikt nie ma prawa faulować gracza rywala bo mu się "coś nie podoba".

To tyle w tym temacie, dyskusja skończona mam nadzieję.
Tomek93
Hahaha, miło się to czyta, haha, nie chcę się cisnąć, ale gościu, coś tu jest nie tak happy.gif, zresztą tongue.gif nie moja sprawa hahaha rolleyes.gif
Jason Bourne
24 kolejka
Piecia1990Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
K. Asamoah
Rodallega

Riviere
Riquelme

Opis:
Mecz rozpoczął się świetnie dla mnie, 2-0 po pierwszej połowie i sądziłem że już po meczu. Jednak Czubinho spiął się i zdobył 2 bramki, z czego 2 z mojej głupoty. Dobry mecz i dzięki. Miała być sensacja, a wyszła niespodzianka tylko smile.gif. A najgorsze co to kontuzję Raula i Dioufa sad.gif.

Kartki/Kontuzje:
Diouf- lekka
Raul- lekka

Man of the match:

Oba zespoły za świetne zawody.
zibii75
22. kolejka
zibii75Gapa
Strzelcy:
Omotoyossi
Alan
Ronaldinho
Del Piero
Del Piero
van Nistelrooy

Screeny:

Opis:
Kolejny mecz w dupsko i to niezle zostałem wypunktowany kontrami, jeszcze na dodatek jakis karny z kapelusza po czystym wślizgu, no ale trudno niech sie ten sezon juz konczy
Dzięki za mecz i powo dalej
Kartki/Kontuzje:
zolta- Alan
lekka konta- A. Traore
of the match:

gapa
25 kolejka
GapaCzubinho
Screeny:

Strzelcy:
Riquelme
Pogrebnyak
Pogrebnyak

Opis:
Gosci zasluzenie pokonuja druzyne gospodarzy ktorzy juz od dluzszego czasu sa w dolku i nawet druzyna z okregowki bez problemu dala by im rade. dzieki.

Kartki/Kontuzje:
Aboutreika

brak

brak

Man of the match:

Pogrebnyak

gapa
23 kolejka
GapaJustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
van Nistelrooy
van Nistelrooy
van Nistelrooy
van Nistelrooy
Ronaldinho
Bellamy

Mangane
Guti
Guti
Kezman
Joaquin

Opis:
Mecz bardzo wyrowany w ktorym padlo wiele bramek (bramkarze sie nie popisali dodatkowo u justa gral rezerwowy ale Frey tez nie byl od niego lepszy) i do konca meczu obie druzyny walczyly o zwyyciestwo , ale to druzynie WBA w 89 min udalo sie zdobyc decydujacego o zwyciestwu gola. dzieki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Ruud van Nistelrooy - niesamowity mecz tego zawodnika. wszystko co mogl to wykonczyl lub dobil.

GooFy
25 kolejka
GooFyJustMe1987

Screeny:

Strzelcy:
Luuk de Jong
Danny Murphy

Opis:
Pierwsza połowa zdecydowanie dla Spartaka. Szybki gol Luuka de Jonga który ma patent na strzelanie przeciwko swojej byłej drużynie i drugi już raz udowadnia jej, że nie warto było go tak szybko skreślać. Jednak równie szybka odpowiedź Twente i piękny gol z rzutu wolnego ustalił wynik. Początek drugiej połowy wyrównany, ale potem goście desperacko próbowali strzelić zwycięską bramkę. Jednak widać było duży brak zgrania w drużynie gdyż zawodnicy mijali się z piłkami a Shovkowski przechodził samego siebie. Obronił conajmniej 3 niemożliwe strzały i uratował drużynie 1 pkt.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

http://www.youtube.com/watch?v=ZtJIdyIyQqM

Oleksandr Shovkovskiy
W drugiej połowie zdecydowanie najlepszy piłkarz Spartaka. Umocnił swoją pozycję pierwszego bramkarza kapitalnymi interwencjami.
wesoly89
25 kolejka
wesoly89Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Demba Ba

Opis:
mecz na bardzo wysokim poziomie... bardzo duzo niewykorzystanych sytuacji gospodarzy , choc goscie groźnie kontrowali.. Holendrzy dopieli swego w doliczonym czasie spotkania i zgarneli 3 pkt

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:

DEMBA BA - strzelił bramke na wage 3 punktów

wesoly89
23 kolejka
wesoly89Similo14
Screeny:

Strzelcy:
Demba Ba
Demba Ba
Demba Ba
Demba Ba
Baros
Baros
Baros
Baris Ozbek

Opis:
mecz jednej druzyny... ciagle ataki PSV , sporadyczne kontry gosci z turcji... Gospodarze wypunktowali turkow.

Kartki/Kontuzje:
żółte:
Dobroiu
Paulo Henrique

Man of the match:

DEMBA BA - strzelił 4 bramki oraz asystowal przy golach Milana Barosa

niCejOke
22 kolejka
niCejOkeGooFy
Screeny:

Strzelcy:
Elano
Rolfes

Opis:
Słaby mecz w wykonaniu Zaragozy. Najsłabszy w tej rundzie ale mimo to zwycięstwo bardzo ważne. Spartak rozegrał dobre zawody ale zdecydowanie brakowało ostatniego podania. gg goofy i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Rolfes

Dobry mecz Niemca był znakomity w defensywie i odbiorze piłki, którym dosłownie zdobył gola.
Nalep
24. kolejka
NalepMilerinho
Screeny:

Strzelcy:
Tremoulinas
Park Chu Young
Samobój
Huddlestone

Opis:
Fantastyczny mecz, który miał swoją dramaturgię. Wynik mógł być różny. Spotkanie lepiej zaczęło się dla gospodarzy, którzy strzelili bramkę za sprawą uderzenia Benoit Tremoulinasa ze skraju pola karnego. Mimo wielu sytuacji po obu stronach, taki wynik utrzymał się do przerwy. Natomiast po niej bardziej ofensywnie zaczęli grać goście. Trzy minuty po wznowieniu piłki goście wyrównali. Chu Young urwał się lewym skrzydłem, wbiegł w pole karne i uderzył podobnie jak Tremoulinas, po długim rogu. Następnie Gouffran niefortunnie interweniował wślizgiem tak, że piłka wpadła do bramki strzeżonej przez Sergio Asenjo. Na minutę przed końcem Huddlestone uderzył z dystansu. Była to naprawdę piękna bramka. Taki "spadający liść" lub jak kto woli "Tomahawk" tyle, że nie ze stojącej piłki. Bramkarz był bez szans. Był to fajny i emocjonujący mecz. Lekki dilej po obu stronach (ciężko się sterowało piłkarzami), ale z pewnością na plus. Dzięki i powo dalej. Taką grę chce się oglądaćsmile.gif Bez ironii żeby nie było tongue.gif

Kartki/Kontuzje:
Miccoli
Brak
Brak

Man of the match:

Nikt specjalnie się nie wyróżnił, ale muszę wybrać więc niech będzie... Huddlestone za piękną bramkę smile.gif

similo14
24. kolejka
similo14przemosek
Screeny:

Strzelcy:
Dobroiu
Marek Cech
Burak Yilmaz
Jelen

Opis:
Bardzo fajny mecz, szybki i otwarty. 2 bramkowe zwycięstwo gospodarzy i kolejne 3pkt na koncie. Dzieki o powo dalej!

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Yilmaz za przypieczetowanie zwyciestwa w ostaniej minucie

radek93
22. kolejka
Radek93Hyoga

Screeny:

Strzelcy:
Rudnev
Rudnev
Rudnev
Rudnev
Lewandowski
Lewandowski
Colsa

Sturridge

Opis:
Dobry mecz z mojej strony.Moja ekipa okazała się skuteczniejsza od zespołu rywala,który miał swoje okazje dobrze dysponowanym tego dnia Sturidgem.Jednak lepsza skuteczność ściągniętego tego lata z Lecha Rudneva zdecydowała

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

24.kolejka
Radek93kksmaciek

Screeny:

Strzelcy:
Henry
Henry
Henry
Henry
Guerron

Rudnev
Rudnev
Acosta

Opis:
Obie ekipy miały szanse wygrać .Wygrała nie ekipa tego dnia lepsza ,lecz mająca w swoich szeregach błyskotliwego Francuza .Który nas stare lata zdecydował się zagrać w średniaku ligi niemieckiej .Dzieki i powodzenia dalej

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Nikt

Witu
25 kolejka
HyogaWitu
Screeny:
brak :/ i ja i hyoga mieliśmy czarny ekran

Strzelcy:
Jeffren

Sigurdsson
Ibisevic
Alex Teixeira

Opis:
Mecz od początku układał się pomyśli gości szybki gol Sigurdssona i potem spokojne kontrolowanie spotkania. Rywala było stać na strzelenie tylko jednej bramki, jednak zdecydowanie zasłużenie wygrała ekipa gości w tym spotkaniu. Dzięki za mecz, powo dalej

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Gylfi Sigurdsson

Strzelił gola udem(?) otwierającego wynik spotkania i doskonale rozgrywał piłki w tym meczu.
similo14
25 kolejka
pieciasimilo14

Screeny:

Strzelcy:
Choupo-Moting
Santa Cruz
Sapara
Halil Altintop

Opis:
Na wstępie przepraszam ze tak długo nie wrzuciłem wyniku. Mecz bardzo zacięty i bardzo żałuje straconej bramki w drugiej połowie. Mecz w świetnej atmosferze. Dzieki powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Santa Cruz- dobry mecz i niezła bramka na wyrównanie.

GooFy
25 kolejka
GooFyRadek

Screeny:

Strzelcy:
Dagoberto
Makukula
Lewandowski
Lewandowski

Opis:
Totalna dominacja Spartaka w pierwszej połowie. Defensywne ustawienie i prawdopodobnie chęć wyprowadzania kontry na Roberta Lewandowskiego zawiodły na całej linii. 0 celnych strzałów gości w pierwszej połowie i 2:0 to najniższy wymiar kary. Druga połowa to zmiana taktyki Santanderu co zaowocowało bramkami na wyrównanie. W przerwie zastanawiałem się czy nie ustawić się defensywnie i nie zacząć bronić wyniku, liczyłem jednak, że atakujący przeciwnik się odsłoni i coś strzelę. Tak też się stało, jednak brakowało skuteczności w drugiej części gry. Końcówka to ataki Spartaka i nerwy w szeregach Racingu co zaowocowało głupią żółtą kartą i kontuzją Marka Gonzaleza. Niestety, jest on niewygodny dla przeciwników, ale aż na tyle żeby kontuzjować go co tydzień?

Kartki/Kontuzje:
Metzelder

brak

Mark Gonzalez (lekka)

Man of the match:

Andriy Dikan
Mógłby się tu znaleźć Robert Lewandowski, jednak z pojedynku między nim a golkiperem Spartaka ten drugi wyszedł zwycięsko. 2 wpuszczone bramki, niezależne od niego i ponad 5 pięknych parad to bilans na+. Widać, że nie zamierza łatwo oddać miejsca w bramce koledze z reprezentacji Shovkovskiemu.
zibii75
... kolejka
zibii75GooFy
Screeny:

Strzelcy:
M.B. Diouf
M.B. Diouf
Luuk de Jong
Luuk de Jong
Agbonlahor

Opis:
Właśnie po tym meczu zostałem uświadomiony iż jestem naiwnym dzieckiem i zostałem HWD. Pogratulować koledze pojęcia tak zwanej gry dla zabawy i taktyki smile.gif smile.gif smile.gif Dzięki za to kolego że mnie uświadomiłeś iż jestem głupi.

Kartki/Kontuzje:

Brak
Man of the match:

KOD
AKTUALKA KONTUZJI\KARTEK NA 8 MARCA
GooFy
Nie rozumiem, więc daję zdjęcie sadzonego jajka.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.